Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε στην συνάδελφο κάτι ουδέτερο όπως : μπρελόκ , πορτοφόλι , ένα καλο στύλο η κάτι τέτοιο .

Στην κοπέλα του φίλου σου κατι άλμπουμ για φωτογραφίες , η κασετίνα για μπιζού η πολύ καλο δώρο για το καλοκαίρι είναι πετσέτα θαλασης .

9 λεπτά πριν, Κostis είπε

Κυλότες.

Φίλε κιλοτάκια λέγονται η στριγκάκια 

αν η δικιά σου φοράει κυλοτες παρε της και ένα ζευγάρι γαλότσες 

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δωροεπιταγη από κάνα Ηοndos να διαλέξει αυτή

Μεταξύ σοβαρού και αστείου πρόταση..

Spoiler

Αν το πάνε σοβαρά πάρε κανα βιβλίο μαγειρικής. Εγώ είχα πάρει στην κοπελιά ενός κολλητού τέτοιο δώρο και ψιλοτσαντιστηκε γιατί έλεγε ότι δεν της άρεσε το μαγείρεμα.Της λέω μην με κοιτάς στραβά,θα αλλάξεις γνώμη όταν παντρευτείς μπορεί να σου αρέσει και ολας, ξεκίνα τώρα...Όταν πάω καμιά φορά από το σπίτι τους και έχει ετοιμάσει φαγητά της κάνω πλάκα. "Έπιασε τόπο το βιβλίο της Βεφας " και γελάει.😂

Δημοσ.

Ρωτα τον κολλητο σου αν χρειαζεται να της παρεις δωρο και αν σου πει οκ, ρωτα τον τι να της παρεις για να μην εχεις καμια εκπληξη του στυλ της πηρες γαματο δωρο που δε το σκεφτηκε ο αχρηστος ο φιλος σου και μετα εχετε αλλα...

για την αλλη στη δουλεια αν δεν εχετε πολλα-πολλα κατι τυπικο, μη σε θεωρησει "creepy"

• Thanks 2
Δημοσ.
47 minutes ago, margaritagr said:

4-E89-BB77-FB59-44-CF-B157-B557-CA02-C8-

Ναιιιι! (Προσωπικά φοραγα στον υπνο μεχρι και πριν κατι βδομαδες XD )

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Ναιιιι! (Προσωπικά φοραγα στον υπνο μεχρι και πριν κατι βδομαδες XD )

για άλλη μια φορά δικαιώνομαι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, g_alkis είπε

Παντόφλες και δονητή φυσικά

Μάλλον δεν θα χρειαστεί αφού απ ότι φαίνεται ο στόχος του είναι να ικανοποιήσει συτός την κοπέλα/ες.

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, logo15 είπε

Καλησπέρα παιδιά! 

Ψάχνω δώρο να πάω σε φίλη μου και κοπέλα του κολλητού μου. Δεν έχω να χαλάσω πολλά, αλλά θα ήθελα να της πάω κάτι πρακτικό. Τι μπορεί να είναι αυτό; 

Ξέρω ότι της αρέσει το μαγείρεμα, η γυμναστική και ο χορός. 

Δεύτερο δώρο σε κοπέλα από την δουλειά, που δεν ξέρω σχεδόν καθόλου. 

Στην πρωτη παρτης κανενα βιβλιο μαγειρικης, ίσως κατι πιο εξειδικευμενο, ιταλικης πχ, ή κατι σχετικο με το κρασι. Το public ειναι ιδανικο μερος για κατι τετοιο γιατι αφενος μεν εχει βιβλια τετοιας θεματολογιας, αφετερου δε θα βρει σιγουρα κατι αλλο να παρει αν δεν της αρεσει. Ακομα κι αν δεν βρει η ιδια, θα βρει ο κολλητος :lol:

Στην κοπελα απο τη δουλεια εξαρταται. Σε ενδιαφερει να την μαθει καλυτερα ή θελεις κατι τυπικο απλα? Ποια ειναι η περισταση? Αν ειναι το πρωτο, παρε ενα χειροποιητο ζευγαρι σκουλαρικια ξερωγω ή κανενα παντατιφ. Αν θελεις κατι τυπικο, παρε κανενα ομορφο στυλο ή καποιο απο τα ευπωλητα βιβλια του Ιανου ή του public.

Θα απεφευγα τις καλτσες, δεν μπορω να φανταστω καποιο νορμαλ σεναριο που σκας με ενα ζευγαρι καλτσες σε μια συναδελφο (ειδικα καλοκαιριατικα), εκτος αν ειναι τιποτα sexy, οποτε παιζεις σε ολο το φασμα αναμεσα σε σφαλιαρα και αναφορα στο ΗR μεχρι hot ραντεβου :lol: :lol: 

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕΝ θα πάρεις δώρο στην κοπέλα του κολλητού σου. Εάν έχει κάποια γιορτή και είσαι καλεσμένος σε ΣΠΙΤΙ θα πας ΚΥΡΙΟΣ και ωραίος με το κρασάκι/ποτό σου. Ούτε λουλούδια. Εάν γιορτάζει κάτι έξω σε κάποιο μαγαζί θα πας χωρίς δώρο.

Στη συνάδελφο -επίσης- δε βλέπω το λόγο να πάρεις προσωπικό δώρο εκτός και αν τη γουστάρεις, όπου και πάλι όμως είναι λανθασμένη προσέγγιση για μένα. Εάν σε έχει καλέσει με άλλους σπίτι της για να γιορτάσει, θα πας με το κρασάκι/ποτό σου. Ή βάλτε από κάτι οι συνάδελφοι και πάρτε της κάτι ωραίο και συμβολικό.

Αυτά από μένα..

• Like 13
Δημοσ.

Δεν , επαναλαμβανω δεν παιρνεις ποτε προσωπικο δωρο στην κοπελα του φίλου σου .  Έτσι προσβάλλεις τον φίλο σου .εαν σε έχουν καλέσει σπίτι τους με ένα καλό μπουκάλι ποτο( ανω των 40 ευρω η στην περίπτωση σου ένα ,μπουκαλι κρασι κάπου στα 20 25 είσαι οκ ).

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δεν , επαναλαμβανω δεν παιρνεις ποτε προσωπικο δωρο στην κοπελα του φίλου σου .  Έτσι προσβάλλεις τον φίλο σου .εαν σε έχουν καλέσει σπίτι τους με ένα καλό μπουκάλι ποτο( ανω των 40 ευρω η στην περίπτωση σου ένα ,μπουκαλι κρασι κάπου στα 20 25 είσαι οκ ).

Mα λεει ειναι και φιλη του, φαση απ'οσο ξερουμε μπορει να την ηξερε ακομα και περισσοτερο καιρο απο τον φιλο του. Δηλ, αν η περισταση ειναι γιορτη σε μπαρακι θα παει με αδεια χερια για να μην προσβαλλει? Δεν στεκει. Εκτος αν ειπε πως ειναι προσκληση σε σπιτι γιατι δεν πολυδιαβασα το νημα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, stormrain είπε

Mα λεει ειναι και φιλη του, φαση απ'οσο ξερουμε μπορει να την ηξερε ακομα και περισσοτερο καιρο απο τον φιλο του. Δηλ, αν η περισταση ειναι γιορτη σε μπαρακι θα παει με αδεια χερια για να μην προσβαλλει? Δεν στεκει. Εκτος αν ειπε πως ειναι προσκληση σε σπιτι γιατι δεν πολυδιαβασα το νημα.

Οπου και να ειναι προσωπικο δωρο δεν παιρνεις ποτε στην κοπελα του φιλου σου.μπορει να παρει ένα δώρο και για τους δύο.εγω δεν θα ανεχομουν με τίποτα προσωπικο δωρο στην κοπελα μου.πες το εγωιστικό οκ.

• Like 2
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Οπου και να ειναι προσωπικο δωρο δεν παιρνεις ποτε στην κοπελα του φιλου σου.μπορει να παρει ένα δώρο και για τους δύο.εγω δεν θα ανεχομουν με τίποτα προσωπικο δωρο στην κοπελα μου.πες το εγωιστικό οκ.

Κατσε κατσε αν καταλαβα καλα κατι. Ειμαστε κολλητοι και σου γνωριζω την Ελενιτσα που ειναι καλη τυπισσα, την ξερω καποια χρονια, παντα ανταλλαζαμε δωρα κλπ κι εσεις κανετε σχεση. Απο την ημερα που το μαθαινω, κοβονται τα δωρα γιατι "Ελενιτσα... Εισαι με τον Κωστα/Νικο/Μπαμπη τωρα, σε παρακαλω περιορισου κι εσυ". Δεν ειναι λιγο awkward αυτο ξερωγω?

Τελος παντων, αποψεις ειναι αυτες, απλως δεν καταλαβαινω την οπτικη αυτη.

Τωρα προφανως κι αν ερθεις και μου γνωρισεις την Καιτουλα το νεο σου αμορε, δεκαρα δε δινω να της παρω και δωρο, αλλά θελω να πω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...