Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Liapisftw είπε Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω τι κατάλαβες όμως Ακριβώς αυτό που είπες κατάλαβα, δλδ ότι ζητάς παραπάνω χρήματα από την εμπορική του αξία με την δικαιολογία ότι δεν έχεις ανάγκη.
Liapisftw Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ακριβώς αυτό που είπες κατάλαβα, δλδ ότι ζητάς παραπάνω χρήματα από την εμπορική του αξία με την δικαιολογία ότι δεν έχεις ανάγκη. Όχι δεν ζητάω παραπάνω χρήματα. Ζητάω τα χρήματα που αναλογούν στο αυτοκίνητο μου σε σύγκριση με τις υπόλοιπες αγγελίες.. για ποιο λόγο να βάλω μια αγγελία που δεν πρόκειται να έχει ενδιαφέρον ώστε να έρθει και η πώληση.. Και ξαναλέω ότι ενδιαφέρον υπάρχει απλώς όλοι μα όλοι θέλουν ευκολίες πληρωμής ή ανταλλαγές που κατά κύριο λόγο δεν με ενδιαφέρουν.. το ότι δεν έχω ανάγκη το έγραψα στο να τονίσω ότι δεν πρόκειται να το σκοτώσω για να φύγει αύριο γιατί δεν έχω λόγο να το κάνω. Όπως και εγώ όταν έψαχνα για μεταχειρισμένο κάνεις δεν σκότωσε το αυτοκίνητο του για να το πάρω εγώ.. Το να κρίνουμε τις τιμές είναι εύκολο.. και εσύ στην περίπτωση μου θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα έκανες.. Το θέμα ανοιχτηκε για βοήθεια για άλλο λόγο και μπορώ να πω ότι με βοηθήσατε αρκετά.
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Liapisftw είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δεχτώ την πώληση του αυτοκινήτου μου με μια προκαταβολή και τα υπόλοιπα γραμμάτια. Τόσο καιρό δεν δεχομουν τέτοιες προτάσεις αλλά επειδή το ποσό είναι σχετικά υψηλό για την εποχή έχω καταλάβει ότι δεν τα έχει ο κόσμος αυτά τα χρήματα πλέον οπότε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ.. Το θέμα που με καίει είναι ποια διαδικασία με εξασφαλιζει όσο το δυνατόν περισσότερο? Δεν έχω ξανακάνει γραμμάτια και ξέρω ότι είναι ριψοκίνδυνο αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω θα μπορώ να κάνω τουλάχιστον να εξασφαλιστώ λίγο περισσότερο.. εννοείται το αυτοκίνητο θα πουληθεί και θα του κάνω παρακράτηση κυριότητας και επίσης θα βάλω όρο να γίνει μικτη ασφάλεια για την διάρκεια των γραμματιων οπότε σε περίπτωση ζημιάς να αποζημιωθω τουλάχιστον.. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω να μου προτείνετε για να εξασφαλίσω όσο το δυνατόν περισσότερο ότι θα πάρω τα χρήματα? Επίσης ποια είναι η διαδικασία για να κάνω γραμμάτια? Ευχαριστώ πολύ!! 3 λεξεις Μην το κανεις 6 1
Liapisftw Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, paylidis είπε 3 λεξεις Μην το κανεις Εκεί καταλήγω και εγώ.. μάλλον δεν θα το κάνω.. 2
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Liapisftw είπε Όχι δεν ζητάω παραπάνω χρήματα. Ζητάω τα χρήματα που αναλογούν στο αυτοκίνητο μου σε σύγκριση με τις υπόλοιπες αγγελίες.. για ποιο λόγο να βάλω μια αγγελία που δεν πρόκειται να έχει ενδιαφέρον ώστε να έρθει και η πώληση.. Και ξαναλέω ότι ενδιαφέρον υπάρχει απλώς όλοι μα όλοι θέλουν ευκολίες πληρωμής ή ανταλλαγές που κατά κύριο λόγο δεν με ενδιαφέρουν.. το ότι δεν έχω ανάγκη το έγραψα στο να τονίσω ότι δεν πρόκειται να το σκοτώσω για να φύγει αύριο γιατί δεν έχω λόγο να το κάνω. Όπως και εγώ όταν έψαχνα για μεταχειρισμένο κάνεις δεν σκότωσε το αυτοκίνητο του για να το πάρω εγώ.. Το να κρίνουμε τις τιμές είναι εύκολο.. και εσύ στην περίπτωση μου θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα έκανες.. Το θέμα ανοιχτηκε για βοήθεια για άλλο λόγο και μπορώ να πω ότι με βοηθήσατε αρκετά. Φίλε μου μια αγγελία με σωστή τιμή θα κατέβει σύντομα, ενώ μια άλλη με ακριβή τιμή θα την βλέπεις για πολύ καιρό, για αυτόν ακριβώς το λόγο ο μέσος όρος των τιμών που βλέπεις στις αγγελίες είναι αρκετά υψηλότερος από το τι ακριβώς μπορούν να πιάσουν. Ή έστω έτσι πιστεύω εγώ, αν νομίζεις πως κάνω λάθος, τότε απλά αγνόησε την άποψη μου. Κατά τα άλλα δεν διαφωνούμε, σαφώς και όποιος πουλάει κοιτάζει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα, ενώ όποιος αγοράζει να δώσει όσο το δυνατόν λιγότερα, εννοείται και εγώ σαν πωλητής θα προσπαθούσα να πιάσω όσο περισσότερα γίνεται. 1
babisskg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Liapisftw είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δεχτώ την πώληση του αυτοκινήτου μου με μια προκαταβολή και τα υπόλοιπα γραμμάτια. Τόσο καιρό δεν δεχομουν τέτοιες προτάσεις αλλά επειδή το ποσό είναι σχετικά υψηλό για την εποχή έχω καταλάβει ότι δεν τα έχει ο κόσμος αυτά τα χρήματα πλέον οπότε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ.. Το θέμα που με καίει είναι ποια διαδικασία με εξασφαλιζει όσο το δυνατόν περισσότερο? Δεν έχω ξανακάνει γραμμάτια και ξέρω ότι είναι ριψοκίνδυνο αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω θα μπορώ να κάνω τουλάχιστον να εξασφαλιστώ λίγο περισσότερο.. εννοείται το αυτοκίνητο θα πουληθεί και θα του κάνω παρακράτηση κυριότητας και επίσης θα βάλω όρο να γίνει μικτη ασφάλεια για την διάρκεια των γραμματιων οπότε σε περίπτωση ζημιάς να αποζημιωθω τουλάχιστον.. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω να μου προτείνετε για να εξασφαλίσω όσο το δυνατόν περισσότερο ότι θα πάρω τα χρήματα? Επίσης ποια είναι η διαδικασία για να κάνω γραμμάτια? Ευχαριστώ πολύ!! ΜΗ ......... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, paylidis είπε 3 λεξεις Μην το κανεις Απολυτως σωστα !!! Το αυτοκινητο θα είναι δικο του και το κανει ότι θελει εκτος το να το πουλησει . 1000 ευρω τον μηνα είναι παρα πολλα λεφτα για να μπορει να τα πληρωσει . Μην ρισκάρεις την περιουσια σου . 2 1
gmts Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Από τη στιγμή που δεν έχεις ανάγκη(βιασύνες κλπ) κράτα το.
AristidisZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Εγώ πάντως δε καταλαβαίνω πως κάποιος δε μπορεί να δώσει 17κ μετρητά αλλά έχει τη δυνατότητα να δίνει ένα χιλιάρικο το μήνα δόση... Κάτι δε μου κολλάει 4
bromiaris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, Liapisftw είπε Δυστυχώς δεν μπορεί να κατέβει πιο κάτω η τιμή.. ήδη πονάω που το δινω.. 12χιλιαδες μπροστά και 5 γραμμάτια.. βασικά θέλει να δώσει λιγοτερα μπροστά αλλά δεν δέχομαι.. τώρα θέλω να πιστεύω ότι θα δεχτεί στα 5 γραμμάτια των 1.000€.. Τι να πω.. με φοβίζει είναι η αλήθεια.. Αν τα γραμμάτια είναι μηνιαία τότε πες του να περιμένει 5 μήνες να μαζέψει και τα υπόλοιπα 5000άρικα και τα ξανά λέτε Δεκέμβριο... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εγώ πάντως δε καταλαβαίνω πως κάποιος δε μπορεί να δώσει 17κ μετρητά αλλά έχει τη δυνατότητα να δίνει ένα χιλιάρικο το μήνα δόση... Κάτι δε μου κολλάει Πολλα ..δεν κολανε σε αυτή την περιπτωση .Ευτυχως ο TS φαινεται να το καταλαβε. Κατι σημαντικο όταν αγοράζουμε από ιδιωτη ή εμπορο αυτοκινητο με παρακρατηση .Να παρακαλαμε και να κανουμε τον σταυρο μας να είναι καλα μεχρι να το εξωφλησουμε για να μας κανει αρση παρακράτησης για να μην εχουμε μπλεξίματα.
tigergreg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να εισαι 100% απο πανω μην κανεις παρακρατηση κυριοτητας αλλα πες του τα γραμματια να τα βαλει ως πρωτη υποθηκη σε καποιο ακινητο του εφ οσον το ελεγξεις πρωτα εσυ. Μια συμβολαιογραφικη πραξη ειναι που πιθανον να χρειαζοταν και για την παρακρατηση. Τα εξοδα ειναι ετσι κι αλλοιως δικα του. Αν αρνηθει θα καταλαβεις αμεσα τις προθεσεις του..... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από tigergreg
billias7815 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Το πιο πιθανό σενάριο βάσει ελληνικής πραγματικότητας είναι να σου δώσει 12000€ στο χέρι να πληρώσει το πολύ ένα γραμματιο με καθυστέρηση και μετά αντε βρές τον.Πρακτικά να στο πάρει με 12-13 χιλιάρικα.Και από μένα αν θες μην το κανεις.Αν επιτρέπεται τι αμάξι αφορά το θέμα;
Doubt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, Liapisftw είπε Δυστυχώς δεν μπορεί να κατέβει πιο κάτω η τιμή.. ήδη πονάω που το δινω.. 12χιλιαδες μπροστά και 5 γραμμάτια.. βασικά θέλει να δώσει λιγοτερα μπροστά αλλά δεν δέχομαι.. τώρα θέλω να πιστεύω ότι θα δεχτεί στα 5 γραμμάτια των 1.000€.. Τι να πω.. με φοβίζει είναι η αλήθεια.. Υπάρχουν έμποροι που ασχολούνται μόνο με μεγάλης αξίας ΙΧ. Αν δεν το χρειάζεσαι για να κυκλοφορείς μπορείς να το αφήσεις στην έκθεση του και να το "πουλήσει" εκείνος, με το αζημίωτο βέβαια. Αν είναι πρώτο χέρι, άριστη κατάσταση κλπ θα φύγει σε dt. 1
Liapisftw Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, Doubt είπε Υπάρχουν έμποροι που ασχολούνται μόνο με μεγάλης αξίας ΙΧ. Αν δεν το χρειάζεσαι για να κυκλοφορείς μπορείς να το αφήσεις στην έκθεση του και να το "πουλήσει" εκείνος, με το αζημίωτο βέβαια. Αν είναι πρώτο χέρι, άριστη κατάσταση κλπ θα φύγει σε dt. Τι έχω σκεφτεί αλλά δεν διαθέτω δεύτερο αυτοκίνητο δυστυχώς. Μου είχε προτείνει και η spotawheel να τους το αφήσω σε μια λίγο χαμηλότερη τιμή ώστε να βάλουν το καπέλο τους απλώς δεν μπορώ να μείνω χωρίς αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις