rafinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά! Έχω ένα <input type="file" name="image[]" id="add_items" multiple style="position: absolute; left: -9999px;"> Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να κάνω trigger το click σε αυτό και να λειτουργεί για όλους τους browser; Κάνω το παρακάτω αλλά δεν λειτουργεί στο κινητό μου ας πούμε, αλλά δουλεύει κανονικά στο pc και σε chrome και σε firefox. $("#trigger_file_element").on('click', function(e){ $("#add_items").focus(); $("#add_items").click(); $("#add_items").blur(); e.preventDefault(); }); Να πω ότι γνωρίζω πως το «πρόβλημα» έγκειται σε λόγους ασφαλείας. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται για παράδειγμα το attach της google στο mail να δουλεύει παντού ας πούμε. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από rafinos
máfur Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 21 ώρες πριν, rafinos είπε Γεια σας παιδιά! Έχω ένα <input type="file" name="image[]" id="add_items" multiple style="position: absolute; left: -9999px;"> Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να κάνω trigger το click σε αυτό και να λειτουργεί για όλους τους browser; Κάνω το παρακάτω αλλά δεν λειτουργεί στο κινητό μου ας πούμε, αλλά δουλεύει κανονικά στο pc και σε chrome και σε firefox. $("#trigger_file_element").on('click', function(e){ $("#add_items").focus(); $("#add_items").click(); $("#add_items").blur(); e.preventDefault(); }); Να πω ότι γνωρίζω πως το «πρόβλημα» έγκειται σε λόγους ασφαλείας. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται για παράδειγμα το attach της google στο mail να δουλεύει παντού ας πούμε. Γεια χαρα.Δοκιμασε κανοντας στο style του #trigger_file_element, το display:inline-block ή display:block;Αν δεν δουλευει αλλαξε το on('click' σε on('click touchstart'
rafinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 30 λεπτά πριν, máfur είπε Γεια χαρα.Δοκιμασε κανοντας στο style του #trigger_file_element, το display:inline-block ή display:block;Αν δεν δουλευει αλλαξε το on('click' σε on('click touchstart' display: block; είναι ούτως ή άλλως η προεπιλογή. Ούτε με το "touchstart" γίνεται κάτι.
vadou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Έφτιαξα ένα τελείως πρόχειρο pen και φαίνεται να δουλεύει σωστά στο κινητό μου (σε chrome & firefox mobile). Μήπως έχεις duplicate ids κάπου και γι'αυτό δεν σου παίζει;
rafinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, vadou είπε Έφτιαξα ένα τελείως πρόχειρο pen και φαίνεται να δουλεύει σωστά στο κινητό μου (σε chrome & firefox mobile). Μήπως έχεις duplicate ids κάπου και γι'αυτό δεν σου παίζει; Το ότι τώρα δουλεύει και σε εμένα, ενώ πριν δεν δούλευε που το πας; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από rafinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα