Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το "κόλπο" το κάνουν και εδώ στο χωριό μου και το κάνουν ακριβώς για τον λόγο να μην μυρίζουν οι κάδοι στις δικές τους γειτονιές. Το καλό με εμάς εδώ στο χωριό όμως είναι ότι γνωριζόμαστε όλοι με όλους οπότε αν πιάσουμε κάποιον από άλλη γειτονιά να ρίχνει σκουπίδια στον δικό μας κάδο, όχι μόνο καταλαβαίνουμε αμέσως ότι δεν είναι από την γειτονιά μας, αλλά τον ξέρουμε κιόλας με το όνομά του και το επώνυμό του, οπότε πολλοί αποφεύγουν να το κάνουν. Μερικοί κιόλας το κάνουν νύχτα σαν τους κλέφτες. Τεχνικά ο νόμος μπορεί να μην σου απαγορεύει να πετάς τα σκουπίδια σου όπου θέλεις, αλλά καθαρά και μόνο από θέμα ηθικής δεν είναι και πολύ σωστό, και δεν μιλάμε για ένα σκουπιδάκι όπως για παράδειγμα ένα κουτάκι από αναψυκτικό ή καφέ ή χαρτί από τυρόπιτα που μπορεί να τα φας στο δρόμο, τα οποία δεν μυρίζουν έτσι κι αλλιώς, αλλά για ολόκληρες σακούλες σκουπιδιών οι οποίες κιόλας μπορεί να περιέχουν χαλασμένα φαγητά, χαρτιά τουαλέτας κλπ.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Στα 4+ Χρόνια που είμαι στο φόρουμ δεν έχω ξανά διαβάσει τέτοιο τίτλο θέματος η δεν έτυχε....  Συγκεκριμένα αναφέρεσαι ότι έρχονται με το αυτοκίνητο.. δηλαδή εάν ήταν πεζοί θα υπήρχε θέμα???   Άλλοι μετράνε τα αυτοκίνητα στην Θηβών που περνάνε όταν δεν έχει κόσμο το μαγαζί τους.. εσύ μετράς σακούλες που φέρνει ο κόσμος στον *δικό σου* κάδο??? Να μαζευτούμε μια παρασκευή βράδυ όλοι μαζί να δούμε σε ποια γειτονιά έχει τα περισσότερα σκουπίδια...  Ναι για εμένα είσαι παράξενος... Όταν τα αφήνει η γειτονιά σου, πάνω η απ'έξω απο τον κάδο είναι καλύτερα?? Εν έτη 2019 σχολιάζουμε για σκουπίδια...  προβλήματα που έχουμε... γελάνε και οι γάτες..

Είσαι στο section "Μπλα Μπλα" και ο καθένας μπορεί να γράψει ότι τον προβληματίζει και θέλει να ακούσει μια δεύτερη γνώμη. Τί θα έπρεπε να σχολιάζουμε στο "Μπλα Μπλα" δηλαδή "εν έτη 2019" και πού κολλάει το αν θα ήταν καλύτερα αν αφήνει η γειτονιά σκουπίδια πάνω ή έξω από τον κάδο; 

Επεξ/σία από nick_gr2
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Αυτό το "κόλπο" το κάνουν και εδώ στο χωριό μου και το κάνουν ακριβώς για τον λόγο να μην μυρίζουν οι κάδοι στις δικές τους γειτονιές. Το καλό με εμάς εδώ στο χωριό όμως είναι ότι γνωριζόμαστε όλοι με όλους οπότε αν πιάσουμε κάποιον από άλλη γειτονιά να ρίχνει σκουπίδια στον δικό μας κάδο, όχι μόνο καταλαβαίνουμε αμέσως ότι δεν είναι από την γειτονιά μας, αλλά τον ξέρουμε κιόλας με το όνομά του και το επώνυμό του, οπότε πολλοί αποφεύγουν να το κάνουν. Μερικοί κιόλας το κάνουν νύχτα σαν τους κλέφτες. Τεχνικά ο νόμος μπορεί να μην σου απαγορεύει να πετάς τα σκουπίδια σου όπου θέλεις, αλλά καθαρά και μόνο από θέμα ηθικής δεν είναι και πολύ σωστό, και δεν μιλάμε για ένα σκουπιδάκι όπως για παράδειγμα ένα κουτάκι από αναψυκτικό ή καφέ ή χαρτί από τυρόπιτα που μπορεί να τα φας στο δρόμο, τα οποία δεν μυρίζουν έτσι κι αλλιώς, αλλά για ολόκληρες σακούλες σκουπιδιών οι οποίες κιόλας μπορεί να περιέχουν χαλασμένα φαγητά, χαρτιά τουαλέτας κλπ.

Δεν περνάει με τίποτα η ώρα στο χωριό ε; οπότε ας ασχοληθούμε με τα σκουπίδια της άλλης γειτονιάς. Δεν λέω, είναι πρωτότυπο.... 

Δημοσ.

Εγω   αμα  βλεπω   περιεργους   η  αλλοδαπα    στον   "καδο   μας"    φωναζω   την  χρυση   αυγη.....:D:mrgreen::lol:

• Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, telis είπε

Δεν περνάει με τίποτα η ώρα στο χωριό ε; οπότε ας ασχοληθούμε με τα σκουπίδια της άλλης γειτονιάς. Δεν λέω, είναι πρωτότυπο.... 

Τυχαίνει ο κάδος της γειτονιάς μου να είναι σχεδόν μπροστά στο σπίτι μου, οπότε θέλοντας και μη θα δω αν κάποιος θα έρθει να ρίξει τα σκουπίδια του. Όχι ότι το κάνω κατ-εξακολούθηση επειδή βαριέμαι, απλώς είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποφύγω. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι ο δήμος στον οποίο κατοικώ έχει κάνει καλή δουλειά με τους κάδους, στον δρόμο μόνο υπάρχουν 3 κάδοι και έχει και όχημα που τους πλένει, παρόλα αυτά κάποια άτομα επιλέγουν να ρίχνουν τα σκουπίδια τους σε άλλες γειτονιές.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gokuthelegend είπε

Εγω τους βρηκα απο το στριγκακι που ειχε πεταξει η γυναικα του και ναι ηταν απο αλλη γειτονια. Τον ξεφωνισα παντου και ειχα και αποδειξεις. Μονο που δεν φωναξε τη γυναικα του για αναγνωριση, αυτος ελεγε οτι αυτο το στριγκακι δεν της  το ειχε παρει αυτος. Τον λυπηθηκα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ELTASSOS είπε

Εγω τους βρηκα απο το στριγκακι που ειχε πεταξει η γυναικα του και ναι ηταν απο αλλη γειτονια. Τον ξεφωνισα παντου και ειχα και αποδειξεις. Μονο που δεν φωναξε τη γυναικα του για αναγνωριση, αυτος ελεγε οτι αυτο το στριγκακι δεν της  το ειχε παρει αυτος. Τον λυπηθηκα.

Μυριζαν   μνιλα   τα   στριγκακια???

Σορυ   αλλα   εχω  μανια   μ  αυτα....:mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tigergreg είπε

Μυριζαν   μνιλα   τα   στριγκακια???

Σορυ   αλλα   εχω  μανια   μ  αυτα....:mrgreen:

Ναι σου λεω...για αυτο τα αναγνωρισα..

Περα απο πλακα, το θεμα μεγαλωνει με ρακοσσυλεκτες. Ερχονται αδειαζουν καδους στο δρομο, ψαχνοντας να βρουν κατ χρησιμο. Μετα τα αφηνουν ετσι χυμα...οποτε για αυτο ισως τα πανε αλλου αλλα ετσι το προβλημα κανει κυκλους

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Ναι σου λεω...για αυτο τα αναγνωρισα..

Πες   μου   οτι   ηταν  και   λεοπαρδαλε   να   κλεισει   σωστα   η  μερα   μου.....:mrgreen:

spacer.png

Δημοσ.

.....εχω κατι τετοια στη συλλογη μου στο ντουλαπακι του αμαξιου....λαφυρα η ξεχασμενα....και χρησιμοποιημενα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nick_gr2 είπε

Διασκεδάζετε;

Το  κατα   δυναμη....

Μενει   και   τιποτ  αλλο   σ  αυτον  τον   αθλιο   ντουνια?:-)

• Confused 1
Δημοσ.

Σκέφτηκε κανείς ότι αυτός που πετάει τα σκουπίδια, μπορεί να θέλει να αποκρύψει το περιεχόμενο τους;;! Μπορεί να έχει σύνδρομο καταδίωξης! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ELTASSOS είπε

.....εχω κατι τετοια στη συλλογη μου στο ντουλαπακι του αμαξιου....λαφυρα η ξεχασμενα....και χρησιμοποιημενα.

Μπραβο  ρε   μεγαλε.....κι  εγω   εχω   πινεζωσει   στον  τοιχο   καμμια   τριανταρια   αλλα   μου  εβαλαν  χερι  τελευταια   γιατι   ειχα   αρχισει   συλογη   ταμπον   απο   13-14-15   αποκλειστικα...:P

Μόλις τώρα, nivou είπε

Σκέφτηκε κανείς ότι αυτός που πετάει τα σκουπίδια, μπορεί να θέλει να αποκρύψει το περιεχόμενο τους;;! Μπορεί να έχει σύνδρομο καταδίωξης! 

Μεγα  λαθος....

Σ  αυτην  την  περιπτωση   τα   πηγαινω   σε   καδους   στα   εξαρχεια   οπου   καθημερινα   γινονται   φλαμπε....:-D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nivou είπε

Μπορει να ειναι ψυχακιας και να εχει τεμαχισμενα πτωματα. Παντως εχεις δικηο διοτι πολλοι παρακολουθουν τα σκουπιδια σου για να βρουν τον τροπο ζωης σου, απο πρωην για δικαστηρια,  συγγενεις, αστυνομια, εκβιαστες, κληρονομους, ναρκωτικα, ανταγωνιστες.κλπ... Μεγαλη ιστορια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...