Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Μόλις έστεισα την νέα τηλεόραση και στην αναζήτηση για κανάλια δεν μου βρίσκει τίποτα. Την έχω σύνδεση με τον αποκωδικοποιητη της NOVA χωρίς καλώδιο κεραίας. Καμία βοήθεια? 

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Tι εννοείς; χωρίς κεραία δεν θα βρεις ποτε και τίποτα

Και στην παλιά πως έβλεπα χωρίς κεραία? Μέσο του δορυφόρου της NOVA δεν βρίσκει κανάλια? 

Δημοσ.

Πατας το Source απο το τηλεκοντρολ σου μεχρι να βρεις την πηγη του αποκωδικοποιητη της Nova. Μετα αλλαζεις χειριστηριο και με αυτο του αποκωδικοποιητη αλλαζεις τα καναλια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, asmilon είπε

Πατας το Source απο το τηλεκοντρολ σου μεχρι να βρεις την πηγη του αποκωδικοποιητη της Nova. Μετα αλλαζεις χειριστηριο και με αυτο του αποκωδικοποιητη αλλαζεις τα καναλια.

Με αυτόν τον τρόπο πιάνει και τα HD η μονο τα σκέτα? 

Δημοσ.

Δεν εχεις καταλαβει τον τυπο της συνδεσης που γινεται μαλλον. Μεταξυ του αποκωδικοποιητη της Nova και της τηλεορασης μεταδιδεται μονο εικονα/ηχος, δε συντονιζεις τα καναλια της τηλεορασης με αυτη την συνδεση. Οσον αφορα το HD, παλια το χρεωνε η Nova δεν ειμαι σιγουρος αν το κανει ακομα, πηγαινε πχ στο National Geographic HD και δες αν παιρνεις HD σημα. Φανταζομαι καλωδιο εχεις χρησιμοποιησει HDMI σωστα;

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, asmilon είπε

Δεν εχεις καταλαβει τον τυπο της συνδεσης που γινεται μαλλον. Μεταξυ του αποκωδικοποιητη της Nova και της τηλεορασης μεταδιδεται μονο εικονα/ηχος, δε συντονιζεις τα καναλια της τηλεορασης με αυτη την συνδεση. Οσον αφορα το HD, παλια το χρεωνε η Nova δεν ειμαι σιγουρος αν το κανει ακομα, πηγαινε πχ στο National Geographic HD και δες αν παιρνεις HD σημα. Φανταζομαι καλωδιο εχεις χρησιμοποιησει HDMI σωστα;

Ναι σωστά! Τα HD της NOVA τα έχω όλα! Δεν παίζει όμως HD τον ANT1 και τα σχετικά κανάλια...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, asmilon είπε

Απο οτι βλεπω εδω:

http://www.nova.gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-hd/

δεν υποστηριζει η Nova τα ελευθερα καναλια σε HD, σε αντιθεση με την Cosmote. Μεταξυ ομως, στον ΑΝΤ1 δε χανεις και πολλα 😋

Καλά σίγουρα αλλά από το σκέτο χάλι καλύτερα να είναι χάλι με HD! Έχουμε υπόψιν τίποτα καλές ρυθμίσεις ?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Καλά σίγουρα αλλά από το σκέτο χάλι καλύτερα να είναι χάλι με HD! Έχουμε υπόψιν τίποτα καλές ρυθμίσεις ?

Τι εννοείς καλές ρυθμίσεις; 

Επισης ακομα δεν εχω καταλάβει αν βλέπεις μέσω κεραίας ή πιάτου ή ευρυχωνικής σύνδεσης. Πιστευω μεσω πιάτου

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, isay είπε

Τι εννοείς καλές ρυθμίσεις; 

Επισης ακομα δεν εχω καταλάβει αν βλέπεις μέσω κεραίας ή πιάτου ή ευρυχωνικής σύνδεσης. Πιστευω μεσω πιάτου

Λογικά όλο και κάποια καλά settings θα υπάρχουν που κάποιος χρησιμοποιεί εκτός και αν όλοι το έχετε στο Default Settings!

Βλέπω με πιάτου της NOVA!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Λογικά όλο και κάποια καλά settings θα υπάρχουν που κάποιος χρησιμοποιεί εκτός και αν όλοι το έχετε στο Default Settings!

Βλέπω με πιάτου της NOVA!

settings εννοεις στην εικονα της  τηλεορασης?

Δεν ξερουμε καν το μοντελο της. 

Μιλα ελληνικα!

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

settings εννοεις στην εικονα τηλεορασεις?

Δεν ξερουμε καν το μοντελο της. 

Μιλα ελληνικα!

Ναι στην εικόνα εννοώ. Αυτή εδώ πήρα LG 55UK6400

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Ναι στην εικόνα εννοώ. Αυτή εδώ πήρα LG 55UK6400

Σε 55αρα φυσικό είναι να θέλεις και σου χρειάζονται τα HD επίγεια κανάλια.

Αν είσαι Αττική και δεν θέλεις να μπλέξεις με εγκατάσταση κεραίας, λογικά και με εσωτερική γίνεται η δουλειά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...