Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω αγοράσει ένα Dell κουτί με επεξεργαστή i5-7400 και κάρτα γραφικών gtx 750 ti. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του σε fps games και θα ήθελα να το αναβαθμίσω, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να αλλάξω. Έχω συνιθίσει να παίζω σε internet cafe με pc υψηλών προδιαγραφών. Τι πρέπει να αλλάξω για να έχω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε games όπως Overwatch ή Apex Legends; Τέλος,πως μπορώ να μάθω αν μπορώ να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στο συγκεκριμένο κουτί; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το βασικότερο πρόβλημα είναι οτι ξεκίνησες για να πάρεις "gaming" υπολογιστή, έτοιμο και με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

υπάρχει μεγάλη περίπτωση επειδή το σύστημα ειναι pre-built λογικά να χρησιμοποιεί και τιποτα περίεργους κοννέκτορες και να μην μπορείς να αλλάξεις ούτε κάρτα γραφικών.

99% τροφοδοτικό θα χρειαστείς σίγουρα γιατί αυτά που βάζουν είναι ίσα για να αντέξουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αντε και λίγο παραπάνω. Και το επόμενο πρόβλημα ειναι οτι αν χρησιμοποιεί custom κοννέκτορες αν αλλάξεις ΚΑΙ τροφοδοτικό πιθανότατα δεν θα κουμπώνει η τροφοδοσία της μητρικης και του επεξεργαστή.

anyways, γράψε τουλάχιστον ποιον dell πήρες μήπως και υπάρχει σε κανένα ριβιού και μας δειξει τα εντόσθιά του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή δεν έπρεπε να πετάξεις τα λεφτά σου αγοράζοντας αυτή την έτοιμη μάπα. Εγώ, λαμβάνοντας υπόψιν και αυτά που είπε ο από πάνω, λέω πούλα το όπως είναι και φτιάξε από την αρχή κάνα pc της προκοπής. 

Επεξ/σία από NoiSy MaN
Δημοσ.

Το μοντέλο είναι το  Dell Inspiron  3668. Γενικά είμαι σκράπας περί building. Δεν απαιτώ τρελά χαρακτηριστικά ή ταχύτητες, απλά να μπορώ να παίζω games σαν τα παραπάνω χωρίς drops ή οτιδήποτε άλλο με εμποδίζει από αυτό. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι χρειαστεί (με την έννοια να το πουλήσω όπως είναι), απλά με μερικές αμφιβολίες στο οικονομικό θέμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
Στις 27/6/2019 στις 10:56 ΜΜ, bobbyray21 είπε

Το μοντέλο είναι το  Dell Inspiron  3668. Γενικά είμαι σκράπας περί building. Δεν απαιτώ τρελά χαρακτηριστικά ή ταχύτητες, απλά να μπορώ να παίζω games σαν τα παραπάνω χωρίς drops ή οτιδήποτε άλλο με εμποδίζει από αυτό. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι χρειαστεί (με την έννοια να το πουλήσω όπως είναι), απλά με μερικές αμφιβολίες στο οικονομικό θέμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δυσκολα τα πραγματα->

https://www.dell.com/community/Inspiron-Desktops/Inspiron-3668-PSU-upgrade/td-p/6160035

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...