zoranb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Aνάμεσα στις δύο αυτές... Philips 43PUS6503 Samsung UE40NU7122 οι οποίες επελέγησαν με βάση το budget. Βρίσκονται κοντά στην τιμή αλλά σαν χαρακτηριστικά δε ξέρω τι λένε και εάν αξίζουν ή υπάρχει κάτι παρόμοιο στα ίδια λεφτά ή με λίγα περισσότερα. Πριν μερικά χρόνια που ασχολούμουν οι Philips είχανε την κακή φήμη πως πληρώνεις περισσότερα για τα ίδια χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό... ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο;
zx1234r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Εγώ θα έπαιρνα samsung λόγω καλύτερου πάνελ. Αλλά δεν μας είπες για τί είδους χρήση είναι. Είναι για ταινίες? Είναι για gaming? Είναι για παρουσιάσεις?
zoranb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν λες πως η Samsung έχει καλύτερο panel τι εννοείς ακριβώς; Η χρήση θα είναι περισσότερο για τα κανάλια internet και movies κι όχι για gaming και παρουσιάσεις. Αλήθεια όμως ποιό ειδικό χαρακτηριστικό πρέπει να έχει μια tv για να προορίζεται για gaming και παρουσιάσεις; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από zoranb
stakyr1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δες και το θέμα της αντιπροσωπίας-εγγύησης. Η Samsung δεν έχει καλή φήμη, διότι αν έρθει η τηλεόραση με πρόβλημα, δεν αντικαθιστά, αλλά επισκευάζει. Για την Philips δεν ξέρω, ίσως βοηθήσει κάποιος φίλος που έχει εμπειρία.
zoranb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Στις 27/6/2019 στις 4:32 ΜΜ, zx1234r είπε Εγώ θα έπαιρνα samsung λόγω καλύτερου πάνελ. Τι τόσο καλό έχει το panel της Samsung?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα