Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ίδια χάλια έχουν τα περισσότερα μικρά νησιά δυστυχώς. Αν έχουν μπει καμπίνες αργά ή γρήγορα θα δοθούν σε εμπορική χρήση..

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 1/7/2019 στις 1:40 ΜΜ, xristoss1 είπε

Αλλη μια ερωτηση που εχω ο οτε και η δεη κανουν εργασιες ιουλιο μηνα?Εχει μεινει η ηλεκτροδοτηση των καμπινων και η παραμετροποιηση απο τον οτε μετα.Μιλαμε το πλανο ελεγε 4/18 και εχουμε πιασει 2/19 τι διαλο γινεται να πουμε???οι εκλογες παιζουν ρολο που δεν κουνιεται φυλλο?

Μιλαω για την αμοργο η οποια σκεφτειτε στην τραπεζα δεν περναει πολλες φορες η ηλεκτρονικη υπογραφη λογω χαμηλης ταχυτητας και πρεπει να το επαναλαβεις 3 και 4 φορες.(μισθωμενο κιολας το πολυ 2mbps ποιανει).

ζητω συγνωμη για τα ασχετα ερωτηματα μου στο τοπικ αλλα βλεπω εχουν απαντηθει τα ερωτηματα του αρχικου poster.

Λογικά κάνουν εργασίες τέτοιους μήνες φίλε μου αλλά στην Ελλάδα γενικώς όλα κινούνται με ρυθμούς χελώνας...
Ειδικά στα νησιά όπου το προσωπικό είναι πολύ περιορισμένο...

• Thanks 1
Δημοσ.

Ειναι περιπλοκα τα πραγματα,στην δεδηε μου λενε οτι ο οτε εχει εκρεμοτητες και αν δεν τις λυσει δεν μπορουν να ξεκινησουν και επειδη το εψαξα λιγο πιο βαθια εχουνε κανει μαλακια στις καμπινες και υπαρχουν προβληματικα σημεια+δεν εχει καταθεσει ολα τα χαρτια στην δεδηε..

Καλοκαιρακι ειναι, υπομονη λοιπον και ιδωμεν το φως xDDD

θελω να πιστευω τουλαχιστον οτι θα δινουνε 100mbps και οχι μονο 50..Στις αναθεσεις της ΕΕΤΤ λενε για vectoring.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xristoss1 είπε

Ειναι περιπλοκα τα πραγματα,στην δεδηε μου λενε οτι ο οτε εχει εκρεμοτητες και αν δεν τις λυσει δεν μπορουν να ξεκινησουν και επειδη το εψαξα λιγο πιο βαθια εχουνε κανει μαλακια στις καμπινες και υπαρχουν προβληματικα σημεια+δεν εχει καταθεσει ολα τα χαρτια στην δεδηε..

Καλοκαιρακι ειναι, υπομονη λοιπον και ιδωμεν το φως xDDD

θελω να πιστευω τουλαχιστον οτι θα δινουνε 100mbps και οχι μονο 50..Στις αναθεσεις της ΕΕΤΤ λενε για vectoring.

Αν λένε vectoring θα δίνουν έως και 200αρι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...