Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, logo15 είπε

Καλησπέρα παιδιά! 

Ψάχνω δώρο να πάω σε φίλη μου και κοπέλα του κολλητού μου. Δεν έχω να χαλάσω πολλά, αλλά θα ήθελα να της πάω κάτι πρακτικό. Τι μπορεί να είναι αυτό; 

Ξέρω ότι της αρέσει το μαγείρεμα, η γυμναστική και ο χορός. 

Δεύτερο δώρο σε κοπέλα από την δουλειά, που δεν ξέρω σχεδόν καθόλου. 

Ενα βιβλιο ή ενα cd, ουδετερα και μη παρεξηγησιμα.

Στην άλλη από την δουλειά που δεν την ξέρεις και σχεδόν καθόλου,  με ποια ευκαιρία θέλεις να κάνεις δωρο; Γιορταζει;  Ένα δώρο από όλους τους συναδέλφους νομίζω θα έστεκε καλύτερα. 

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Ενα βιβλιο ή ενα cd, ουδετερα και μη παρεξηγησιμα.

Στην άλλη από την δουλειά που δεν την ξέρεις και σχεδόν καθόλου,  με ποια ευκαιρία θέλεις να κάνεις δωρο; Γιορταζει;  Ένα δώρο από όλους τους συναδέλφους νομίζω θα έστεκε καλύτερα. 

Πήρε φόρα αυτός, μάλλον θα κέρδισε κάνα ΚΙΝΟ και θέλει να τα φάει 😋

Δημοσ.

Ξεπερνάω το γεγονός να μην πάρει δώρο γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί ο φίλος. Στο κάτω κάτω ρώτα τον φίλο σου αν ξέρει πως της αρεση κάτι συγκεκριμένο. 

Τώρα για τα δώρα το θέμα είναι και για ποια περίσταση. Γιορτή; γενέθλια; τραπέζι; τραπέζι παίρνεις κρασάκι και είσαι οκ. Τωρα για τα υπόλοιπα είναι θέμα δικό σου. Πχ για την κοπέλα στο γραφείο, εάν ξέρεις και ακούει μουσική, ένα εισιτηριακι είναι οκ. Παίζουν πολλές συναυλίες τώρα και είναι και έως 15 ευρώ. Τώρα για τα υπολοιπα, αν πας χωρίς δώρο, θα χαρίσεις στον φίλο σου ένα υπέροχο βράδυ μουρμούρας πως ο κολλητός του είναι τόσο γαϊδούρι που δεν έφερε δώρο. Με ένα 20ρικο δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις καλύτερο δώρο στην κοπέλα του κολλητού σου από τον κολλητό σου ειδικά εάν πάρεις καμία δώρο κάρτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stormrain είπε

Μα... γιατι?

Να αποκλειστεί απο ενα κοινωνικο γεγονος επειδη ενδεχεται καποιος να παρεξηγηθεί επειδη πηρε δωρο στην κοπελα για μια Χ περισταση? Δεν μου φαινεται λογικο..

Όχι δεν το εννοούσα έτσι. Με αφήνει αδιάφορο αν παρεξηγηθεί κάποιος για λόγους που εγώ θεωρώ παράλογους.
Του είπα μην πάρει κάτι και μην ασχοληθεί (μεταξύ σοβαρού και αστείου βέβαια) γιατί ως φαίνεται είναι κάτι καθαρά τυπικό και δεν παίζει κάποια φιλία στη μέση. Εάν έπαιζε φιλία ή η οποιαδήποτε σχέση θα ήξερε και τι να αγοράσει και δεν θα ρωτούσε. Οπότε δεν υπάρχει λόγος και να σκάσει. Το αναφέρω βέβαια με βάση το τι θα έκανα εγώ που δεν φημίζομαι για τις άριστες κοινωνικές μου σχέσεις ή την τυπικότητα μου σε κοινωνικά γεγονότα :P
(επίσης μου είναι αδιάφορο το τι δώρο θα θελήσει να κάνει ο οποιοσδήποτε στη γυναίκα μου)

ΥΓ: Εκείνοι οι οποίοι παρεξηγείστε με το τι δώρο θα κάνει κάποιος στη σύντροφο σας.. τι φάση; :P Η κτητικότητα δεν είναι καθόλου ωραίο πράγμα.

Επεξ/σία από l337
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...