Cheesy Moon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μόλις ανακάλυψα ότι το Apple Pay έφτασε στην Ελλάδα (επιτέλους). Πήγα λοιπόν να προσθέσω την prepaid mastercard στη συσκευή μου αλλά μου εμφάνισε ότι δεν υποστηρίζεται (φωτογραφία παρακάτω) ενώ στο Ίντερνετ γράφει ότι υποστηρίζονται οι προπληρωμένες MasterCard. Ξέρει μήπως κανείς τι μπορώ να κάνω; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιας τραπεζας; δοκίμασε με καρτα εθνικής. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από NikosKallithea
Cheesy Moon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ποιας τραπεζας; δοκίμασε με καρτα εθνικής. Πειραιώς αλλά είναι η μοναδική κάρτα που έχω οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω με άλλη τράπεζα
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 H πειραιως πιθανόν δεν σε αφήνει λογο capital control
vagstef Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, Cheesy Moon είπε εμφάνισε ότι δεν υποστηρίζεται ακριβώς δεν υποστηρίζεται. οι ελληνικές τράπεζες δεν έχουν ξεκινήσει. Και αυτή η Mastercard λέει μπορείς να βάλεις τις κάρτες της... ποιας τράπεζας όμως δεν τη νοιάζει...
avacan23 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 https://www.insider.gr/hristika/trapezika/116269/giati-oi-ellinikes-trapezes-gyrnoyn-tin-plati-sto-apple-pay Δεν το βλέπω να συνεργάζονται οι ελληνικές τράπεζες σύντομα οπότε.. Revolut , Edenred, monese και Ν26
Sordnaxela Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Ισχύει το παραπάνω για τις χρεώσεις του Apple Pay;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα