Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

έχει γραφτεί και από άλλους, το έχω ξαναγράψει κι εγώ.

μια χαρά έχουν, απλά οι περισσότεροι έχουν αυτόν τον κάλο στον εγκέφαλο και δε θέλουν να τα δώσουν μαζεμένα.

Μπορει ομως να θελουν να δωσουν μονο την προκαταβολη και μετα να τρεχουν αλλοι ...

• Like 2
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/6/2019 στις 11:11 ΜΜ, Liapisftw είπε

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δεχτώ την πώληση του αυτοκινήτου μου με μια προκαταβολή και τα υπόλοιπα γραμμάτια. Τόσο καιρό δεν δεχομουν τέτοιες προτάσεις αλλά επειδή το ποσό είναι σχετικά υψηλό για την εποχή έχω καταλάβει ότι δεν τα έχει ο κόσμος αυτά τα χρήματα πλέον οπότε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ..

Το θέμα που με καίει είναι ποια διαδικασία με εξασφαλιζει όσο το δυνατόν περισσότερο? Δεν έχω ξανακάνει γραμμάτια και ξέρω ότι είναι ριψοκίνδυνο αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω θα μπορώ να κάνω τουλάχιστον να εξασφαλιστώ λίγο περισσότερο.. εννοείται το αυτοκίνητο θα πουληθεί και θα του κάνω παρακράτηση κυριότητας και επίσης θα βάλω όρο να γίνει μικτη ασφάλεια για την διάρκεια των γραμματιων οπότε σε περίπτωση ζημιάς να αποζημιωθω τουλάχιστον.. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω να μου προτείνετε για να εξασφαλίσω όσο το δυνατόν περισσότερο ότι θα πάρω τα χρήματα?

Επίσης ποια είναι η διαδικασία για να κάνω γραμμάτια?

Ευχαριστώ πολύ!!

αν θελεις, στειλε μου σε παρακαλω σε πμ την αγγελια εκτος αν ειναι καποιο οικογενειακο.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι νόημα έχει στο θέμα αλλά αφού δέχτηκα αρκετά πμ το αμάξι είναι ένα volkswagen scirocco 1.4 μοντέλο του 2011.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/6/2019 στις 11:11 ΜΜ, Liapisftw είπε

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δεχτώ την πώληση του αυτοκινήτου μου με μια προκαταβολή και τα υπόλοιπα γραμμάτια. Τόσο καιρό δεν δεχομουν τέτοιες προτάσεις αλλά επειδή το ποσό είναι σχετικά υψηλό για την εποχή έχω καταλάβει ότι δεν τα έχει ο κόσμος αυτά τα χρήματα πλέον οπότε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ..

Το θέμα που με καίει είναι ποια διαδικασία με εξασφαλιζει όσο το δυνατόν περισσότερο? Δεν έχω ξανακάνει γραμμάτια και ξέρω ότι είναι ριψοκίνδυνο αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω θα μπορώ να κάνω τουλάχιστον να εξασφαλιστώ λίγο περισσότερο.. εννοείται το αυτοκίνητο θα πουληθεί και θα του κάνω παρακράτηση κυριότητας και επίσης θα βάλω όρο να γίνει μικτη ασφάλεια για την διάρκεια των γραμματιων οπότε σε περίπτωση ζημιάς να αποζημιωθω τουλάχιστον.. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω να μου προτείνετε για να εξασφαλίσω όσο το δυνατόν περισσότερο ότι θα πάρω τα χρήματα?

Επίσης ποια είναι η διαδικασία για να κάνω γραμμάτια?

Ευχαριστώ πολύ!!

αν και υπαρχουν τροποι -υποτιθεται να εξασφαλισεις οτι θα παρεις τα χρηματα σου-  γιατι να μπεις σε αυτη την ψυχοφθορα διαδικασια??   και ειδικα αφου οπως αναφερεις δεν εχεις αναγκη να παρεις χρηματα εδω και τωρα...!   

ισα-ισα το αντιθετο ακριβως, πρεπει να κανεις.  οποιος εχει το χρημα, το παιρνει εδω και τωρα. ασε τα τρεχαματα για τους εμπορους, που ειναι και πιο οργανωμενοι...! οποιος θελει γραμματια, να παει σε μαντρα να ψωνισει...!! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

18 χιλιάρικα δεν είναι λίγα για να βρεθούν αγοραστές, αλλά με υπομονή θα βρεθεί κάποιος. Γραμματια για κανένα λόγο. Αυτό που δεν ακούστηκε εδώ και θα πω στον ts... Είναι γιατί δεν κοιτάς την πιθανότητα να το πουλήσεις στον έμπορο που θα πάρεις το νέο αυτοκίνητο (ανταλλαγή δεν λέγεται και αυτό; ) Αυτός σίγουρα θα δώσει παραπάνω γιατί τον ενδιαφέρει να σου πουλήσει.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gthe είπε

18 χιλιάρικα δεν είναι λίγα για να βρεθούν αγοραστές, αλλά με υπομονή θα βρεθεί κάποιος. Γραμματια για κανένα λόγο. Αυτό που δεν ακούστηκε εδώ και θα πω στον ts... Είναι γιατί δεν κοιτάς την πιθανότητα να το πουλήσεις στον έμπορο που θα πάρεις το νέο αυτοκίνητο (ανταλλαγή δεν λέγεται και αυτό; ) Αυτός σίγουρα θα δώσει παραπάνω γιατί τον ενδιαφέρει να σου πουλήσει.

Δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο από εμπορο ποτέ είναι η αλήθεια.. εκτως αυτου θα πάρω ένα φτηνό αμαξάκι να κάνω την δουλειά μου μιας και τα χρήματα προορίζονται για άλλο σκοπό την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο από εμπορο ποτέ είναι η αλήθεια.. εκτως αυτου θα πάρω ένα φτηνό αμαξάκι να κάνω την δουλειά μου μιας και τα χρήματα προορίζονται για άλλο σκοπό την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

Οκ, έμπορο εγώ εννοούσα και για καινούργιο. Δεκτό. Οι έμποροι θέλουν προσοχή. Τότε υπομονή, θα βρεθεί ο αγοραστής. Απλά το αυτοκίνητο σου έχει ενα θέμα... Ότι ανήκει στην κατηγορία των sport αυτοκινήτων που συνήθως τα θέλει κόσμος που δύσκολα μαζεύει 18κ cash (πιο πιτσιρίκαδες εννοώ). Ενα οικογενειακό sedan ή ένα suv θα έφευγε πιο εύκολα. 

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, gthe είπε

Εστω και αν με την τρεχουσα τιμη και σε σχεση με την τιμη αγορας τα αξιζει δεν θα εδινα τοσα λεφτα για μεταχειρσμενο αμαξι .Θα συμβιβαζομουν με πιο μικρο αλλα καινουργιο .

Προσωπικη καθαρα αποψη .

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εστω και αν με την τρεχουσα τιμη και σε σχεση με την τιμη αγορας τα αξιζει δεν θα εδινα τοσα λεφτα για μεταχειρσμενο αμαξι .Θα συμβιβαζομουν με πιο μικρο αλλα καινουργιο .

Προσωπικη καθαρα αποψη .

Εγώ από την άλλη προσωπική μου άποψη δεν θα πήγαινα ποτέ σε καινούριο. Με τα χρήματα που θα έδινα για έναν απλό ανθρωπομεταφορεα θα έπαιρνα πραγματικό αυτοκίνητο.

Πάντως ξαναλέω αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη μιας και ίσως είμαι λίγο προκατειλημμένος μιας και έχω τρέλα με αυτοκίνητα.

• Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, gthe είπε

Αυτός σίγουρα θα δώσει παραπάνω γιατί τον ενδιαφέρει να σου πουλήσει.

Θέλουν να κερδίσουν και από το ένα και από το άλλο, τα καλά και συμφέροντα.

Ένας γνωστός έδινε το παλιό του ανταλλαγή για καινούργιο, μόνο σε μια αντιπροσωπεία του έκαναν καλή προσφορά κι από κει αγόρασε τελικά. Το παλιό του όμως έκαιγε λάδι (πολύ) και φοβόταν να το δώσει απευθείας σε ιδιώτη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Θέλουν να κερδίσουν και από το ένα και από το άλλο, τα καλά και συμφέροντα.

Ένας γνωστός έδινε το παλιό του ανταλλαγή για καινούργιο, μόνο σε μια αντιπροσωπεία του έκαναν καλή προσφορά κι από κει αγόρασε τελικά. Το παλιό του όμως έκαιγε λάδι (πολύ) και φοβόταν να το δώσει απευθείας σε ιδιώτη.

Για ηθικους λογους δεν επρεπε να το δωσει σε ιδιωτη .Ετσι ειχα κανει με Preugeot 206 cc L/G της κορης μου το 2010 με προβλημα μαλλον στο κιβωτιο που το εδωσα σε εμπορο .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...