Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι απλός χρήστης για τηλέφωνα email σερφαρισμα και δε σε πειράζει η μικρή μπαταρία το παίρνεις. 

Αν θες καλή μπαταρία εφαρμογές παιχνίδια άπειρα δωρεάν, παραμετροποίηση κλπ πας android 

Δημοσ.

Υπάρχουν λόγοι να το αγοράσει κάποιος. (κάτοχος android κινητού)

- Αν θέλει compact μέγεθος σε σχέση με τις κουμούτσες που κυκλοφορούν σήμερα.

- Η κάμερά του είναι ακόμα εξαιρετική. Δύσκολα θα βρεις αντίστοιχη κάμερα σε κινητό σήμερα έως 250.

- Ποιότητα κατασκευής.

- Δεν θα βρεις φθηνότερο κινητό, αν θες ios και apple store.

- Δεν θα βρεις φθηνότερο κινητό, αν θες apple.

• Like 5
Δημοσ.

Το δικό μου έρχεται, έχει δοθεί ήδη σε courier από χτες, μου έστειλα αργά το βράδι email, οπότε λογικά Δευτέρα παραλαμβάνω. ;) 

germanos.jpg

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Το δικό μου έρχεται, έχει δοθεί ήδη σε courier από χτες, μου έστειλα αργά το βράδι email, οπότε λογικά Δευτέρα παραλαμβάνω. ;) 

germanos.jpg

Αν μπεις εδω https://www.germanos.gr/order-tracking/ και βαλεις email και αριθμο παραγγελιας σου εμφανιζει εξτρα απο κατω απο ελτα παραθυρο για λεπτομερες tracking και το tracking αριθμο για απευθειας τσεκαρισμα στο site ελτα κουριερ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paparockas είπε

Αν μπεις εδω https://www.germanos.gr/order-tracking/ και βαλεις email και αριθμο παραγγελιας σου εμφανιζει εξτρα απο κατω απο ελτα παραθυρο για λεπτομερες tracking και το tracking αριθμο για απευθειας τσεκαρισμα στο site ελτα κουριερ

Ευχαριστώ, 

Το τσέκαρα και ήδη είναι στο κατάστημα elta courier της περιοχής μου. :) 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 29/6/2019 στις 12:04 ΜΜ, koze4ever είπε

Κάτοχος του iphone 6 από την χρονιά που βγήκε λέω ότι με καθημερινή χρήση ασταμάτητα το κινητό πάει ακόμα σφαίρα και πλέον είναι το βασικό μου κινητό.Όλοι οι φίλοι με τα android ανά 2 χρόνια αλλάζουν κινητό επειδή κολλάει ,το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι έχω πάρει όλα τα Update και ότι με τόση λίγη ram παίζω παιχνίδια λες και το κινητό είναι καινούργιο.Αν γουστάρεις λειτουργικό μακροζωία και μεταπώληση νομίζω είναι μονόδρομος αν δεν θες να χαλάσεις πολλά χρήματα.

Έχω το s8+ duos 2+ χρονια και το iphone 6s ..φυσικά και το 6s είναι στο ντουλάπι κα κάθετε γιατί δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο δεν κινητό.

Εννοείτε ότι s8 θα παραμείνει δεν πρωτο κινητό και το άλλο για το άλλο νούμερο 

Δημοσ.

Το κινητο το παρελαβα Δευτερα και εχω να αναφερω τα εξης, ηρθε με εκδοση iOS 12.1.3 και μπαταρια 30% οποτε δεν παιζει το σκηνικο με σαπιες μπαταριες και παλιο στοκ, επισης μεσω serial number πριν το ανοιξεις μπορεις να δεις στο περιπου ποτε κατασκευαστηκε και το δικο μου ελεγε το πρωτο διμηνο του 2019, μπορειτε να το δειτε εδω https://sndeep.info/en

Η μπαταρια δειχνει 100% υγεια εννοειται και παει σφαιρα, σε σχεση με iPhone 8 δεν εχει χαωδη διαφορα στην ταχυτητα το μονο που παρατηρησα ειναι την ωρα που εκανα clean install σε 12.3.1 ανεβασε θερμοκρασια και εκαιγε σχεδον ολη η πλατη (ισως λογο αλουμινιου γιατι στο iPhone 8 ειναι καλυτερα τα πραγματα απο θερμοκρασιες σε τετοια πιεση)

Αν θελει να προσθεσει κατι ο @lionheart75 μιας και τα ειπαμε σε πρωτο σταδιο σε pm να δουμε σε τι κατασταση ηρθαν τα κινητα, ευχαριστως !

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κρατημένο ένα 6s σε κατάστημα Γερμανού στην Αθήνα αλλά μάλλον δεν θα παραλάβω. Αν τον ενδιαφέρει κάποιον στη τιμή της προσφοράς ας στείλει pm

ΔΩΘΗΚΕ 

Επεξ/σία από samsunglife
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μένα όπως και του @paparockas ήρθε με 30% μπαταρία, 100% υγεία μπαταρίας και την 12,1,3.

Λίγη ώρα μετά το recovery από icloud μου ήρθε και η ενημέρωση σε 12,3,1. 

Δεν παρατήρησα αύξηση θερμοκρασίας αλλά το είχα αφήσει έτσι και αλλιώς και το ξανάπιασα αρκετή ώρα μετά όταν πλέον είχε τελειώσει η ενημέρωση.

Σήμερα πήγα στη δουλειά με αυτό και από πλήρη φόρτιση χτες το βράδυ γύρω στις 21:00 και κανονική χρήση σήμερα καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας στη δουλειά και μετά (όπως γίνεται γενικά μια συνηθισμένη ημέρα και με τις άλλες συσκευές μου), η μπαταρία τη στιγμή που γράφω αυτές τις αράδες είναι στο 20%.

Το κινητάκι στα χρήματα αυτά είναι αστέρι, βολικό και τα κάνει όλα άνετα. ;)

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ για ένα φίλο. Αν θέλεις Apple είναι μια αξιοπρεπέστατη λύση με το ελάχιστο δυνατό ποσό χρημάτων. Είναι φρέσκια η συσκευή (αρχές 2019 κατασκευή) οπότε τα σενάρια τρόμου για μπαταρίες κτλ δεν ευσταθούν. Ως προς το γιατί να θέλει κάποιος κινητό τετραετίας ενώ με αυτά τα λεφτά παίρνει σύγχρονο android, η απάντηση είναι μία: iOS

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Σε όποιον δεν αρέσει ας πάρει ό,τι του αρέσει.

• Like 2
Δημοσ.

Το νήμα μετατρέπεται σιγά σιγά από προσφορά σε απαντήσεις το πόσο καλά έκαναν αυτοί που το πήραν , και μάλιστα με μορφή τελεσιγράφου του στυλ" όποιος κατάλαβε κατάλαβε κλπ" .Αφού λοιπόν όλοι εμείς οι υπόλοιποι μάλλον δεν καταλάβαμε , αλλά αφού  δώσουμε και τα συγχαρητήριά μας σε όσους αγόρασαν την συγκεκριμένη συσκευή , μήπως είναι ώρα κάποιος μοντεράτορας να κλείσει το συγκεκριμένο νήμα ,γιατί είναι θέμα χρόνου πότε θα ξενικήσουν πάλι flames μεταξύ των fanboys.

• Like 8
  • Confused 1
Δημοσ.

Αν αντέχετε τα μεγάλα bezel και την μικρή μπαταρία, είναι σχετικά καλή επιλογή.Επίσης η οθόνη του θα έπρεπε να ήταν 5" σε αυτό το μέγεθος.

Είναι όμως ελαφρύ και μικρό σε μέγεθος, κάτι που δεν υπάρχει στα νεότερα μοντέλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...