Salvation81 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, stef157 είπε Το αστείο είναι ότι οι περισσότεροι που έχουν κακή γνώμη για τα iPhone συνήθως δεν έχουν δοκιμάσει iPhone. Μια απλή σύγκριση για αυτούς που αναρωτιούνται γιατί να πάρεις κινητό 4ετίας σε τέτοια λεφτά και όχι ένα καινούριο είναι για τον ίδιο λόγο που κάποιος θα πάρει ένα Mazda RX-7 του 1992 με 15000€ ή 20000€ και όχι ένα Volkswagen Golf καινούριο. Γούστα είναι αυτά! Και το να κρίνεις χωρίς να έχεις δοκιμάσει αυτό που κρίνεις, τότε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Δεν ειχα δωσει τοσα οταν το ειχα παρει το 99 και το πουλανε τοσα τωρα; Το 2001 θα το καταλαβαινα εν οψει του The Fast And The Furious αλλα τωρα οχι. Βεβαια οκ ας ειμαστε ρεαλιστες, αλλη τρελα εχει να εισαι μεσα σε ενα RX-7 ακομα και του 94 και αλλη σε ενα Golf, μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Να μου συγκρινες RX-8 με Golf θα ηταν πιο νορμαλ.
ZaxasK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 53 λεπτά πριν, Desouler είπε Στα αυτοκινητα φιλε μου η τεχνολογια δεν αλλαζει με την ταχυτητα που αλλαζει στα κινητά. Η δική μου εμπειρία ειναι ακριβώς η αντίθετη: ΟΛΟΙ μου οι γνωστοι που εχουν Apple αρνουνται πεισματικα να δοκιμασουν κατι αλλο. Οι λιγοι δε που δοκιμασαν δεν ξαναγυριζουν στην Apple (κυριως λογω αποδοσης τιμης, οχι οτι δεν ειναι ποιοτικα κινητα). Η αληθεια οποτε πιστευω ειναι καπου στην μεση. Κατεμε παντως ουτε με σφαιρες κινητο 4ετιας. Πιο πανω καποιος αναφερε οτι Android 4ετιας με καινουργιο software δεν υπαρχει, αλλα μαλλον ξεχασε την λεξη "επισημο". Βλεπεις ακομη εχω το oneplus one απο το 2014, με την τελευταια εκδοση android και εχοντας αλλαξει μια φορα μπαταρια, συνεχιζει ακαθεκτο (τοτε 300ευρω εκανε). Λιγο ψαξιμο στα android και αν πιανουν τα χερια σου θα το εχεις για πολυ καιρο, χωρις η μαμα εταιρια να σου επιβαλει να το αλλαξεις (βλεπε επιβραδυνση cpu **αδιανοητο**, αδυναμια ευκολης επισκευης, κτλ ) Και για μην μπερδευομαστε δεν ειναι android vs ios, ειναι αποδοση προς τιμη το ζητημα. Συμφωνω απολυτα,ετσι ακριβος ειναι.Το ζητημα ειναι αποδοση προς τιμη.Εγω εφτασα μεχρι Iphone 4s μετα δοκιμασα android και απο τότε δεν ξαναγυρησα σε iPhone! Στην τελικη γουστα ειναι αυτα και στην περιπτωση των Iphone απλα πολυ ακριβα σε σχεση με αυτα που σου προσφερουν!
p8denu Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, geodimis είπε Σε σχέση με SE πως θα είναι από μπαταρία πιστεύετε; Ο κατασκευαστής δίνει ίδιες αναμονές. Μόνο απόψεις από εμπειρία χρήσης παρακαλώ... Είχα το 6s 3 χρόνια και μετά πήρα το se. Πολύ καλύτερη η μπαταρία του se
paparockas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Να σας χαλάσω λίγο την φιλ. κουβέντα και να ρωτήσω κάτι διαφορετικό. Έχει καταφέρει κανείς να παραγγείλει ηλεκτρονικά ? Εγώ δεν το έχω καταφέρει από Γερμανό σχεδόν ποτέ. Τόσο χάλια σελίδα δεν έχω ξαναδεί. Στην επιλογή καταστήματος κολλάει και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Παρηγγειλα χωρις προβλημα ως guest με επιλογη αποστολη με courier δεν ξερω αν κολλαει συγκεκριμενα στην επιλογη καταστημα δεν δοκιμασα, για την ιστορια χρησιμοποιω Opera αν εχει καποια σημασια ο browser.
lionheart75 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό όταν έκανα παραγγελία ενώ το email τους πήγε στα ανεπιθύμητα. Η παραγγελία και στο account μου σήμερα άλλαξε σε ολοκληρωμένη οπότε έχει ήδη δοθεί στον courrier. Πιστεύω δευτέρα θα το έχω. Το έχω ήδη πληρώσει. Δευτέρα θα έρθει και η θήκη με το tempered. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από lionheart75
Zerg13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Εμένα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό όταν έκανα παραγγελία ενώ το email τους πήγε στα ανεπιθύμητα. Η παραγγελία και στο account μου σήμερα άλλαξε σε ολοκληρωμένη οπότε έχει ήδη δοθεί στον courrier. Πιστεύω δευτέρα θα το έχω. Το έχω ήδη πληρώσει. Δευτέρα θα έρθει και η θήκη με το tempered. Πληρώσες για να κερδίσεις πόντους; με ποια κάρτα;
lionheart75 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Πληρώσες για να κερδίσεις πόντους; με ποια κάρτα; Όχι δεν εχω κάρτα με πόντους. Απλά πλήρωσα για να μην τα δώσω μετρητά αντικαταβολή.
samsunglife Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Όχι δεν εχω κάρτα με πόντους. Απλά πλήρωσα για να μην τα δώσω μετρητά αντικαταβολή. ΝΑ προπληρωνεις στις προσφορές του Γερμανού εμπεριέχει ένα ρίσκο, μεγάλο θα έλεγα... Όχι φυσικά να χάσεις τα λεφτά σου, αλλά να ταλαιπωρηθείς. φτου φτου ΥΓ παθών και μαθων... 1 1
Arvien Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καλή προσφορά, αλλά όπως προαναφέρθηκε γιατί να δώσεις 250 για τηλέφωνο τετραετίας ενώ μπορείς να το βρεις στις αγγελίες εδώ με 100 ευρώ λιγότερα, σε άριστη κατάσταση και συνήθως με μια μικρή περιουσία συνοδευόμενη. Το είχα μέχρι τον Απρίλιο,όπου και το πούλησα εδώ, και είναι πολύ καλή συσκευή. Μια αλλαγή μπαταρίας κάνεις και είναι σαν καινούριο.
koze4ever Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Κάτοχος του iphone 6 από την χρονιά που βγήκε λέω ότι με καθημερινή χρήση ασταμάτητα το κινητό πάει ακόμα σφαίρα και πλέον είναι το βασικό μου κινητό.Όλοι οι φίλοι με τα android ανά 2 χρόνια αλλάζουν κινητό επειδή κολλάει ,το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι έχω πάρει όλα τα Update και ότι με τόση λίγη ram παίζω παιχνίδια λες και το κινητό είναι καινούργιο.Αν γουστάρεις λειτουργικό μακροζωία και μεταπώληση νομίζω είναι μονόδρομος αν δεν θες να χαλάσεις πολλά χρήματα.
Agmourk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 24 minutes ago, koze4ever said: Κάτοχος του iphone 6 από την χρονιά που βγήκε λέω ότι με καθημερινή χρήση ασταμάτητα το κινητό πάει ακόμα σφαίρα και πλέον είναι το βασικό μου κινητό.Όλοι οι φίλοι με τα android ανά 2 χρόνια αλλάζουν κινητό επειδή κολλάει ,το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι έχω πάρει όλα τα Update και ότι με τόση λίγη ram παίζω παιχνίδια λες και το κινητό είναι καινούργιο.Αν γουστάρεις λειτουργικό μακροζωία και μεταπώληση νομίζω είναι μονόδρομος αν δεν θες να χαλάσεις πολλά χρήματα. Έχοντας μικρή εμπείρια απο service, ο μόνος λόγος που θα προτιμούσα Apple, θα ήταν η εξαιρετική συμπεριφόρα προς τον καταναλωτή και τον πελάτη (σαν Apple, όχι τα κατά τόπους service και σημεία πώλησης). Ο λόγος που αλλάζουν τα κινητά κάθε λίγο οι φίλοι σου είναι γιατί στο Play store δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και μπορεί να έχεις πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για ένα κινητό αλλά ξαφνικά την τρίτη βδομάδα να σου τρώει την μπαταρία (ή να κολλάει) σαν τρελό επειδή μια εφαρμογή δεν έκανε σωστά αναβάθμιση (πιάσε το αυγό και κούρευτο). Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Έχω το S9 και πάω βδομάδα παρά βδομάδα με την μπαταρία και τα κολλήματα (βέβαια ξέρω 5 πράγματα και έχω κάνει 5-6 ρυθμίσεις, και εξακολουθεί να είναι το καλύτερο που είχα σαν συσκευή). Στο App Store απο την άλλη, περνάνε σχεδόν όλα απο κόσκινο και υπάρχουν σαφή βήματα και πάνω σε αυτά κινούνται όλοι. Κατά τα άλλα, σαν hardware θα πάρεις καλύτερο vfm απο ένα Android των 250€, αλλά στην Apple πληρώνεις το optimization και το aftersales (σε αρκετές περιπτώσεις). 2
koze4ever Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, Agmourk είπε Έχοντας μικρή εμπείρια απο service, ο μόνος λόγος που θα προτιμούσα Apple, θα ήταν η εξαιρετική συμπεριφόρα προς τον καταναλωτή και τον πελάτη (σαν Apple, όχι τα κατά τόπους service και σημεία πώλησης). Ο λόγος που αλλάζουν τα κινητά κάθε λίγο οι φίλοι σου είναι γιατί στο Play store δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και μπορεί να έχεις πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για ένα κινητό αλλά ξαφνικά την τρίτη βδομάδα να σου τρώει την μπαταρία (ή να κολλάει) σαν τρελό επειδή μια εφαρμογή δεν έκανε σωστά αναβάθμιση (πιάσε το αυγό και κούρευτο). Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Έχω το S9 και πάω βδομάδα παρά βδομάδα με την μπαταρία και τα κολλήματα (βέβαια ξέρω 5 πράγματα και έχω κάνει 5-6 ρυθμίσεις, και εξακολουθεί να είναι το καλύτερο που είχα σαν συσκευή). Στο App Store απο την άλλη, περνάνε σχεδόν όλα απο κόσκινο και υπάρχουν σαφή βήματα και πάνω σε αυτά κινούνται όλοι. Κατά τα άλλα, σαν hardware θα πάρεις καλύτερο vfm απο ένα Android των 250€, αλλά στην Apple πληρώνεις το optimization και το aftersales (σε αρκετές περιπτώσεις). Συμφωνώ σίγουρα αλλά εγώ σαν καταναλωτής κοιτάω το αποτέλεσμα,τεχνικός δεν είμαι αλλά όταν παίζω το ίδιο παιχνίδι με το 25% hardware από κινητό φίλου μου και αυτός δεν μπορεί να κρατήσει το κινητό γιατί έχει πάρει φωτιά καταλαβαίνω ότι κάτι έχει γίνει σωστά.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ,από την άλλη το Store έχει διαφορά μέχρι και στις εφαρμογές (μιλάω για ίδιες) τεσπα δεν είμαι apple fan αλλά αν βρω σε καλή τιμή το x ή το xr θα το τσιμπήσω για να βγάλω άλλη μία πενταετία.
JimasGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Υπαρχει περιπτωση να αξιζει η προσφορα αυτη εναντι ενος mi8 lite ας πουμε; Με τιποτα ετσι;
Zerg13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, JimasGR είπε Υπαρχει περιπτωση να αξιζει η προσφορα αυτη εναντι ενος mi8 lite ας πουμε; Με τιποτα ετσι; Το Android παντρευεσαι, λιγότερο το hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις