Προς το περιεχόμενο

Honda innova injection

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχα από καινούριο για 44000χλμ(με τράκαραν και βγήκε ολική).Καίει 2 λίτρα/100χλμ και από συντήρηση κλασικό παπί(κάνεις τα service και μόνος σου αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου).Δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα εκτός από τα πλαστικά στο τιμόνι που ετριζαν από τα πρώτα 1000 χλμ.Απο δύναμη μην περιμένεις θαύματα,είναι χαμηλοροπο και έχει πολύ μακρύ σασμάν.Η τελική του είναι περίπου 100 χλμ/ώρα αλλά με τετάρτη τα πιάνει αθόρυβα και ξεκούραστα (για τα δεδομένα της κατηγορίας)

• Like 2
Δημοσ.

Για μεταχειρισμένο αξίζει να βρεις ένα σε καλή τιμή για την κατάσταση του . Τα πουλάνε ακριβά . Σαν αξιοπιστία καλά είναι . Η μπιέλα σίγουρα θα χτυπήσει στα 50.000χλ περίπου . Αλλά έχουν χαμηλό κόστος επισκευής και ανταλλακτικών. Επίσης τα κλέβουν .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/6/2019 στις 11:24 ΜΜ, andrapos είπε

είναι χαμηλοροπο

Εγω το ευχαριστιεμαι για αυτον ακριβως το λογο, δεν χρειαζεται καν να γεμιζεις τις ταχυτητες για να κινηθεις γρηγορα και καει και λιγοτερο ετσι. Τωρα αν θες να ανεβαζεις στροφες στο οριο καλυτερα παρε καποιο υδροψυκτο π.χ cryptonX ή το καινουργιο που λενε οτι ειναι πολυ καλο SYM 185.

Επεξ/σία από Mesqal
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mesqal είπε

Εγω το ευχαριστιεμαι για αυτον ακριβως το λογο, δεν χρειαζεται καν να γεμιζεις τις ταχυτητες για να κινηθεις γρηγορα και καει και λιγοτερο ετσι. Τωρα αν θες να ανεβαζεις στροφες στο οριο καλυτερα παρε καποιο υδροψυκτο π.χ cryptonX ή το καινουργιο που λενε οτι ειναι πολυ καλο SYM 185.

Δεν το θέλω για να κάνω κόντρες απλά για να ευχαριστιέμαι ένα μηχανάκι και να μην ξενερωνω και να λέω δεν πάω εκεί γιατί δεν τραβάει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...