29gk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, gdimitris είπε Eιδες που υπαρχουν παρειγησεις, και δεν ειναι ολα ως φαινονται, δεν κοροιδευω κανενα, 24 χρονων φοιτητης στο εξωτερικο. Και τι σε νοιαζει η εφορια. γεροντα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, 29gk είπε Και τι σε νοιαζει η εφορια. γεροντα; Εχει να κανει με το να γνωριζω ποσο ασφαλια εχει πρωτα απο ολα το encryption. Δευτερον μου αρεσουν τα what if scenarios και τριτον ποτε δεν γουσταρα τους ελεγχτηκους οργανισμους. Τωρα αν δεν με πιστευεις δεν με απασχολει, το θεμα ειναι η εφορια και η καθε εφορια απο οσο καταλαβαινω δεν μπορει να σε κανει τιποτα αν ξερεις να αμυνεσαι. Τελος, ξεχασα, οτι αν η εφορια, αρα ενας ελεγχτηκος οργανισμος δεν μπορει να σπασει το encryption αρχιζω να νιωθω ασφαλεια για τα sticks και τα data που εχω μαζι μου και σε περιπτωση που τα χασω. Τελος (Νο2) ποτε δεν γουσταρα να αποφασιζουν αλλοι για εμενα, οταν αποφασισαν οτι τα capital controls θα μπουν στραφηκα στη revolut ετσι για το γαμωτο. Εχει να κανει με πισμα το ολο θεμα Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
29gk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, gdimitris είπε Εχει να κανει με το να γνωριζω ποσο ασφαλια εχει πρωτα απο ολα το encryption. Δευτερον μου αρεσουν τα what if scenarios και τριτον ποτε δεν γουσταρα τους ελεγχτηκους οργανισμους. Τωρα αν δεν με πιστευεις δεν με απασχολει, το θεμα ειναι η εφορια και η καθε εφορια απο οσο καταλαβαινω δεν μπορει να σε κανει τιποτα αν ξερεις να αμυνεσαι. Μαλιστα, τοτε και με βαση τα οσα γραφεις, ειτε εισαι ενας φυσιολογικος 12χρονος ειτε λες ψαματα οπως εγραψα πριν και θεωρεςι οτι βρηκες την "απολυτη" λυση. Προτεινω να διαβασεις κανα νομικο βιβλιο οπως και φορολογικο, ανα εισαι σε θεση κατανοησης και τελος θα σου ευχηθω και πολυ καλη σου τυχη, αν και απο καποιους θα πρεπει να παρει και το κατιτις παραπανω τους, το κρατος και οι ελεγκτες. Τι διολο, κλεφτες θα γινουνε; 7 λεπτά πριν, gdimitris είπε Εχει να κανει με το να γνωριζω ποσο ασφαλια εχει πρωτα απο ολα το encryption. Δευτερον μου αρεσουν τα what if scenarios και τριτον ποτε δεν γουσταρα τους ελεγχτηκους οργανισμους. Τωρα αν δεν με πιστευεις δεν με απασχολει, το θεμα ειναι η εφορια και η καθε εφορια απο οσο καταλαβαινω δεν μπορει να σε κανει τιποτα αν ξερεις να αμυνεσαι. Τελος, ξεχασα, οτι αν η εφορια, αρα ενας ελεγχτηκος οργανισμος δεν μπορει να σπασει το encryption αρχιζω να νιωθω ασφαλεια για τα sticks και τα data που εχω μαζι μου και σε περιπτωση που τα χασω. Τελος (Νο2) ποτε δεν γουσταρα να αποφασιζουν αλλοι για εμενα, οταν αποφασισαν οτι τα capital controls θα μπουν στραφηκα στη revolut ετσι για το γαμωτο. Εχει να κανει με πισμα το ολο θεμα Εχετε και σεις οι φοιτητες του εξωτερικου capital controls 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, 29gk είπε Μαλιστα, τοτε και με βαση τα οσα γραφεις, ειτε εισαι ενας φυσιολογικος 12χρονος ειτε λες ψαματα οπως εγραψα πριν και θεωρεςι οτι βρηκες την "απολυτη" λυση. Προτεινω να διαβασεις κανα νομικο βιβλιο οπως και φορολογικο, ανα εισαι σε θεση κατανοησης και τελος θα σου ευχηθω και πολυ καλη σου τυχη, αν και απο καποιους θα πρεπει να παρει και το κατιτις παραπανω τους, το κρατος και οι ελεγκτες. Τι διολο, κλεφτες θα γινουνε; Ρε φιλε με επιασες πραγματι μενω ελλαδα αφου το λες, εισαι πολυ εξυπνος. Απλα τωρα που το ειπες διακτινίστηκα και ηρθα. Οπως ειπα και παραπανω εχω θεματα με το πεισμα και οτι παν να σου επιβαλλουν και με τη σειρα μου ζω στο οριο σε καποιες περιπτωσεις, προσωπικα δεν θα παω στρατο γιατι δεν θελω, αρα το να μενω ελλαδα σε λιγα χρονια δεν θα ειναι επιλογη μου, οποτε παιρνω μετρα απο τωρα 11 λεπτά πριν, 29gk είπε Μαλιστα, τοτε και με βαση τα οσα γραφεις, ειτε εισαι ενας φυσιολογικος 12χρονος ειτε λες ψαματα οπως εγραψα πριν και θεωρεςι οτι βρηκες την "απολυτη" λυση. Προτεινω να διαβασεις κανα νομικο βιβλιο οπως και φορολογικο, ανα εισαι σε θεση κατανοησης και τελος θα σου ευχηθω και πολυ καλη σου τυχη, αν και απο καποιους θα πρεπει να παρει και το κατιτις παραπανω τους, το κρατος και οι ελεγκτες. Τι διολο, κλεφτες θα γινουνε; Εχετε και σεις οι φοιτητες του εξωτερικου capital controls Οχι κανενα θεμα, απλα οταν πρωτο ηρθα καπως επρεπε να μεταφερω χρηματα χωρις το αθλιο exchange rate των συναλλακτηριων και χρησιμοποιουσα Ρεβολουτ. Για να καταλαβεις, ειμαι ο τυπος που και το vpn το εχω απο το ebay και βαζω τον τουρκο διπλα μ να μου αγοραζει τα games sto xbox λογο της πτωσης της τουρκικης λιρας στο microsoft store. Moυ αρεσει αυτη η συζητηση χαχαχα. Το σημαντικο ειναι οτι απο οσο καταλαβα απο αυτα που λετε απλα δεν σε κανουν τιποτα γιατι απλα ειναι πισω σου Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις