Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Παιδια καλησπερα! Ειμαι 1,78 και 67 κιλα (24 ετων) . Θελω να παρω καποια κιλα αλλα ταυτοχρονα να "δεσει" το σωμα μου! Αξιζει να ξεκινησω κολυμβητηριο η περσοναλ?
spysif Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Για απλό γυμναστήριο δεν το σκέφτεσαι; Θα σου βγει πιο φθηνά από κάποιον personal trainer. Εκτός, αν δεν έχεις οικονομικό θέμα, οπότε εκεί, νομίζω, πας σε personal trainer.
Zengar Zombolt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 εγώ προσωπικα θα προτιμούσα κολυμβητήριο γιατι απλα μου αρεσει να κολυμπαω και για μενα θα ειναι γυμναστικη και διασκεδαση μαζι
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, spysif είπε Για απλό γυμναστήριο δεν το σκέφτεσαι; Θα σου βγει πιο φθηνά από κάποιον personal trainer. Εκτός, αν δεν έχεις οικονομικό θέμα, οπότε εκεί, νομίζω, πας σε personal trainer. το γυμναστηριο το βαριεμαι η αληθεια ειναι... οσες φορες ξεκινησα το σταματησα 16 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε εγώ προσωπικα θα προτιμούσα κολυμβητήριο γιατι απλα μου αρεσει να κολυμπαω και για μενα θα ειναι γυμναστικη και διασκεδαση μαζι apla to thema einai na exw kai apotelesma .. grammwsh auxhsh ogkou klp.! 10 λεπτά πριν, mylo είπε Αν σε περνει οικονομικά περσοναλ αλλιώς κολύμπι tha exw to epithumhto apotelesma kai me ta dyo ? eite xekinhsw kolubi eite personal?
theo93 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Πιο άμεσα και στοχευμένα αποτελέσματα θα έχεις λογικά με το personal γιατί ο γυμναστής κόβει και ράβει τις ασκήσεις για σένα. Βέβαια με την κολύμβηση σε βάθος χρόνου θα έχεις πολύ λιγότερες καταπωνή
lightsout Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Το κολυμβητήριο έχει πολύ κλάμα μέχρι να φτιάξει κανείς την αντοχή του. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Βάρη , Starting strength online coaching, αντί για περσοναλ. Ψαξτο στο internet
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Για να βάλεις όγκο θες προπόνηση με αντιστασεις/βάρη Και ποιοτική διατροφή. Η αερόβια άσκηση έχει αλλά οφέλη. Δεν το συζητώ πως αν υπάρχουν χρήματα για personal είναι Ο,τι καλύτερο. 1
basilis_k6 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 το κολύμπι δεν ειναι για να γυμναστείς. πολύ αργη δουλεια αλλα βεβαια πολύ πιο ξεκουραστη και με πολύ ωραιο αποτέλεσμα μετα απο χρόνια. το κολυμπι ειναι ευεξία. η αίσθηση που εχεις μετα απο 1 ωρα πισινα ειναι απιστευτη. ουτε γυμναστηρια ουτε περσονελ ουτε τι αρ εξ ειναι έτσι.
mp123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι κολύμβητηριο ρε παιδιά.εκει κατουρανε μέσα.ουτε καν. Υ.γ ναι ναι το ξέρω όλοι εσείς δεν κατουρατε.εγω το λέω οπότε πήγαινα στο copa copana στα καλά τα χρόνια μέσα κατουραγα. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλετω. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από mp123 1 1
GothicCrusader Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Βάρη , Starting strength online coaching, αντί για περσοναλ. Ψαξτο στο internet Και με online coaching πώς θα σε διορθώνει στην εκτέλεση των ασκήσεων; Νομίζω, εφόσον δεν υπάρχει θέμα χρημάτων, το να έχεις έναν προπονητή από πάνω σου που να σε διορθώνει είναι ανεκτίμητο στην αρχή. Όταν φτάσεις να σηκώνεις το βάρος σου στις δύσκολες (με σωστή τεχνική) τότε οκ προχωράς online ή και μόνος σου ξέρω γω.
G.bar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Έλξεις, καμψεις, squat + διάβασμα κυρίως για τη διατροφή. Η γυμναστική είναι το ευκολο κομματι της υποθεσης καθως είναι 1 ωρα τη μέρα. Το δυσκολο ειναι τις υπόλοιπες 23 να μπορεις να μην υποκύπτεις σε πειρασμούς. Μάθε να κάνεις αυτές τις 3 βασικες ασκήσεις μόνος σου για αρχή και δεν χρειάζεσαι ούτε personal coach motivation etc etc ούτε τίποτα. Όρεξη χρειάζεσαι και υπομονή γιατι είναι κάτι που πρεπει να γίνει τρόπος ζωης και όχι αγγαρεια 1 μήνα πριν το καλοκαίρι 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 ΟΚΚ... 1 μηνα πριν το καλοκαιρι δυσκολο ν χεις το αποτελεσμα που θες! Προφανως δεν ρωτησα για να γινω "τουμπανο" για το καλοκαιρι! Σε γενικα πλαισια αναφερομαι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα