definitio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Να κυνηγήσεις δλδ εσύ να μάθεις και να εξοφλήσεις τις τελωνειακές χρεώσεις του πακέτου από Πολωνία αντί, ας πούμε, να δοθεί εντολή για επιστροφή του πακέτου στον αποστολέα και να σου επιστρέψουν τα χρήματα ή να σου στείλουν το κινητό με τον δοκιμασμένο τρόπο; Ωραία...
kallair Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δεν εχει λογικη να επικοινωνησεις εσυ με πολωνια(!!!!) για τους δασμους. απο την στιγμη που το δεμα ερχεται ελλαδα, δασμοι πρεπει να πληρωθουν μονο εδω και πουθενα αλλου. ειναι καθαρα θεμα banggood.
Amaretos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 Αυγούστου έγινε shipped ένα 9t από bangood σήμερα 14 ήρθε το χαρτί από ταχυδρομείο Καλλιθέα να παραλάβω αυριο
Panagiotis 05 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, kallair είπε Δεν εχει λογικη να επικοινωνησεις εσυ με πολωνια(!!!!) για τους δασμους. απο την στιγμη που το δεμα ερχεται ελλαδα, δασμοι πρεπει να πληρωθουν μονο εδω και πουθενα αλλου. ειναι καθαρα θεμα banggood. οι δασμοί πληρώνονται στην χώρα εισόδου στην ΕΕ. οπότε στην Πολωνία πρέπει να εκτελωνιστεί. Για αυτό και τα κινεζομάγαζα στις τριγωνικές αποστολές τους τα εισάγουν σε χώρα της ΕΕ που έχουν αποθήκη (υποθέτω ότι κάνουν μαζικούς εκτελωνισμούς μαζί με τα προϊόντα της αποθήκης, εκτός αν έχουν βρει άλλη μαϊμουδιά).
kallair Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Panagiotis 05 είπε οι δασμοί πληρώνονται στην χώρα εισόδου στην ΕΕ. οπότε στην Πολωνία πρέπει να εκτελωνιστεί. Για αυτό και τα κινεζομάγαζα στις τριγωνικές αποστολές τους τα εισάγουν σε χώρα της ΕΕ που έχουν αποθήκη (υποθέτω ότι κάνουν μαζικούς εκτελωνισμούς μαζί με τα προϊόντα της αποθήκης, εκτός αν έχουν βρει άλλη μαϊμουδιά). ειχα την εντυπωση οτι η εκτελωνιση (βασικα ειμαι σχεδον σιγουρος) γινεται στην χωρα προορισμου. εξου και τα δεματα αναλογως την εταιρεια κουριερ ερχονται πρωτα πχ ολλανδια κ μετα ελλαδα κ οποιο κατσει "τελωνειο" μενει στο ελ. βενιζελος.
cgioris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά, περίμενα να σκάσει η φούσκα του Banggood με το "άψογο" service. Στις αρχές διάβαζα από άτομα εδώ μέσα ότι τους αντικαθιστούσε τα κινητά, ότι είναι καλύτερο ακόμα και απο τα skroutzo-μάγαζα, κτλ. Πόσο αθώος ήμουν! Και έκανα το λάθος α)να πιστέψω τους καλοπροαίρετους β) να αγοράσω ελαττωματικό επώνυμο κινητό από το banggood που δεν άνοιγε ποτέ. Ό,τι κι αν έκανα, ούτε αντικατάσταση έγινε, ούτε επιδιόρθωση, ούτε λεφτά πήρα ποτέ πίσω. Τα συμπεράσματα δικά σας. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από cgioris 1
k0stas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Στις 14/8/2019 στις 8:46 ΜΜ, cgioris είπε Είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά, περίμενα να σκάσει η φούσκα του Banggood με το "άψογο" service. Στις αρχές διάβαζα από άτομα εδώ μέσα ότι τους αντικαθιστούσε τα κινητά, ότι είναι καλύτερο ακόμα και απο τα skroutzo-μάγαζα, κτλ. Πόσο αθώος ήμουν! Και έκανα το λάθος α)να πιστέψω τους καλοπροαίρετους β) να αγοράσω ελαττωματικό επώνυμο κινητό από το banggood που δεν άνοιγε ποτέ. Ό,τι κι αν έκανα, ούτε αντικατάσταση έγινε, ούτε επιδιόρθωση, ούτε λεφτά πήρα ποτέ πίσω. Τα συμπεράσματα δικά σας. Πολύ κρίμα.. Dispute στο PayPal δεν έκανες;
oletiras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Στις 14/8/2019 στις 8:46 ΜΜ, cgioris είπε Είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά, περίμενα να σκάσει η φούσκα του Banggood με το "άψογο" service. Στις αρχές διάβαζα από άτομα εδώ μέσα ότι τους αντικαθιστούσε τα κινητά, ότι είναι καλύτερο ακόμα και απο τα skroutzo-μάγαζα, κτλ. Πόσο αθώος ήμουν! Και έκανα το λάθος α)να πιστέψω τους καλοπροαίρετους β) να αγοράσω ελαττωματικό επώνυμο κινητό από το banggood που δεν άνοιγε ποτέ. Ό,τι κι αν έκανα, ούτε αντικατάσταση έγινε, ούτε επιδιόρθωση, ούτε λεφτά πήρα ποτέ πίσω. Τα συμπεράσματα δικά σας. Φουσκα? Ψωνιζω απο τα κινεζομαγαζα καμια 5ετια+. Ολα τα μαγαζια περνάνε τις καλές τους και τις κακές τους περιοδους. Αυτος που εξασκει το shopping therapy απο Κινα, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ενημερωμένος πως εχουν τα πράγματα. Η Κινα δεν ειναι το Amazon και η αγνοια δεν δικαιολογειται. Αν ξέρεις απο που αγοράζεις και πως καλύπτεσαι ή δεν καλύπτεσαι... τοτε δεν υπάρχουν παρεξηγησεις ουτε δάκρυα. 4
moredread Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Παρασκευή θα βάλω paypal, έχει καταντήσει κωμωδία...το support ή είναι robot, ή έχουν ένα πακέτο απαντήσεις που κάνουν copy paste! Εύκολα σου σπάνε τα νεύρα...
thanosga Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Σήμερα ολοκληρώθηκε η επιστροφή χρημάτων από το paypal. Το κινητό από 9/6 δεν ήρθε ποτέ, η banggood έλεγε να περιμένω μέχρι 25/8. Προχώρησα σε dispute στις 31/7. Επομένως μην περιμένετε ούτε μέρα παραπάνω... 1
CleanthisD Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Έστω ότι έρχεται 25. Παραλαμβάνεις και τους πληρώνεις ή έχεις ξενερώσει εντελώς;;
moredread Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Στις 21/8/2019 στις 10:06 ΠΜ, thanosga είπε Σήμερα ολοκληρώθηκε η επιστροφή χρημάτων από το paypal. Το κινητό από 9/6 δεν ήρθε ποτέ, η banggood έλεγε να περιμένω μέχρι 25/8. Προχώρησα σε dispute στις 31/7. Επομένως μην περιμένετε ούτε μέρα παραπάνω... Εχτές έφυγε και απο μένα!
naxioths1979 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ακόμα περιμένω(priority banggood))....και με δουλεύουν κιόλας μερα με τη μέρα (mi9t)αν πληρώσουν καποιες καθυστερήσεις θα σοβαρευτούν... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από naxioths1979
denthnpalevw Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Αν το Χαν στείλει πραγματικά θα αγχωνοντουσαν λίγο και θα κάναν τα πάντα για να βρουν τι παίζει. Γιατί και να χάσουν το κινητό και τα λεφτά δεν νομίζω ότι τους βολεύει. Αλλά μάλλον αυτοί με τα χρήματα αυτα. Με την διαχείριση τους αυτούς τους 2 μήνες κάτι άλλο κάνουν. Οπότε απλά αναμένουν το dispute για να τα γυρίσουν πίσω.
Tomahawk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Κι εγώ στις 57 μέρες απο τη παραγγελία ενός OnePlus 6T στο τέλος Μαϊου (αποστολή 6/6) έκανα dispute και escalate στο Paypal. Εχθές μου έγινε refund απο το Paypal. Είχαν περάσει 70+ μέρες και το BG αρνούταν να μου δώσει τα χρήματα πίσω και ζητούσαν να περιμένω μέχρι τις 25. Σήμερα παρήγγειλα το OnePlus 7 απο Gearbest... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα