Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να ρωτήσω στην περίπτωση που μάθουν από μια υγειονομική επιτροπή ότι οδηγάει κάποιος, μετά από πόσο και από ποιον γίνεται η ειδοποίηση προς τον κάτοχο για την αφαίρεση διπλώματος λόγω σοβαρής ασθένειας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, antonoanton6 είπε

Θέλω να ρωτήσω στην περίπτωση που μάθουν από μια υγειονομική επιτροπή ότι οδηγάει κάποιος, μετά από πόσο και από ποιον γίνεται η ειδοποίηση προς τον κάτοχο για την αφαίρεση διπλώματος λόγω σοβαρής ασθένειας.

Η συχωρεμενη η μανα μου οταν βγηκε με αναπηρια το πηγε και το παρεδωσε μονη της...

Εαν εχει φιλοτιμο να κανει το ιδιο....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, antonoanton6 είπε

ΠΟΤΕ !!!!!!!!!

Δεν υπάρχει ενημέρωση !!!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω αλλη ψυχοσαυρα πηγαινε αναποδα κεντρο ηρακλειου παρεσυρε 4 ανθρωπους και δε της κανανε τιποτα γμ τον ιατρικο και τις επιτροπες ... Μετα στον εθνικο αναποδα ακομα διπλωμα εχει ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σήμερα είδα μια 65+ ανάποδα σε μονόδρομο χωρίς να σταματήσει σε στοπ. Δεν είπα τίποτα αφού γλύτωσα εγώ και το παιδί,  την είδα έγκαιρα και σταμάτησα. Θα σκοτωθεί πιο κάτω , οπότε μια χαρά. 

Δημοσ.

Παιδια, δεν ξερω, ισως ζειτε σε καποιο παραλληλο συμπαν. Δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται κατι τετοιο, επιτροπη υγειας να ειδοποιει υπουργειο μεταφορων.

Παραδειγμα. Εκανα ειδικοτητα σε πανεπιστημιακη πνευμονολογικη κλινικη στην Αθηνα, με ιατρειο μελετης υπνου το οποιο ηταν συνηθως φουλ κλεισμενο, 6 μελετες καθε βραδυ.

Ε, το 90% των ασθενων εφευγαν το πρωι οδηγωντας. Αρκετοι απο αυτους με σοβαρο συνδρομο απνοιας στον υπνο που εκδηλωνεται μεταξυ αλλων και με το να αποκοιμιεται ο ασθενης στο τιμονι.

• Like 3
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...