mitskitsamal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καλημερα σε ολους , Εχω συμβολαιο στη vodafone και ληγει στις 30 του μηνος. Θεωρησαν βολικο να με παρουν την τριτη να πουν οτι ληγει κτλ. Επειδη ειχα αποφασισει ηδη να φυγω και περιμενα να περασει ο καιρος, προχωρησα χθες σε καταστημα γιατι ηθελα και αλλαγη ονοματος κατοχου να κανω αιτηση φορητοτητας διοτι 30 του μηνος ειναι κυριακη. Δυστυχως ρωταω γιατι δεν βρισκω τα συμβολαια και δεν εχω επιδοτηθειμε συσκευη, εκπτωση παγιου με συνδυασμο σταθερου. Η ερωτηση μου ειναι αν θα φαω προστιμο και αν γνωριζει καποιος ποσο ειναι; Αν ειναι υψηλο μπορω να αναβαλω για τρεις μερες την φορητοτητα;; ευχαριστω πολυ
trib Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Ναι, υπάρχει υπηρεσία μεταγενέστερης ενεργοποίησης. Λες ότι το συμβόλαιό μου λήγει στις 30 Ιουνίου, προγραμματίστε για 1/2 Ιουλίου. Το συμβόλαιο με τη νέα εταιρεία πρέπει όμως να έχει ήδη υπογραφεί. 1
mitskitsamal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση. Εχω ηδη υπογραψει απο εχθες. Για το εαν υπαρχει προστιμο καθως ειμαι στις τελευταιες μερες γνωριζεις κατι;; Αν ειναι κατι μικρο να μην ασχολουμαι καθε μερα με αυτους.
trib Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δεν ξέρω το ύψος του penalty για 1-3 ημέρες. Η Vodafone συνήθως έχει ένα σταθερό penalty πχ 80€ για διακοπή έως 6 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου και 120€ για διακοπή 12 μήνες πριν. Λογικά θα ισχύει ακόμη και για 1 ημέρα.
mitskitsamal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καταλαβα σε ευχαριστω πολυ. Αν ξερεις μια ερωτηση η vod εκανε αυξησεις απο 03/05 εχω προσθεσμια καταγγελιας της συμβασης εως και τρεις μηνες, σωστα; Αρα μπορω να καταγγειλω τη συμβαση αν με παρουν τηλεφωνο ; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από mitskitsamal
trib Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Πάνω στον λογαριασμό που αναφέρει την αύξηση, θα σου λέει και το χρονικό περιθώριο που μπορείς να καταγγείλεις τη σύμβαση αζημίως.
mitskitsamal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Καλημερα στελνω για να ενημερωσω οτι μου ειπαν απο vodafone οτι εχω δικαιωμα ενα μηνα να προχωρησω σε αποχωρηση. Βεβαι μου εκαναν μια εξωφρενικη προσφορα με 37 ευρω οικογενειακο πακετο 1000 κ 1000 για καθε νουμερο προς ολους 500 κ 500 προς vodafone κ μηνυματα ιντερνετ 3gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα