Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Του ανεφερα το προβλημα και ειπε οτι θα το φτιαξει .Δεν ξερω τι εκανε ...

Οι έμποροι έχουν τα κόλπα τους... Είτε το φτιάχνουν με μισό κόστος από τους ιδιώτες είτε το μαζεύουν ίσα ίσα για να πουληθεί ξανά... Τι ψάχνετε τώρα. Αυτό εξαρτάται από τον επαγγελματισμό και του εμπόρου. Το θέμα δεν αφορά τον παλιό ιδιοκτήτη, θα αφορά σίγουρα τον νέο, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι για αυτό 

Επεξ/σία από gthe
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 29/6/2019 στις 8:51 ΜΜ, Liapisftw είπε

είναι ένα volkswagen scirocco 1.4 μοντέλο του 2011

και αξίζει αυτό το 8ετίας αμάξι 17 χιλιάρικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Xacti είπε

και αξίζει αυτό το 8ετίας αμάξι 17 χιλιάρικα?

Εσύ αγορίνα μου να πας να πάρεις κάνα καινουριο κουβαδάκι με 15κ. Οι κ@@λες πληρώνονται και το συγκεκριμένο τα αξίζει και με το παραπάνω. Άι σιχτιρ πια με τον καθένα εδώ μέσα. Νταβατζη σε έβαλα στην πώληση του αμαξιού μου? Δόξα τον Θεό ενδιαφέρον υπάρχει και θα βρεθεί και ο αγοραστής με μετρητά. Τώρα θα είναι σε ένα μήνα σε δύο σε πέντε ούτε που με νοιάζει.

Επεξ/σία από Liapisftw
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Εσύ αγορίνα μου να πας να πάρεις κάνα καινουριο κουβαδάκι με 15κ. Οι κ@@λες πληρώνονται και το συγκεκριμένο τα αξίζει και με το παραπάνω. Άι σιχτιρ πια με τον καθένα εδώ μέσα. Νταβατζη σε έβαλα στην πώληση του αμαξιού μου? Δόξα τον Θεό ενδιαφέρον υπάρχει και θα βρεθεί και ο αγοραστής με μετρητά. Τώρα θα είναι σε ένα μήνα σε δύο σε πέντε ούτε που με νοιάζει.

Καταρχήν σου έκανα αναφορά για το περιεχόμενο του μηνύματος και τον προσβλητικό τρόπο που εκφράζεσαι. Κατά δεύτερον έχω πολύ καλύτερο αμάξι απ' το κουβαδάκι σου που επειδη έχει "συναισθηματική αξία" για σένα πρέπει να το πληρώσει ο άλλος χρυσό, γιατί από περιεργεια έψαξα και είδα ότι παίζει πιο κάτω στην αγορά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Xacti είπε

Καταρχήν σου έκανα αναφορά για το περιεχόμενο του μηνύματος και τον προσβλητικό τρόπο που εκφράζεσαι. Κατά δεύτερον έχω πολύ καλύτερο αμάξι απ' το κουβαδάκι σου που επειδη έχει "συναισθηματική αξία" για σένα πρέπει να το πληρώσει ο άλλος χρυσό, γιατί από περιεργεια έψαξα και είδα ότι παίζει πιο κάτω στην αγορά.

Πόσο λίγα γνωρίζεις για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και κινητήρα. Τα Σιρόκο του 2008 2009 2010 δεν μπορούν καν να μπουν στην σύγκριση. Ο κινητήρας έχει πολλά θεματα και είναι χάρτινος. Scirocco από το 2011 και μετά αν θες ένα σωστό αμάξι. Μόνο τα φρένα του αυτοκινήτου έχουν 2.000€. άπειρα έξτρα αντιπροσωπείας ειδική παραγγελία συν πάρα πολλά δικά μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Μόνο τα φρένα του αυτοκινήτου έχουν 2.000€. άπειρα έξτρα αντιπροσωπείας ειδική παραγγελία συν πάρα πολλά δικά μου.

Sorry για το off-topic,  αλλά γενικά λέγεται ότι στα μεταχειρισμένα οτιδήποτε δεν είναι μαμά κατεβάζει πολύ τη μεταπωλητική αξία και ανεβάζει πολύ τη δυσπιστία του ενδιαφερόμενου.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Λένε πάντως ότι στα μεταχειρισμένα οτιδήποτε δεν είναι μαμά κατεβάζει πολύ τη μεταπωλητική αξία και ανεβάζει πολύ τη δυσπιστία του ενδιαφερόμενου.

Δεκτό. Δεν ισχύει πάντα. Φαίνεται το αμάξι που έχει καταπονηθεί από κακή χρήση. Πολύ κόσμος το ψάχνει έτοιμο γιατί το κόστος βελτίωσης ξεφεύγει πολύ μετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...