mp123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ξερω θα ακουστεί εγωιστικό μπορεί και οπισθοδρομικό αλλά ποτέ δεν θα μου άρεσε να μου πει η κοπέλα μου κοίτα τι δωρο μου έκανε ο φίλος σου.οπως είπα πριν ετσι νιώθω πως προσβάλω τον φίλο μου αν κάνω προσωπικό δωρο στην κοπελα του. Υ.γ μόνο αν ειμαι μαζί με γυναίκα και έχω δεσμό θα κάνει προσωπικό δωρο στην κοπελα του φίλου μου η δικιά μου.τωρα μπακουρι να κάνει δωρο σε κοπελα φίλου είναι κάπως παράξενο. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από mp123 2 1
nightwalker1990 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, logo15 είπε Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω δώρο να πάω σε φίλη μου και κοπέλα του κολλητού μου. Δεν έχω να χαλάσω πολλά, αλλά θα ήθελα να της πάω κάτι πρακτικό. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ξέρω ότι της αρέσει το μαγείρεμα, η γυμναστική και ο χορός. Δεύτερο δώρο σε κοπέλα από την δουλειά, που δεν ξέρω σχεδόν καθόλου. Εγώ σε οικογενειακό μου φίλο για τα γεννέθλια της κοπέλας του (μαζί πάνω απο 3 χρόνια) τον ρώτησα, τι να της πάρω???? Ότι θέλεις και σου αρέσει εσένα... πήρα λοιπόν μια αλυσίδα για το πόδι που ξέρω ότι της αρέσουν και ένα φυτό που επίσης ξέρω ότι της αρέσουν... Η κίνηση μετράει όχι τα φράγκα κατ'εμέ.. Όσο για την κοπέλα απο την δουλειά αν είχες παρατηρήσει το ντύσιμο η το στύλ της θα είχες καταλήξει κάπου πιστεύω.. Βραχιόλι η σκουλαρίκια το ιδανικό.... και μην αγχώνεσαι το αν θα ξεπεράσει την τιμή εάν θελήσει να κάνει κάτι αλλαγή.. συννενοήσε στο κατάστημα!!!
ELTASSOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Αν το μαθει η δικια σου τελειωσες...οπτε τιποτα. 2
kiriakos500 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, mp123 είπε Το ξερω θα ακουστεί εγωιστικό μπορεί και οπισθοδρομικό αλλά ποτέ δεν θα μου άρεσε να μου πει η κοπέλα μου κοίτα τι δωρο μου έκανε ο φίλος σου.οπως είπα πριν ετσι νιώθω πως προσβάλω τον φίλο μου αν κάνω προσωπικό δωρο στην κοπελα του. Υ.γ μόνο αν ειμαι μαζί με γυναίκα και έχω δεσμό θα κάνει προσωπικό δωρο στην κοπελα του φίλου μου η δικιά μου.τωρα μπακουρι να κάνει δωρο σε κοπελα φίλου είναι κάπως παράξενο. φιλε μαζι σου …. και να τον ρωτησει αν μπορει να της κανει δωρο τη θα του πει όχι μην της κανεις?? …. εγω προσωπικα δεν θα με ξαναεβλεπε ο ''φιλος'' για κανα τριμηνο ουτε και η κοπελα μου.... αυτόν '' γιατι αν της κανει δωρο είναι ένα κλικ οικιοτητας περισσοτερο και από ότι ειχαν …. καντε το εικονα και αν θελει και η κοπελα του ...και δεν μπορει να τον αποφυγει τον ''φιλο'' λογο του αντρα της ...και πες και ότι μπορει να μην τον γουσταρει σαν χαρακτηρα και να τον εχει φορτωθεί λογω του αντρα της …. και το να μην της εχει κανει δωρο ο αντρας της καλυτερο δεν θελω να το φανταστω εκει τον αδειαζει ακομα πιο πολύ ο ''φιλος του''..... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, sensai είπε ζεστές κάλτσες Α γεια σου.. ειδικά τώρα που τηγανίζεις αυγό στην άσφαλτο είναι ό,τι πρέπει για να βγάλει η άλλη φλύκταινες 8 ώρες πριν, sensai είπε αλλά μιας και μιλάμε για γυναίκες κοίτα και για κάποιο ερωτικό βοήθημα. Aς ελπίσουμε ο κολλητός να μην το παρεξηγήσει και δούμε το ερωτικό βοήθημα σφηνωμένο σε κάποιο οπίσθιο σημείο του φίλου μας Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από TriLoBiTe 1
txcellas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Κάποιοι πρέπει να έχετε να δειτε αιοιδο από τότε που γεννηθήκατε..
Voyaller Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δεσε στην πλάτη σου έκαν κόκκινο φιόγκο και σκάσε με βότκα στο ένα χέρι και ένα Jägermeister στο άλλο.
HALF EVIL Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, txcellas είπε Κάποιοι πρέπει να έχετε να δειτε αιοιδο από τότε που γεννηθήκατε.. Αυτο το αιοιδο που λες , δεν το χουμε ματαδει. 🤣🍌
devil-ji Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα, μαλλον απαγορευεται το δωρο στην φιλη, κανε καλυτερα κανα δωρο στον κολλητο σου Anyway, κι εγω θα προτεινα κανα βιβλιο απο γνωστη αλυσιδα με δυνατοτητα αλλαγης απο μερους της. Για τη συναδελφο, αφου λες κι οτι δεν την ξερεις, θα το απεφευγα να παρω κατι.
spyroskonst Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, mp123 είπε Δεν , επαναλαμβανω δεν παιρνεις ποτε προσωπικο δωρο στην κοπελα του φίλου σου . Έτσι προσβάλλεις τον φίλο σου .εαν σε έχουν καλέσει σπίτι τους με ένα καλό μπουκάλι ποτο( ανω των 40 ευρω η στην περίπτωση σου ένα ,μπουκαλι κρασι κάπου στα 20 25 είσαι οκ ). Respect ρε φίλε, ότι πιο σωστό μπορούσες να πεις. 1
l337 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Να μην πάρεις τίποτα. Και αν είσαι καλεσμένος κάπου, να μην πας. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, l337 είπε Να μην πάρεις τίποτα. Και αν είσαι καλεσμένος κάπου, να μην πας. Μα... γιατι? Να αποκλειστεί απο ενα κοινωνικο γεγονος επειδη ενδεχεται καποιος να παρεξηγηθεί επειδη πηρε δωρο στην κοπελα για μια Χ περισταση? Δεν μου φαινεται λογικο..
johnieXoX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, stormrain είπε Μα... γιατι? Να αποκλειστεί απο ενα κοινωνικο γεγονος επειδη ενδεχεται καποιος να παρεξηγηθεί επειδη πηρε δωρο στην κοπελα για μια Χ περισταση? Δεν μου φαινεται λογικο.. ναι και να σταματήσει να μιλάει στις γυναίκες σε καμία ποτέ μπορεί να χει γκόμενο και να παρεξηγηθεί.. 2
pontez2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Διαφιμηση mod. Μπες στα Ατρατιβο (να μη το γράψω αγγλικά μπας και δε φανει) και πάρε ότι βρεις. Θα της αρέσει. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει αυτο το μαγαζί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα