kounga Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας. ΜΟΝΟ με Κοινωνικό Τουρισμό (ΟΑΕΔ). Παρακαλώ όποιον έχει προσωπική εμπειρία διαμονής σε ξενοδοχείο με Κοινωνικό Τουρισμό , ας αναφέρει εδώ ποιο ήταν πολύ καλό κατα τη γνώμη του, ποιο ήταν ας πούμε vfm* (*στα ...money του Κοινωνικού Τουρισμού). Και με την έννοια οτι άξιζε με το παραπάνω απο άλλα με ίδια αστέρια , που υπάρχουν στη σχετική λίστα. *Μόνο μεταξύ αυτών που έχουν τουλάχιστον πρωϊνό, ίσως ιδανικά και ημιδιατροφή. *Ασχέτως περιοχής! Θα πάω Σεπτέμβριο, οπότε θα βρω σίγουρα... *Να υπάρχουν σε κοντινή απόσταση αμμουδερές παραλίες, ιδανικά να έχει καλή παραλία και μπροστά στο ξνδχ.
haris_216 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, kounga είπε Καλησπέρα σας. ΜΟΝΟ με Κοινωνικό Τουρισμό (ΟΑΕΔ). Παρακαλώ όποιον έχει προσωπική εμπειρία διαμονής σε ξενοδοχείο με Κοινωνικό Τουρισμό , ας αναφέρει εδώ ποιο ήταν πολύ καλό κατα τη γνώμη του, ποιο ήταν ας πούμε vfm* (*στα ...money του Κοινωνικού Τουρισμού). Και με την έννοια οτι άξιζε με το παραπάνω απο άλλα με ίδια αστέρια , που υπάρχουν στη σχετική λίστα. *Μόνο μεταξύ αυτών που έχουν τουλάχιστον πρωϊνό, ίσως ιδανικά και ημιδιατροφή. *Ασχέτως περιοχής! Θα πάω Σεπτέμβριο, οπότε θα βρω σίγουρα... *Να υπάρχουν σε κοντινή απόσταση αμμουδερές παραλίες, ιδανικά να έχει καλή παραλία και μπροστά στο ξνδχ. Μην το θεωρείς και πολύ σίγουρο. Μπορεί ο κύριος όγκος των εργαζομένων να έχει τελειώσει τις διακοπές του αλλά βρισκόμαστε ακόμα σε τουριστική περίοδο και, αντίθετα απ΄ ότι φαντάζεσαι, αρκετά δυνατή. Και σίγουρα τόσο "δυνατή" που σχεδόν κανένα κατάλυμα να μην χρειάζεται ακόμα τον πελάτη του κοινωνικού τουρισμού (τουλάχιστον στα καλά καταλύματα). Δεν στα λέω σαν θεωρία αλλά από προσωπική εμπειρία καθώς ψαχνόμουν κι εγώ με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού, με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό, για Σεπτέμβριο (4-5 χρόνια πριν) τα οποία και τελικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ αφού δεν βρήκαμε κάτι αλλά και δεν έπαιζε , λόγω δουλειάς, να τα χρησιμοποιήσουμε μετά τις 25/9 1
tounion Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Και εγώ όταν τα πήρα την πρώτη φορά νόμιζα ότι θα πάω διακοπές στις Κυκλάδες 😁😁 Μπορεί να υπάρχουν καταλύματα αλλά δεν στα δίνουν... Τελικα αφου δεν έβρισκα, κατέληξα Πρωτομαγιά στη Δημητσάνα στο Κουστενης Village !! Σούπερ ξενοδοχείο με πρωινό και σούπερ τοπίο αλλά ορεινό!! Αξιζε πάντως μία χαρά περάσαμε.. 1
fastnq2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Ξεχασε το για φετος.Ουσιαστικα τα δινουν παρα πολυ αργα για να μπορεσεις να πας διακοπες στην τρεχουσα καλοκαιρινη σεζον.Τα καταλυμματα εκτος του οτι ειναι ελαχιστα,ειναι ολα κλειστα,και επισης προτιμουν καποιον που θα κλεισει κανονικα,παρα με τα κουπονια.Εκανα το ''τεστ΄΄ μια φορα που ειχα κληρωθει,μπηκα στο booking,ειδα πχ ημερομηνιες 15/7-20/7 ,ειχε κανονικοτατα δωματια και οταν πηρα ειπε οτι ειναι ολα κλειστα για τις ημερομηνιες αυτες. 1
Ola150 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, fastnq2 είπε Ξεχασε το για φετος.Ουσιαστικα τα δινουν παρα πολυ αργα για να μπορεσεις να πας διακοπες στην τρεχουσα καλοκαιρινη σεζον.Τα καταλυμματα εκτος του οτι ειναι ελαχιστα,ειναι ολα κλειστα,και επισης προτιμουν καποιον που θα κλεισει κανονικα,παρα με τα κουπονια.Εκανα το ''τεστ΄΄ μια φορα που ειχα κληρωθει,μπηκα στο booking,ειδα πχ ημερομηνιες 15/7-20/7 ,ειχε κανονικοτατα δωματια και οταν πηρα ειπε οτι ειναι ολα κλειστα για τις ημερομηνιες αυτες. Γιατί άλλα δωμάτια δίνουν στο booking κι άλλα στου κοινωνικού τουρισμού. Δηλαδή αν έχει 10, δίνει τα 8 στο booking και αφήνει 2 για κοινωνικού τουρισμού. Κάπως έτσι μου το είχε εξηγήσει πριν 1-2 χρόνια μια τύπισσα με ξενοδοχείο που είχα πάει. 1 1
takoulou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα... Τα ξενοδοχεια που ειναι σε φουλ τουριστικη περιοδο δεν φινουν δωματια για κοινωνικο τουρισμο... Τα δινουν μετα τον Σεπτεμβριο...Μονο αν ψαξεις καπου που ειναι πολυ χαλαρα.. Οπως Νισυρο, Αναφη, Σικινο, Κασο, Λερο, Λειψους, Αιδηψο, Καμενα Βουρλα κτλ.. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από takoulou 1
kounga Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/6/2019 στις 5:27 ΜΜ, haris_216 είπε Μην το θεωρείς και πολύ σίγουρο. Μπορεί ο κύριος όγκος των εργαζομένων να έχει τελειώσει τις διακοπές του αλλά βρισκόμαστε ακόμα σε τουριστική περίοδο και, αντίθετα απ΄ ότι φαντάζεσαι, αρκετά δυνατή. Και σίγουρα τόσο "δυνατή" που σχεδόν κανένα κατάλυμα να μην χρειάζεται ακόμα τον πελάτη του κοινωνικού τουρισμού (τουλάχιστον στα καλά καταλύματα). Δεν στα λέω σαν θεωρία αλλά από προσωπική εμπειρία καθώς ψαχνόμουν κι εγώ με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού, με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό, για Σεπτέμβριο (4-5 χρόνια πριν) τα οποία και τελικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ αφού δεν βρήκαμε κάτι αλλά και δεν έπαιζε , λόγω δουλειάς, να τα χρησιμοποιήσουμε μετά τις 25/9 Ισχύει γενικά , αλλά όχι σε απόλυτο βαθμό. Εχω για πάρα πολλά χρόνια που πηγαίνω με αυτά τα "εισητήρια" - ακόμη και τις χρονιές που δεν είχα εγώ, είχε η παρέα. Εχω μείνει σε πολλά ξενοδοχεία, τα περισσότερα μέτρια ως και κακά, αλλά μερικές φορές και σε πραγματικά καλά ξενοδοχεία. Έβρισκα συνήθως την εβδομάδα 20-27 Αυγούστου , απο τον Ιούνιο, και αφού έκανα φυσικά πολλά μα πολλά τηλεφωνηματα, απο τέλη Ιουνιου. Το οτι εσύ δεν έβρισκες, ΟΚ δεν το αμφισβητώ, είναι η προσωπική σου εμπειρία. Στις 27/6/2019 στις 5:34 ΜΜ, tounion είπε Και εγώ όταν τα πήρα την πρώτη φορά νόμιζα ότι θα πάω διακοπές στις Κυκλάδες 😁😁 Μπορεί να υπάρχουν καταλύματα αλλά δεν στα δίνουν... Τελικα αφου δεν έβρισκα, κατέληξα Πρωτομαγιά στη Δημητσάνα στο Κουστενης Village !! Σούπερ ξενοδοχείο με πρωινό και σούπερ τοπίο αλλά ορεινό!! Αξιζε πάντως μία χαρά περάσαμε.. Φίλε μου Κυκλάδες, σωστά? Λοιπόν έχω πάει τον Ιούλιο του 2009 Μύκονο σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή στην Ανω Μερά, τις εποχές δηλαδή που ακόμη υπήρχε το εν λόγω ξενοδοχείο στη λίστα. Και πολύ καλό μάλιστα Τώρα φυσικά και δεν υπαρχει στη λίστα. Και το 2005 25 Αγούστου στην Παροικιά επίσης , εκεί ΟΚ σε πιο μέτριο ξενοδοχείο(αυτό υπάρχει ακόμη στη λίστα). Για να μην απαριθμίσω ολα τα νησιά και τα διάφορα ενοικιαζόμενα studios - στο παρόν θέμα με ενδιαφερουν μονο ξενοδοχεία. Στις 27/6/2019 στις 9:15 ΜΜ, fastnq2 είπε Ξεχασε το για φετος.Ουσιαστικα τα δινουν παρα πολυ αργα για να μπορεσεις να πας διακοπες στην τρεχουσα καλοκαιρινη σεζον.Τα καταλυμματα εκτος του οτι ειναι ελαχιστα,ειναι ολα κλειστα,και επισης προτιμουν καποιον που θα κλεισει κανονικα,παρα με τα κουπονια.Εκανα το ''τεστ΄΄ μια φορα που ειχα κληρωθει,μπηκα στο booking,ειδα πχ ημερομηνιες 15/7-20/7 ,ειχε κανονικοτατα δωματια και οταν πηρα ειπε οτι ειναι ολα κλειστα για τις ημερομηνιες αυτες. Οτι γράφω και παραπάνω. Εν κατακλείδι , και για την καλύτερη συνέχεια του thread, ζητώ απλά με μορφή αναφοράς απο όποιον είναι ... "σχετικό με το επάγγελμα" αυτό που συγκεκριμένα γράφω. Αν δεν υπάρχει κανένας εδώ μεσα που να εμπίπτει στα ..."κριτήρια " , ΟΚ κανένα πρόβλημα... Και φυσικά κάθε άποψη δεκτή και σεβαστή . Αλλά θα με βοηθούσε παρα πολύ, να αναφερθούν ονόματα και εντυπώσεις. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από kounga
tounion Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι περιπτώσεις που αναφέρεις για Κυκλαδες το 2009 & 2005 είναι μόνο 10 & 14 χρόνια πίσω.. όλα είναι σχετικά.. Καλή τύχη με την αναζήτηση σου και αν θέλεις γράψε μας που βρήκες τελικά όταν κλείσεις... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από tounion
kounga Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στις 29/6/2019 στις 8:53 ΠΜ, tounion είπε Οι περιπτώσεις που αναφέρεις για Κυκλαδες το 2009 & 2005 είναι μόνο 10 & 14 χρόνια πίσω.. όλα είναι σχετικά.. Καλή τύχη με την αναζήτηση σου και αν θέλεις γράψε μας που βρήκες τελικά όταν κλείσεις... Λάθος, το 2015 εννοούσα Πάρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα