Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Έχω τον αναφερόμενο επεξεργαστή!!Σε χρήση με chrome και 5 καρτέλες πιάνω θερμοκρασία με την κλασική Intel ψύκτρα 72 βαθμούς..Πιστεύετε είμαι καλά?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, CoOliO είπε

Καλησπέρα σε όλους..Έχω τον αναφερόμενο επεξεργαστή!!Σε χρήση με chrome και 5 καρτέλες πιάνω θερμοκρασία με την κλασική Intel ψύκτρα 72 βαθμούς..Πιστεύετε είμαι καλά?

Καλησπέρα, όχι.

Παρε με ψυκτρα καλύτερη, κρίμα είναι.

Δεν θα πάθει και τίποτα θεωρητικά αν είναι στοκ ρολόγια, αλλά...

Δημοσ.

Αυτοί οι επεξεργαστές είναι πολύ σκληροτράχηλοι!

Επειδή δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά-ελεγκτή μνήμης και είναι κατασκευασμένοι την εποχή που η intel έβαζε πάστα και όχι σάλιο θέλει πολύ προσπάθεια για να τους χαλάσεις...

Τσέκαρε μήπως έχει πιάσει σκόνες-χνούδια η ψύκτρα και καθάρισέ την καλά.

Επίσης, πότε άλλαξες τελευταία φορά πάστα? Αν είναι πριν κάμποσα χρόνια, ίσως έχει ξεραθεί.

Μπορεί να χρειάζεται να προσθέσεις και κανένα ανεμιστήρι στο κουτί.

Αν είναι η intel ψύκτρα με τη χάλκινη βάση, την καθαρίσεις και περάσεις μια καινούργια πάστα, θα δεις διαφορά στις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Μιλάμε για την κλασική Intel ψύκτρα άλλα εκείνη την λεπτή που είναι σαν του s1155.Επίσης πάστα πέρασα φρέσκια!!!Έβαλα μια ποσότητα όσο μια φακή!!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, coffeex είπε

Έπρεπε να βάλεις παραπάνω πάστα. 

Όχι, γιατί αν πάει στα πινάκια την γμσε.

22 λεπτά πριν, CoOliO είπε

Μιλάμε για την κλασική Intel ψύκτρα άλλα εκείνη την λεπτή που είναι σαν του s1155.Επίσης πάστα πέρασα φρέσκια!!!Έβαλα μια ποσότητα όσο μια φακή!!

Είναι λεπτή αυτή η ψυκτρα, δεν φτάνει. Θες μεγαλύτερη.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, CoOliO είπε

Αυτη ομως δεν ειναι η δικη του..!
Και μη 'λυπασαι' τη thermal paste!

Το σωστο και ορθοδοξο (!) socket 775 stock cooler!
500ba5c5c99a1447bbf41177d621cab4.jpeg

Πραγματι ενα σπυρ(ακ)ι φακης ειναι αρκετα μικρο...
images?q=tbn:ANd9GcRpuUVMyWcKsUOuhuI13w2

Δημοσ.

Οκ απλά είπα να μην το παρακάνω με την πάστα..Ερώτηση τώρα έτσι όπως είμαι αντέχει το pc?Δεν μου χει κάνει το παραμικρό!!Ούτε να κολλήσει ούτε τίποτα!!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, CoOliO είπε

Αυτές οι ψύκτρες ήταν για τους core 2 duo και τους dual core.

Οι ψύκτρες για τους quad core είχαν διπλάσιο ύψος και χάλκινη βάση.

18020412_01.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε μια άλλη ψυκτρα του ~20-25ευρου, μόνο δες να έχει και συμβατότητα και για am4 για να σου μείνει, γιατί χρυσός και Άγιος ο q9650 αλλά κάποια στιγμή θα κάνεις αναβάθμιση.

Ε, και αφού θα του βάλεις την καινούργια ψυκτρα τραβά του και ένα mild oc να φανούν και τα χρήματα της..

Δημοσ.

Όλες αυτές οι μεγαλύτερες ψύκτρες σε μέγεθος είναι χάλκινες κ πολύ καλές για τέτοιους επεξεργαστές?Ρωτάω γιατί παίζει να έχω μια σε έναν dual core!!

Επίσης καμία ψύκτρα που θα προτείνατε από εδώ?

https://www.e-shop.gr/ypologistes-epeksergastes-cpu-psyktres-coolers-list?table=PER&category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3+%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7

Θέλω να μου πείτε αν θα έχω διαφορά από την κλασική της Intel..Επίσης κάπου που να μπορώ να δω την ποσότητα της πάστας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...