george kesoglu Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 στον ιδιο αξονα μπαινουν ακριβως οι ιδιες διαστασεις , και στην ιδια κατασταση (μεταχειρισμενα ή καινουρια) σε ζευγος ή τετραδα , εγω αυτο ξερω τοσα χρονια 1
QuantumWanderer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Η Φυσική είναι πολύ απλή. Αυτή τη στιγμή τίθεται σοβαρό θέμα ασφάλειας, σε οποιαδήποτε ασυμμετρία «φαγώματος» ακόμα και με ίδια ακριβώς ελαστικά σε διαστάσεις. Πολλοί αλλάζουν μόνο τα μπροστά και πάνε τα μπροστά πίσω. Ας δοκιμάσουν ένα τεστ ελιγμού να μάς πουν τα αποτελέσματα. Είναι συχνή περίπτωση, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν τους κινδύνους μιας οριακής περίπτωσης. Τα διαφορετικού φαγώματος στον κάθε άξονα, είναι ακόμα χειρότερη περίπτωση. Δηλαδή, δεξιά-αριστερά άλλο φάγωμα. Εγκληματικό. Αν μιλήσουμε, για άλλης διάστασης ελαστικό τελείως, χωρίς να θέλω να είμαι αυστηρός, θα έπρεπε να αφαιρείται δίπλωμα για πάντα και να κατάσχεται το όχημα, αν θέλουμε να είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί σε οδική ασφάλεια. Αλλά τί να αναλύσουμε σε αυτή τη χώρα ...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Στις 27/6/2019 στις 5:52 ΜΜ, fanistsekos είπε καλησπέρα σε όλου!ήθελα να σας ρωτησω...ειχα ενα ατυχημα με το αμαξι κ αλλαξα το ενα απο τα 4 ελαστικα.επειδη δεν μου εβρισκαν 195/60/R16 μου έβαλαν στο πίσω αριστερά 205/55/R16 Είναι επικίνδυνο ?την αποψη σας! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Αυτός που στο έβαλε είναι άσχετος,εσύ είσαι αφελής. Καλή τύχη με τη ζωή σου και με τις ασφαλιστικές αν συμβεί κάτι
iznodur Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μην τα παραλέμε και τόσο τα πράγματα δεν ξέρουμε καν τι αμάξι έχει ο άνθρωπος. Φαντάζομαι ότι η τοποθέτηση έγινε σαν μεταχειρισμένο για να τον καλύψει το κατάστημα σε μια ώρα ανάγκης και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα να πάει να βάλει τουλάχιστον ζευγάρι στον άξονα το κανονικό του νούμερο. Φίλε, για μένα δεν συντρέχεις κάποιο άμεσο κίνδυνο εάν το διαφορετικό λάστιχο έχει τοποθετηθεί πίσω (σε περίπτωση εμπρός κίνησης οχήματος) κινήσε ομαλά και με χαμηλές ταχύτητες και για σύντομο χρονικό διάστημα. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Όταν μιλάμε για ασφάλεια, πάντα αναφερόμαστε τί θα συμβεί σε μια οριακή περίπτωση αποφυγής ατυχήματος. Στην Ελλάδα δυστυχώς κάνουμε επιλογές π.χ. για «λίγες μέρες», με το σκεπτικό «έλα τώρα, σιγά μη μού συμβεί εμένα αυτές τις μέρες». Άλλοι μετά την προσωρινή λύση την κάνουν μόνιμη και πάει λέγοντας ... Άλλωστε δεν είμαστε τυχαία στον πάτο στην οδική ασφάλεια στην ΕΕ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα