Whitey Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, avacan23 είπε ξέρω άτομα που δεν αλλάζουν το S7 με τίποτα λόγω μεγέθους.. το ίδιο ισχύει και για τα μήλα με 4.7 ιντσες. Ελεύθερη αγορά έχουμε...η ερώτηση είναι αν αξίζει το 2019 να πάρει κάποιος το 6s Η απάντηση ειναι ναι λόγω IOS και ευκολία μεταφοράς (κουβάλα καλοκαίρι το 8+ η Χs max και τα ξαναλέμε). Επίσης οσοι λέτε οτι ειναι παλιό συγκ΄ρινεται το 8αρι με το 6ς και εκτός τησ να ασύρματη φόρτιση-σε εμπειρία καθημερινής χρήσης ελάχιστη διαφορά. To Android αν δεν ειναι καθαρό (stock) θέλει μεγάλη παραμετροποίηση για να αποδώσει το ίδιο. αλλά αν το πειράξεις μπορώ να πώ το 2019 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το IOS. Οπότε δεν υπάρχει πια καλύτερο λειτουργικό αλλά τι σε βολεύει.. π.χ. αν εχεις ipad , mac δεν πας σε android... Επίσης για το δήθεν πλεονέκτημα της ασφάλειας... τα δεδομένα θα ναι στη διάθεση η της apple ή της Google εκεί που χάνει η google είναι στο play store όπου ο έλεγχος....των κακόβουλων εφαρμογών είναι της πλάκας https://www.skroutz.gr/s/9889976/Apple-iPhone-6s-32GB.html Με ποια λογική το 16αρι ειναι πιο ακριβό απο το 32αρι... 16GB -> 5 καταστήματα 32GB -> 59 καταστήματα Θα έλεγα τις τιμές στα 16ρια "ξεχασμένες" μιας και δεν φέρνουν πλέον. 1
geodimis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχεί διαθεσιμότητα στο γερμανό ακόμα πάντως...Ίσως τα fan boys δεν αντέχουν το να ακουμπάνε ένα μήλο...4ετίας (μοντέλο όχι συσκευή!) στην καφετέρια ή ξαπλώστρα!! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από geodimis 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, cpgr είπε Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα το ip6S εχει ίδιο single core performance με το χιαομι .. οποτε σε θεμα ταχυτητας ειναι στα ιδια .. (μη μου πεις για multi γιατι δεν αξιοποιειται πουθενα..) Δε λεω οτι ειναι ισαξια κινητα αλλα για φθηνο ιφον 4ετιας δινει πονο ακομη... και σε ταχυτητα και σε τιμη... Και στα υπολοιπα εκτος αυτονομιας στεκεται εξαιρετικα καλα...(καμερα, οθονη κλπ) Απαπαπα τους εθιξες την χιαομαρα τωρα. Με cpu του σορου με τα μισα features μη διαθεσιμα (πχ nfc) και με τα διαθεσιμα απλα να υπαρχουν για να γεμιζουν τις σελιδες των specs. Ανοιγεις gps σε xiaomaρα και σε βγαζει 5 τετραγωνα πιο περα.
chios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Ισως από τα χειρότερα τηλέφωνα που υπάρχουν, το αγοράζεις μόνο αν το θες για δεύτερο η για μούρη στην καφετέρια, για κύριο τηλέφωνο ή για επαγγελματική χρήση δεν κάνει, όλη μέρα με έναν φορτιστή αγκαλιά θα είσαι.
d_gkal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Το 6 νομίζω είναι το χειρότερο. Τέλος πάντων, προσωπικά δε το θεωρώ προσφορά να πάρω ένα τηλέφωνο 4ετιας στα 250€. 1
Zerg13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, chios είπε Ισως από τα χειρότερα τηλέφωνα που υπάρχουν, το αγοράζεις μόνο αν το θες για δεύτερο η για μούρη στην καφετέρια, για κύριο τηλέφωνο ή για επαγγελματική χρήση δεν κάνει, όλη μέρα με έναν φορτιστή αγκαλιά θα είσαι. Χειρότερο , κακό όπως θες πες, αλλά να λες και το γιατί. Η μούρη στην καφετέρια δεν ειναι σοβαρό επιχείρημα. Το stylish είναι στα + αν δε ήταν θα παίρναμε όλοι παντόφλες και άσχημα τηλέφωνα. Μικρή μπαταρία, άλλο; μια μέρα βγάζει το είπαμε. Δεν είναι για full time gamers. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από Zerg13
geodimis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Σε σχέση με SE πως θα είναι από μπαταρία πιστεύετε; Ο κατασκευαστής δίνει ίδιες αναμονές. Μόνο απόψεις από εμπειρία χρήσης παρακαλώ...
stef157 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Το αστείο είναι ότι οι περισσότεροι που έχουν κακή γνώμη για τα iPhone συνήθως δεν έχουν δοκιμάσει iPhone. Μια απλή σύγκριση για αυτούς που αναρωτιούνται γιατί να πάρεις κινητό 4ετίας σε τέτοια λεφτά και όχι ένα καινούριο είναι για τον ίδιο λόγο που κάποιος θα πάρει ένα Mazda RX-7 του 1992 με 15000€ ή 20000€ και όχι ένα Volkswagen Golf καινούριο. Γούστα είναι αυτά! Και το να κρίνεις χωρίς να έχεις δοκιμάσει αυτό που κρίνεις, τότε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! 5 1
censOred Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Σου κάθεται στον λαιμο το μήλο η τιμή του. Στα 200 ευρώ είτε με λίγο καλύτερη μπαταρία την σκεφτόμουνα την αγορά
HackerIglo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Εγω εχω αυτο και ειμαι πανευτυχης... 1 ώρα πριν, geodimis είπε Σε σχέση με SE πως θα είναι από μπαταρία πιστεύετε; Ο κατασκευαστής δίνει ίδιες αναμονές. Μόνο απόψεις από εμπειρία χρήσης παρακαλώ... το SE κραταει περισσοτερο.
Desouler Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stef157 είπε Το αστείο είναι ότι οι περισσότεροι που έχουν κακή γνώμη για τα iPhone συνήθως δεν έχουν δοκιμάσει iPhone. Μια απλή σύγκριση για αυτούς που αναρωτιούνται γιατί να πάρεις κινητό 4ετίας σε τέτοια λεφτά και όχι ένα καινούριο είναι για τον ίδιο λόγο που κάποιος θα πάρει ένα Mazda RX-7 του 1992 με 15000€ ή 20000€ και όχι ένα Volkswagen Golf καινούριο. Γούστα είναι αυτά! Και το να κρίνεις χωρίς να έχεις δοκιμάσει αυτό που κρίνεις, τότε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Στα αυτοκινητα φιλε μου η τεχνολογια δεν αλλαζει με την ταχυτητα που αλλαζει στα κινητά. Η δική μου εμπειρία ειναι ακριβώς η αντίθετη: ΟΛΟΙ μου οι γνωστοι που εχουν Apple αρνουνται πεισματικα να δοκιμασουν κατι αλλο. Οι λιγοι δε που δοκιμασαν δεν ξαναγυριζουν στην Apple (κυριως λογω αποδοσης τιμης, οχι οτι δεν ειναι ποιοτικα κινητα). Η αληθεια οποτε πιστευω ειναι καπου στην μεση. Κατεμε παντως ουτε με σφαιρες κινητο 4ετιας. Πιο πανω καποιος αναφερε οτι Android 4ετιας με καινουργιο software δεν υπαρχει, αλλα μαλλον ξεχασε την λεξη "επισημο". Βλεπεις ακομη εχω το oneplus one απο το 2014, με την τελευταια εκδοση android και εχοντας αλλαξει μια φορα μπαταρια, συνεχιζει ακαθεκτο (τοτε 300ευρω εκανε). Λιγο ψαξιμο στα android και αν πιανουν τα χερια σου θα το εχεις για πολυ καιρο, χωρις η μαμα εταιρια να σου επιβαλει να το αλλαξεις (βλεπε επιβραδυνση cpu **αδιανοητο**, αδυναμια ευκολης επισκευης, κτλ ) Και για μην μπερδευομαστε δεν ειναι android vs ios, ειναι αποδοση προς τιμη το ζητημα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από Desouler 3 1
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Να σας χαλάσω λίγο την φιλ. κουβέντα και να ρωτήσω κάτι διαφορετικό. Έχει καταφέρει κανείς να παραγγείλει ηλεκτρονικά ? Εγώ δεν το έχω καταφέρει από Γερμανό σχεδόν ποτέ. Τόσο χάλια σελίδα δεν έχω ξαναδεί. Στην επιλογή καταστήματος κολλάει και δεν μπορείς να προχωρήσεις.
adi32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, stef157 είπε για τον ίδιο λόγο που κάποιος θα πάρει ένα Mazda RX-7 του 1992 με 15000€ ή 20000€ και όχι ένα Volkswagen Golf καινούριο. Με τη διαφορά ότι η mazda όπως και όλες οι εταιρίες δεν συνεχίζει να πουλάει τo rx7 σαν καινούριο μαζί με όλα τα νεώτερα μοντέλα
lionheart75 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Να σας χαλάσω λίγο την φιλ. κουβέντα και να ρωτήσω κάτι διαφορετικό. Έχει καταφέρει κανείς να παραγγείλει ηλεκτρονικά ? Εγώ δεν το έχω καταφέρει από Γερμανό σχεδόν ποτέ. Τόσο χάλια σελίδα δεν έχω ξαναδεί. Στην επιλογή καταστήματος κολλάει και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Και σε μένα το ίδιο. Η σελίδα είναι για τα πανηγύρια αλλά ούτως ή άλλως έχεις δωρεάν μεταφορικά οπότε επέλεξα παράδοση στο σπίτι. 1
KoreanW Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 34 minutes ago, Vasilis 07 said: Να σας χαλάσω λίγο την φιλ. κουβέντα και να ρωτήσω κάτι διαφορετικό. Έχει καταφέρει κανείς να παραγγείλει ηλεκτρονικά ? Εγώ δεν το έχω καταφέρει από Γερμανό σχεδόν ποτέ. Τόσο χάλια σελίδα δεν έχω ξαναδεί. Στην επιλογή καταστήματος κολλάει και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Να τονίσουμε ότι όντως πρόκειται για την πιο χάλια ιστοσελίδα. Μέχρι που μου έχει δώσει αριθμό παραγγελίας και επιβεβαίωση ολοκλήρωσης, χωρίς να καταχωρηθεί ποτέ η παραγγελία. Και χάλια γενικότερα, από το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας που σε ενημερώνει άλλα αντ' άλλων. Βασικά προσεύχεσαι να μην πάει κάτι στραβά, όταν παραγγέλνεις στο μαγαζάκι αυτό. Στο ερώτημά σου, την προηγούμενη βδομάδα παρήγγειλα με παραλαβή από κατάστημα και παρομοίως παρήγγειλα και τώρα με παραλαβή από κατάστημα. Πατάς παραλαβή από κατάστημα εκεί που έχει επιλογή, και σου βγάζει προτεινόμενα κατασήματα για να διαλέξεις. Firefox παλιός, αν σημαίνει τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις