Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, Liapisftw είπε Δυστυχώς δεν μπορεί να κατέβει πιο κάτω η τιμή.. ήδη πονάω που το δινω... 11 ώρες πριν, Liapisftw είπε Εγώ δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ανάγκη ούτε και βιάζομαι. Βλέπεις κάτι αντιφατικό? Αφού δεν έχεις ανάγκη και πονάς γιατί το δίνεις? Και αφού δε βιάζεσαι περίμενε μέχρι να βρεθεί κάποιος με όλο το κασέρι. Μπορεί να σου χει περάσει κι ο πόνος μέχρι τότε
Liapisftw Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Xacti είπε Βλέπεις κάτι αντιφατικό? Αφού δεν έχεις ανάγκη και πονάς γιατί το δίνεις? Και αφού δε βιάζεσαι περίμενε μέχρι να βρεθεί κάποιος με όλο το κασέρι. Μπορεί να σου χει περάσει κι ο πόνος μέχρι τότε Αντιφατικό γιατί? Αν ήταν στο χέρι μου και είχα την άνεση εννοείται δεν θα το έδινα. Κάποιον άλλο σκοπό θα έχω προφανώς.. Έχουν πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε να ρίξω την τιμή και δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος, το θέμα δεν άνοιξε για αυτό. Αν είναι να ρίξετε και εσείς τις τιμές στα αμάξια σας να έρθω να τα πάρω εγώ να γίνω και από πάνω. Δεν ρώτησα πόσο να πουλήσω το αυτοκίνητο μου. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από Liapisftw
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Doubt είπε Υπάρχουν έμποροι που ασχολούνται μόνο με μεγάλης αξίας ΙΧ. Αν δεν το χρειάζεσαι για να κυκλοφορείς μπορείς να το αφήσεις στην έκθεση του και να το "πουλήσει" εκείνος, με το αζημίωτο βέβαια. Αν είναι πρώτο χέρι, άριστη κατάσταση κλπ θα φύγει σε dt. Αλήθεια, το "αζημίωτο" πόσο φαντάζεσαι πως μπορεί να είναι σε ένα αυτοκίνητο που η αξία του - σύμφωνα με τον ts - ανέρχεται στις 17.000€? Μήπως μόνος του θα μπορούσε να το πουλήσει ευκολότερα στην αξία του μείον το "αζημίωτο"? Επίσης ο έμπορος πάντα κοιτάζει να σπρώξει πρώτα τα δικά του, εγγύηση για το αν και πότε θα φύγει δεν θα σου δώσει κανένας. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από Joshua21 1
Liapisftw Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αλήθεια, το "αζημίωτο" πόσο φαντάζεσαι πως μπορεί να είναι σε ένα αυτοκίνητο που η αξία του - σύμφωνα με τον ts - ανέρχεται στις 17.000€? Μήπως μόνος του θα μπορούσε να το πουλήσει ευκολότερα στην αξία του μείον το "αζημίωτο"? Επίσης ο έμπορος πάντα κοιτάζει να σπρώξει πρώτα τα δικά του. Εδώ συμφωνω. Η spotawheel μου πρότεινε να μου το κρατήσει στην τιμή που το δίνω μειων 950€ τα οποία θα έβαζαν καπέλο αυτοί για το κέρδος τους. Αν μιλούσαμε για αγορά από μέρος τους θα το άφηνα απλά η πρόταση τους ήταν να το αφήσω στην έκθεση τους μέχρι να πουληθεί κάτι που δεν με βολεύει.
fotisdra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα θα πρότεινα να μην το δώσεις με γραμμάτια δεν είσαι καμία τράπεζα.Εξαλου να πάνε σε αυτές να πάρουν δάνειο έχουν ξεκινήσει να δίνουν πάλι αν είσαι αξιόπιστος. Ένα σωρό απάτες γίνονται το νου σου και από άτομα που μπορεί να σου φαίνονται πολύ κυρηλε. Από εκεί και πέρα γράψε τελική τιμή αδιαπραγματευτη στην αγγελία σου αν δεν θες να σε περνούν για παζάρια και αν σου κάνουν τετοια κοφτους το. Η πραγματική αξία του αυτοκινήτου σου είναι αυτή που στο ασφαλίζει η ασφαλιστική, αντε κάνα δυο χιλιάρικα πάνω αν είναι σε εξαιρετική κατάσταση όπως λες. 4 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Εδώ συμφωνω. Η spotawheel μου πρότεινε να μου το κρατήσει στην τιμή που το δίνω μειων 950€ τα οποία θα έβαζαν καπέλο αυτοί για το κέρδος τους. Αν μιλούσαμε για αγορά από μέρος τους θα το άφηνα απλά η πρόταση τους ήταν να το αφήσω στην έκθεση τους μέχρι να πουληθεί κάτι που δεν με βολεύει. Έτσι ακριβώς πιο εύκολα πωλείται το αυτοκίνητο από ιδιώτη γενικά απλά ανανεώνε συχνά την αγγελία σου και θα φύγει μην αγχώνεσαι
Makis38 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Γραμμάτια, οι επονομαζόμενες συναλλαγματικές, δηλαδή επιταγές από το περίπτερο. Καθαρά ελληνική πατέντα. Δεν θα το δεχόμουν ούτε από φίλο μου. 1
TR-909 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Φίλε μου στα γραμμάτια δεν υπάρχει εξασφάλιση, μακρυά από τέτοιες λύσεις.
vamvakoolas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) σε καταλαβαινω αλλα οπως ειναι γνωστο το καθε ιχ με το που κανει 5 χλμ με τον καταναλωτη αυτοματα αρχιζει να χανει εμπορικη αξια. Αυτο γινεται παγκοσμιως. Επειδη ειχα ακριβως το ιδιο θεμα αν και προσπαθησα με ιδιωτη τελικα πηγα σε αντιπροσωπεια (οχι μαντρα) και το ανταλαξα σχεδον αυθημερων. Περιμενα περιπου 2 μηνες ισως και παραπανω με αγγελια και προφανως παντα μετρητοισ/καταθεση το τι ακουσα αυτους τους 2 μηνες: να σου δωσω smart (!) και ενα ποσο μετρητα, να σου δωσω μηχανη και μετρητα, να σου δωσω το ιχ μου και να τα βρουμε (ιχ δεκαετιας 90!) αν μπορεις να ριξεις τη τιμη για παραδειγμα απο 18.000 στα 8.000 και αλλα τετοια. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από vamvakoolas
puelito Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δεν μπορεις να εξασφαλισεις, μην το κανεις. Κριμα τα βραδια που θα χασεις να σκεφτεσαι αν θα παρεις δικα σου χρηματα. Προσωπικα την εχω πατησει, ευτυχως ηταν σχετικα μικρο το ποσο, 350 ευρω. Η καλυτερη λυση ειναι να του πεις να περιμενει να τα μαζεψει και να κανετε μετρητοις την συναλλαγη. 1
ideal09 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Οσο εσυ πουλας καποιος αλλος αγοραζει. Ασε τα γραμματια και τις δοσεις κ.λ.π, μπελα στο κεφαλι σου θα βαλεις . Το αμαξι πρεπει να το ξεφορτωθεις, οχι να ασχολησε παραπανω απ οσο πριν . Την εχουμε πατησει με πολυ λιγοτερα λεφτα και δεν αξιζει. Θα βρεθει καποιος που θα πληρωσει τοις μετρητοις.
bill987 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Στην τελική ας πάει να πάρει ένα δάνειο των 5000 € , για να δίνει 12000 μπροστά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το πάρει!
tzampatzis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις και συμβολαιογράφο μήπως υπάρχει αντίστοιχο της "διαλυτικής αίρεσης" που να μπορεί να γίνει για αυτοκίνητα και να σε εξασφαλίζει. Πιθανολογώ ότι λόγω άδειας αυτοκινήτου και ασφάλειας δε θα είναι δυνατόν, αλλά δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Αλλιώς συμφωνώ ότι το σωστό είναι να πάρει δάνειο ο αγοραστής.
bromiaris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις και συμβολαιογράφο μήπως υπάρχει αντίστοιχο της "διαλυτικής αίρεσης" που να μπορεί να γίνει για αυτοκίνητα και να σε εξασφαλίζει. Πιθανολογώ ότι λόγω άδειας αυτοκινήτου και ασφάλειας δε θα είναι δυνατόν, αλλά δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Αλλιώς συμφωνώ ότι το σωστό είναι να πάρει δάνειο ο αγοραστής. Και να γίνεται αυτό…. Αυτοκίνητο πουλά ο άνθρωπος όχι χωράφι για να το παραλάβει ακέραιο… Αν το αυτοκίνητο επιστραφεί στον φίλο και το παραλάβει γρατσουνισμένο... χτυπημένο… με φαγωμένα καθίσματα και οποιαδήποτε άλλη φθορά πως θα αποζημιωθεί? Να τρέχει δικαστικώς… να ξοδέψει χρόνο… χρήμα... την ψυχική του ηρεμία… και αν τα πάρει ποτέ…
gregpec2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μόνο μετρητά να δεχτείς φίλε μου και τίποτε άλλο. Για την ψυχική σου υγεία κυρίως 😁. Αν το αμάξι έιναι καλό και προσεγμένο όπως λες, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος, απλά θέλει υπομονή. 2
Γιαούρτι Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Στις 28/6/2019 στις 9:33 ΠΜ, AristidisZ είπε Εγώ πάντως δε καταλαβαίνω πως κάποιος δε μπορεί να δώσει 17κ μετρητά αλλά έχει τη δυνατότητα να δίνει ένα χιλιάρικο το μήνα δόση... Κάτι δε μου κολλάει έχει γραφτεί και από άλλους, το έχω ξαναγράψει κι εγώ. μια χαρά έχουν, απλά οι περισσότεροι έχουν αυτόν τον κάλο στον εγκέφαλο και δε θέλουν να τα δώσουν μαζεμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις