antbyron Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Hello, όπως περιγράφω και στον τίτλο, το παιχνίδι heavy rain κολλάει σε ένα κεφάλαιο στην οθόνη που φορτώνει. Έχω ανοίξει ticket στην epic μπας και βοηθήσουν από εκεί, αλλά δεν βλέπω προκοπή διότι τα γραφεία τους είναι κλειστά λόγω διακοπών. Αναρωτιέμαι αν παρουσιάστηκε σε κάποιον και γνωρίζει κάποια λύση. Η google δεν βοήθησε και πολύ.
antbyron Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Οκ verification solved the problem, ελπίζω να μην έχω άλλα θέματα. btw μια χαρά είναι το παιχνίδι, αρκετά συναισθηματικό. Τα γραφικά δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά ευτυχώς δεν μου χαλάνε την διάθεση.
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Στις 28/6/2019 στις 12:01 ΠΜ, antbyron είπε Οκ verification solved the problem, ελπίζω να μην έχω άλλα θέματα. btw μια χαρά είναι το παιχνίδι, αρκετά συναισθηματικό. Τα γραφικά δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά ευτυχώς δεν μου χαλάνε την διάθεση. Tι εννοείς για τα γραφικά; Δεν είναι καλύτερα ή τουλάχιστον ίδια με του ps4;
ilos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Tι εννοείς για τα γραφικά; Δεν είναι καλύτερα ή τουλάχιστον ίδια με του ps3; fixed.😍
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilos είπε fixed.😍 Kαλά και τα γραφικά του ps3, όμως υπάρχει αρκετή βελτίωση με τα remastered απ'ό,τι φαίνεται τουλάχιστον. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από Vassilis_24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα