Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντάξει , ΟΚ είναι 4χρονο έχει οθόνη 4.7. Υπάρχουν και άτομα που δεν είναι με ένα κινητό στο χέρι όλη μερα θέλουν οθόνη 4.7 , iOS, NFC  και να μην δώσουν μια περιουσία. That's all

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε κάτι σκρουτζομάγαζα που έχει ξεμείνει κάπου τόσο το δίνουν.

ΥΓ.

Άκυρο είναι σε όλα κατόπιν παραγγελίας άρα και ο γερμανός λογικά θα το ξέθαψε από πολύ βαθιά.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jt1973 είπε

Επίσης δεν θα πάρουν άλλη αναβάθμιση σε IOS 

Απο 6s και πανω θα παρουν iOS 13

• Like 8
Δημοσ.

Εφόσον πάρει και την 13 θα το χαρακτήριζα και ευκαιρία για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει το iOS. Έχω το se με το οποίο έχουν το ίδιο chip (Α9) και πραγματικά τρέχει τα πάντα σα νεράκι. Στα συν κατά τη γνώμη μου και το κόμπακτ μέγεθος. 

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο έχει και Σκρουτζ.  για συγκεκριμένους χρήστες. το se με μικρότερη οθόνη είναι ακριβότερο στο Σκρουτζ και πράγματι τρέχει τα παντα

Επεξ/σία από geodimis
  • Like 2
Δημοσ.

Για να μην λέτε ότι θέλετε μερικοί, το κινητό θα πάρει και IOS 13. Eπίσης είτε σας αρέσει, είτε όχι είναι προσφορά και μάλιστα αρκετά καλή θα την χαρακτήριζα.

Για όσους με ξέρουν, δεν είμαι apple fan και τα κινητά τα αλλάζω συχνά. Είχα όμως το Iphone SE για λίγο καιρό και το κινητάκι δεν κόλλαγε πουθενά. Μου άφησε πάρα πολύ καλή εντύπωση.

Το SE έχει ίδιο harware με το Iphone 6s. Η κάμερά του επίσης ήταν τίμια και το EIS έκανε καλή δουλειά στο video. 

Προσωπικά έριξα παραγγελία. 

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συσκευη για τα χρονια της χωρις να την εχεις μπουκωσει με εφαρμογες πεταει ανεξαρτητως χωρητικοτητας, επισης θα παρει σιγουρα το ios 13 και μαλλον αλλη μια αναβαθμιση.

Η οθονη της ειναι ικανοποιητικη αν δεν θες κατι τεραστιο στο μειον η μπαταρια αλλα ολα τα Iphone κυμαινονται στα ιδια επιπεδα οσο αναφορα αυτο το κομματι.

Δεν υπαρχει android που να εχει κλεισει 4ετια και να εχει τις τελευταιες αναβαθμισεις καθως και να τρεχει χωρις το παραμικρο κολλημα.

Οποτε ναι ειναι vfm και το πιο φτηνο και αξιοπιστο Iphone που κυκλοφορει παρα τα χρονια που εχει κλεισει.

Επεξ/σία από steliosdim
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geodimis είπε

Τόσο έχει και Σκρουτζ.  για συγκεκριμένους χρήστες. το se με μικρότερη οθόνη είναι ακριβότερο στο Σκρουτζ και πράγματι τρέχει τα παντα

Το θετικο εδω ειναι οτι μπορεις να κανεις και εξαργυρωση ποντων και 2 χρονια εγγυηση

Δημοσ.

Για όσους το χτυπήσουν προτείνω να το συνοδέψουν με αυτή την θήκη:

https://www.skroutz.gr/s/9508351/Spigen-Rugged-Armor-Black-iPhone-6-6s.html

Τη φοράει συνάδελφος στο δικό του στο γραφείο και είναι πολύ όμορφη και συνάμα προσφέρει πολύ καλή προστασία. 

Εννοείται ότι θα την τιμήσω. :D 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...