stakyr1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Bezbozny είπε χμ.. προβληματίστηκα τώρα ... αν και η αλήθεια είναι ότι δε νομίζω να βλέπω πάνω από 3 ώρες τηλεόραση τη μέρα.... Αν θες να διαβάσεις περισσότερα για το θέμα και να δεις τι σου ταιριάζει σου παραθέτω 2 συνδέσμους Είναι αναμφισβήτητο ότι οι oled έχουν την κορυφαία εικόνα αυτή την στιγμή απλά δεν είναι για όλο τον κόσμο https://www.insomnia.gr/forums/topic/694233-lg-oled-55ec9300-πρόβλημα-με-burn-in/ https://avclub.gr/forum/showthread.php/166066-Όλα-όσα-πρέπει-να-γνωρίζω-για-το-burn-in-και-τις-OLED Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από stakyr1 1
BOURBOULAS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, stakyr1 είπε Γιατί έκρινα από αυτά που ρώτησε και όπως είπε και ο ίδιος, ότι είναι στην κατηγορία του μέσου χρήστη. Θα κάθεται να κλείνει κάθε 3 ώρες την τηλεόραση για να κανουν refresh τα oleds, θα εχει τη φωτεινότητα χαμηλά και θα κυνηγάει τη γυναίκα του και τα παιδιά του να μην αφήνουν με τις ωρες την τηλεόραση στο ιδιο καναλι; Ή μηπως είναι για να αλλάζει τηλεόραση καθε 5 χρόνια; Και μην μου πεις οτι βαζεις το χερι σου στη φωτιά ότι σε 5 χρόνια με ο,τι χρήση και να κάνει, το πάνελ δεν θα εχει burn in. Ασε τον ανθρωπο να παρει μια καλη Led τηλεόραση, να κρατήσει και τα μισά λεφτά απ' αυτά που θα έδινε για oled και οταν προχωρησει η τεχνολογία το ξαναβλέπει το θέμα. Κάτι ξέρει παραπάνω ο εμπειρογνώμονας που σου προτείνει OLED.OLED είδε να διαφημίζει το μαρκετινγκ,oled σου προτείνει.Όλα αυτά που παραθέτεις είναι λεπτομέρειες.Σιγά το δύσκολο πράγμα να κάνεις κάθε 3 ώρες refresh.Έχει παίξει η τηλεόραση δυο ωρίτσες και σου καρφώνεται στο μυαλό η ιδέα να δεις μια ταινία.Ξεκινάς να την βλέπεις και κάπου στα μισα,λες "Αμάν πρέπει να κάνω refresh".Τραβάς ένα κλεισιμο,πας για τσιγάρο και συνεχίζεις την ταινία μετά απο κανα τέταρτο.Σιγά το πράγμα; Βλέπεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου και αναρρωτιέσαι;Έχω κάνει Refresh ή όχι και εκεί που το ματς έχει πάει στα πέναλντι σου'ρχεται φλασιά πως έχουν περάσει 5 ώρες και δεν έχεις κάνει refresh.Τοτε τι κάνεις; Συνεχίζεις να βλέπεις τα πεναλντι ή κάνεις refresh; Έλα μωρέ,τι ανούσιες ερωτήσεις είναι αυτές; Η γυναικά και τα παιδιά είναι καλά,για σκέψου να θες να πείσεις την πεθερά σου πως πρέπει να βλέπει την Χατζηβασιλειου και την Νικολούλη με διαλείμματα.Σκέφτεσαι να έχεις αγοράσει με τα δικά σου λεφτά μια Oled και να σου την καταστρέψει η πεθερά; 1
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, BOURBOULAS είπε Κάτι ξέρει παραπάνω ο εμπειρογνώμονας που σου προτείνει OLED.OLED είδε να διαφημίζει το μαρκετινγκ,oled σου προτείνει.Όλα αυτά που παραθέτεις είναι λεπτομέρειες.Σιγά το δύσκολο πράγμα να κάνεις κάθε 3 ώρες refresh.Έχει παίξει η τηλεόραση δυο ωρίτσες και σου καρφώνεται στο μυαλό η ιδέα να δεις μια ταινία.Ξεκινάς να την βλέπεις και κάπου στα μισα,λες "Αμάν πρέπει να κάνω refresh".Τραβάς ένα κλεισιμο,πας για τσιγάρο και συνεχίζεις την ταινία μετά απο κανα τέταρτο.Σιγά το πράγμα; Βλέπεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου και αναρρωτιέσαι;Έχω κάνει Refresh ή όχι και εκεί που το ματς έχει πάει στα πέναλντι σου'ρχεται φλασιά πως έχουν περάσει 5 ώρες και δεν έχεις κάνει refresh.Τοτε τι κάνεις; Συνεχίζεις να βλέπεις τα πεναλντι ή κάνεις refresh; Έλα μωρέ,τι ανούσιες ερωτήσεις είναι αυτές; Η γυναικά και τα παιδιά είναι καλά,για σκέψου να θες να πείσεις την πεθερά σου πως πρέπει να βλέπει την Χατζηβασιλειου και την Νικολούλη με διαλείμματα.Σκέφτεσαι να έχεις αγοράσει με τα δικά σου λεφτά μια Oled και να σου την καταστρέψει η πεθερά; Οπως ειπα και παραπανω αλλα εισαι στενομυαλος απο τι φαινεται , αυτα που ζηταει ο TS τον καλυπτει μια OLED για 8-10 χρονια. Ηδη στις 5000 ωρες λειτουργιας κανονικης χρησης μια oled δεν εχει καθολου αλλοιωση και μιλαμε για μοντελο 2015. http://hdtelevizija.com/en/2017/09/04/lg-oled-tv-analysis-after-5000-hours-of-use-still-great-picture/ Τα 2019 μοντελα εχουν καλυτερα πανελ και καλυτερες προστασιες , και δεν χρειαζεται καποιος να τν κλεινει ανα 3 ωρες. δεν ξερω που το διαβασες αυτο.. Μεχρι 8 ωρες καθημερινης χρησης βγαζεις 8 χρονια. Οποτε το να εχεις την καλυτερη εικονα στην αγορα , για 8-10 χρονια κανοντας "τα παντα" δεν ειναι θεμα μαρκετινκ αλλα πραγματικοτητας. Τα Burn in συμβαινουν για καποιο λογο.Και υπαρχουν αρκετα τεστ γι αυτα και ειναι πραγματικοτητα.Οσοι την θελουν να παιζει ολη μερα παιρνουν LCD . Οσοι θελουν να βλεπουν ταινιες , κανενα παιχνιδι που και που σειρες και τα λοιπα πανε σε OLED. Ηδη τα τελευταια μοντελα δεν εχουν DSE.(googlare to δεν ξερεις τι ειναι) .Δεν ειναι Ολα για Ολους. Εγραψες ενα ολοκληρο κειμενο και δεν ειπες τιποτα ουσιαστικο. Απλα αντιπαραθετεις. Αν εχεις κομπλεξ θα σε παρακαλουσα να τα βγαζεις αλλου. Εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε των κοσμο. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από alexakos89 1
george kesoglu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 ρε παιδες τι προβληματα βγαζουν οι samsung ?????
stakyr1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, george kesoglu είπε ρε παιδες τι προβληματα βγαζουν οι samsung ????? Ο,τι βγάζουν και οι υπόλοιπες, μόνο που η αντιπροσωπία-εγγύηση της Samsung είναι για τον γαϊδαρο καβάλα. Δεν είναι ότι έχουν όλες πρόβλημα, αλλά αν σου κάτσει ... σου αλλάζει τη ζωή Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από stakyr1 1
BOURBOULAS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Οπως ειπα και παραπανω αλλα εισαι στενομυαλος απο τι φαινεται , αυτα που ζηταει ο TS τον καλυπτει μια OLED για 8-10 χρονια. Ηδη στις 5000 ωρες λειτουργιας κανονικης χρησης μια oled δεν εχει καθολου αλλοιωση και μιλαμε για μοντελο 2015. http://hdtelevizija.com/en/2017/09/04/lg-oled-tv-analysis-after-5000-hours-of-use-still-great-picture/ Τα 2019 μοντελα εχουν καλυτερα πανελ και καλυτερες προστασιες , και δεν χρειαζεται καποιος να τν κλεινει ανα 3 ωρες. δεν ξερω που το διαβασες αυτο.. Μεχρι 8 ωρες καθημερινης χρησης βγαζεις 8 χρονια. Οποτε το να εχεις την καλυτερη εικονα στην αγορα , για 8-10 χρονια κανοντας "τα παντα" δεν ειναι θεμα μαρκετινκ αλλα πραγματικοτητας. Τα Burn in συμβαινουν για καποιο λογο.Και υπαρχουν αρκετα τεστ γι αυτα και ειναι πραγματικοτητα.Οσοι την θελουν να παιζει ολη μερα παιρνουν LCD . Οσοι θελουν να βλεπουν ταινιες , κανενα παιχνιδι που και που σειρες και τα λοιπα πανε σε OLED. Ηδη τα τελευταια μοντελα δεν εχουν DSE.(googlare to δεν ξερεις τι ειναι) .Δεν ειναι Ολα για Ολους. Εγραψες ενα ολοκληρο κειμενο και δεν ειπες τιποτα ουσιαστικο. Απλα αντιπαραθετεις. Αν εχεις κομπλεξ θα σε παρακαλουσα να τα βγαζεις αλλου. Εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε των κοσμο. Θα πάρει αυτή την στιγμή 4Κ oled τηλεόραση για να καλύψει τις ανάγκες του για τα επόμενα 8 με 10 χρόνια; Προτείνεις στα μισα του 2019 αγορά 4Κ oled και χρήση αυτής μέχρι το 2027-2029; Που νομίζεις οτι βρίσκεσαι; Στο ελληνικό κοινοβούλιο και συζητάμε για μνημονιακές δεσμεύσεις για τα επόμενα 99 χρόνια; Τι ανέκδοτα είναι αυτά που λες στον κοσμάκη μέγα μύστη της τεχνολογίας; Έχεις συνειδητοποιήσει πως σε καμιά τριετία με τα ίδια λεφτά θα αγοράζεις 8Κ τηλεόραση; 2960 ευρώ την δίνει ο άλλος την 65αρα 8Κ https://www.skroutz.gr/s/16337312/Samsung-QE65Q900.html Τι νομίζεις πως προτείνεις στον κοσμάκη να αγοράσει; Ομόλογα ΕΤΒΑ; (Είσαι και πιτσιρικάς,που να θυμάσαι τα ομόλογα ΕΤΒΑ) Περιμένω να μου πεις,τις ταινίες που κατεβαζεις απο τους Trackers και τις βλέπεις στα ακριβά μοντέλα τηλεοράσεων που διαθέτεις σε τι ανάλυση τις βλέπεις; Στα 3840χ2160 υπολογίζεις και τις μαύρες μπαρούλες; Λύσε μου την απορία μέγα μύστη της τεχνολογίας Πότε ανακάλυψες την 4Κ (UHD) ανάλυση και θεωρείς πως για τα επόμενα 8 με 10 χρόνια αυτή η ανάλυση θα είναι η κορυφαία της αγοράς; Δεν πήρες χαμπάρι πως το 8Κ είναι ήδη εδώ.Θες να σου δώσω πηγή να πας να δεις δωρεάν 8Κ βίντεο στα 75-80 Mbps;
kakos84 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, george kesoglu είπε ρε παιδες τι προβληματα βγαζουν οι samsung ????? Na ενα Έξι μήνες να λύσουν το θέμα το ρίχνουν ότι φταίει το λογισμικό έχει κάνει 3 ενημερώσεις λογισμικού τα ίδια έχω κάνει δύο απομακρυσμένος έλεγχος ο δεύτερος μου έκλεισε τον οπίσθιο φωτισμό κλείνω ραντεβού με τεχνικό βλέπει τα προβλήματα στελνει τα βιντεάκια στη Samsung μου ακυρώνει την αντικατάσταση πάνελ που είχαμε συμφωνήσει με τον τεχνικό και με πήρε τηλέφωνο για 3ο απομακρυσμένο έλεγχο μου Βάλε και τις ρυθμίσεις που στην ουσία βάζει φουλ το φωτισμό (HDR+ να είναι μόνιμο) της οθόνης για να καλύψει το προβλημα που έχει η οθόνη και του λέω ότι η εικόνα που έχει είναι απαίσια και με αυτά που μου λέτε είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω τις δικές σας ρυθμίσεις μου αρέσει δεν μου αρέσει και απάντηση ήτανε μόνο για τις ταινίες χάλια σερβίς είπα Περιμένω την οριστική απάντηση για την αντικατάσταση ανώτερου μοντέλου που δεν έχει θέμα (q9fn)η να κόψουν πιστωτικό να αλλάξω εταιρεία μακριά από Samsung ειδικά του μοντέλο του 18 το μοντέλο του 19 δεν έχω ακούσει κάτι( πιστεύω να σε κάλυψα γιατί oxi Samsung) Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από kakos84 1 1
mitspetr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Διάβασε πρώτα αυτό το άρθρο. https://hdguru.com/hdmi-2-1-features-in-2019-samsung-lg-tvs-clarified/ Η έλλειψη eARC στις Samsung - παρ' όλο που φέτος υποστηρίζεται από πολύ οικονομικούς ενισχυτές AV - είναι σημαντικός λόγος να τις αποφύγεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα