ALMPANIS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Καλησπερα στο FORUM, ψάχνω ηλεκτρονικοί για kawasaki joy 125 και δεν βρίσκω πουθενά αν ξέρεις κάποιος που θα βρω θα εκτιμούσα την βοήθεια του
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Η αντιπροσωπεία δεν εχει, δεν μπορεί να σου φέρει;
MadPax Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Κοιτάς για ηλεκτρονική για KAZE-R 115...είναι οι ίδιες ακριβώς με το JOY-R, και γενικά ότι ηλεκτρικά χρειαστείς να ξέρεις ότι φοράει τα ίδια με το ΚΑΖΕ-R Κάνα 20ρικο μεταχειρισμένη γνήσια στο car.gr ή καμιά κινέζικη μέχρι 30 ευρώ, η γνήσια καινούρια ξεπερνάει το 60άρι. 2
ALMPANIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, MadPax είπε Κοιτάς για ηλεκτρονική για KAZE-R 115...είναι οι ίδιες ακριβώς με το JOY-R, και γενικά ότι ηλεκτρικά χρειαστείς να ξέρεις ότι φοράει τα ίδια με το ΚΑΖΕ-R Κάνα 20ρικο μεταχειρισμένη γνήσια στο car.gr ή καμιά κινέζικη μέχρι 30 ευρώ, η γνήσια καινούρια ξεπερνάει το 60άρι. η δικια μου απο kaze r δεν ταιριάζει μου ειπε ο μηχανικός μου και μου ειπε να βρω joy αλλα δεν βρίσκω πουθενα
MadPax Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Συγγνώμη το πήγες σε μηχανικό και σου είπε να την βρείς ο ίδιος; Και σου είπε ότι δεν ταιριάζει κιόλας; Αλλαξε μηχανικό χτες...ή μάλλον προχτές...
ALMPANIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 40 λεπτά πριν, MadPax είπε Συγγνώμη το πήγες σε μηχανικό και σου είπε να την βρείς ο ίδιος; Και σου είπε ότι δεν ταιριάζει κιόλας; Αλλαξε μηχανικό χτες...ή μάλλον προχτές... Ναι σε μηχανικό το πήγα εχεις να μου προτείνει καποια ηλεκτρονικοι που να κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα