Προς το περιεχόμενο

One way vision film

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω μια πόρτα δίφυλλη που ειναι ολο τζάμι και θέλω να βάλω κάτι σαν αυτοκόλλητο (δεν ξέρω πως το λένε στα ελληνικά) με το οποίο μπορείς να δεις απο μέσα προς τα έξω αλλα οχι απο εξω προς τα μέσα. Θέλω να κάνει δουλεία και μέρα και νύχτα. Έχει κανείς εμπειρία?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Spect~ είπε

Θέλω να κάνει δουλεία και μέρα και νύχτα

Νομιζω οτι απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει ειναι ο "προστατευμενος" χωρος να ειναι παντα λιγότερο φωτισμενος. Τη νυχτα δηλαδη αν εχετε αναμενα τα φωτα και εξω ειναι σκοτεινα θα δουλεύει αναποδα, θα σας βλεπουν απεξω αλλα εσεις θα βλεπετε καθρέφτη.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fubar.gr είπε

Νομιζω οτι απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει ειναι ο "προστατευμενος" χωρος να ειναι παντα λιγότερο φωτισμενος. Τη νυχτα δηλαδη αν εχετε αναμενα τα φωτα και εξω ειναι σκοτεινα θα δουλεύει αναποδα, θα σας βλεπουν απεξω αλλα εσεις θα βλεπετε καθρέφτη.

Ετσι ειναι

• Moderators
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Fubar.gr είπε

Ωραια. Τουλαχιστον ειναι μια αρχη :P

Δημοσ.

Αυτό που έχω στο φροντιστήριο έτσι δουλεύει. Τη μέρα εγώ βλέπω εξω, οι έξω δεν βλέπουν μέσα. Μόλις ανάψουν τα φώτα ισχύει το αντίθετο οπότε αν θες σταθερή απόκρυψη θα πρέπει να το συνδυάσεις με κουρτίνες ή κάτι αντίστοιχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...