Walt3r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Έχω έναν υπολογιστή ο οποίος αφότου τον έκλεισα λανθασμένα ένα βράδυ από το πολυμπριζο, οπότε ανοίγει δεν δείνει εικόνα στην οθόνη ... Η οθόνη δουλεύει κανονικά όπως και τα καλώδια της καθώς το έχω δοκιμάσει με άλλο υπολογιστή ... Ο υπολογιστής δείχνει να δουλεύει κανονικότατα χωρίς κανένα θέμα, ωστόσο δεν παρουσιάζει εικόνα.. Δοκίμασα να βγάλω τις ραμ για να ελέγξω την μητρική και ακούστηκαν 3 μπιμ όπως έπρεπε, οπότε το πρόβλημα δε βρίσκεται εκεί ... Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα αυτό να οφείλεται στο τροφοδοτικό ή στον επεξεργαστή ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mikeken Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Αν μπορείς προσπάθησε να συνδέσεις το PC σε άλλη οθόνη ή έστω TV , για να αποκλίσεις και το ενδεχόμενο να σου έπαθε ζημιά η κάρτα γραφικών .
Walt3r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Έχω επεξεργαστή με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών
mikeken Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Η οθόνη δείχνει να δέχεται σήμα από τον υπολογιστή , δηλαδή είναι συνεχώς σε λειτουργία με μαύρη οθόνη ή μετά από λίγο μπαίνει σε αναμονή ?
Walt3r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δείχνει ότι παίρνει σήμα από τον υπολογιστή και ότι το vga δουλεύει κανονικά όπως δοκίμασα ... Ωστόσο ναι παραμένει μαύρη η οθόνη καθόλη τη λειτουργία του υπολογιστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα