Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάει το κινητό μου στο σέρβις της Huawei  γτ η εμβέλεια του σήματος wifi  είχε πέσει ελαφρώς . Όλα καλά μιας και το κινητό είναι στην πένα και άριστο στην εγγύηση μου είπαν θα αλλάξουν μητρική, μπαταρία και οθόνη. Όμως έχουν περάσει πάνω από δύο βδομάδες και ακόμα περιμένουν ανταλλακτικά όπως μου λένε . Μπορώ να κάνω κάτι για να τους πιέσω να το πάρω πιο γρήγορα ; Έχει εμπειρία κανένας; 

Να προσθέσω πως το πήγα στην αρβατο ,που με έχουν εξυπηρέτησει στο παρελθόν 4 φορές χωρίς πρόβλημα ,μιας και είναι ένα βήμα από το σπίτι μου ενώ για Μιχαλακοπούλου θα έκανα ταξίδι μέσα στην κίνηση

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρω τον νόμο. Τον είχα βρει τις προάλλες για δικιά μου χρήση. Μέτα τις 15 ημέρες δικαιούσαι προσωρινή αντικατάσταση.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, greekbusters είπε

Έχω πάει το κινητό μου στο σέρβις της Huawei  γτ η εμβέλεια του σήματος wifi  είχε πέσει ελαφρώς . Όλα καλά μιας και το κινητό είναι στην πένα και άριστο στην εγγύηση μου είπαν θα αλλάξουν μητρική, μπαταρία και οθόνη. Όμως έχουν περάσει πάνω από δύο βδομάδες και ακόμα περιμένουν ανταλλακτικά όπως μου λένε . Μπορώ να κάνω κάτι για να τους πιέσω να το πάρω πιο γρήγορα ; Έχει εμπειρία κανένας; 

Να προσθέσω πως το πήγα στην αρβατο ,που με έχουν εξυπηρέτησει στο παρελθόν 4 φορές χωρίς πρόβλημα ,μιας και είναι ένα βήμα από το σπίτι μου ενώ για Μιχαλακοπούλου θα έκανα ταξίδι μέσα στην κίνηση

Το πήγες Arvato?

Καλά ξεμπερδεματα.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το πήγες Arvato?

Καλά ξεμπερδεματα.......

Καλά έχει πολύ πλάκα λες κ με βλέπουν . Έκανα την ανάρτηση το μεσημέρι και το απόγευμα μου έστειλαν μνμ πως είναι έτοιμο. Αύριο θα το πάρω τελικά όλα καλά . Πάντως μην το λες εγώ εδώ καλές εμπειρίες από εκεί . Ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη αύριο 

Edit. Με το που άνοιξαν , πήγα και παρέλαβα και πραγματικά πήρα καινούργιο mate 9. Αλλαγή μητρικής , οθόνης κ μπαταρίας . Ακόμα και την εργοστασιακή ζελατίνα είχε η οθόνη. Για όλα αυτά άξιζε η αναμονή πιστεύω. Αυτό που με έκαιγε , η μπαταρία δλδ μιας κ είναι σχεδόν 2 ετών η συσκευή την άλλαξαν οπότε σούπερ 

Επεξ/σία από greekbusters
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...