sDGam Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Εχω επιλέξει κομμάτια για το καινούργιο pc που θα χτίσω αξίας 1000+ ευρώ. Το δίλλημα που έχω αυτή τη στιγμή είναι απο πού να τα αγοράσω. Ως σημείο αναφοράς είχα πάντα το eshop αλλά εκεί πέρα μου βγαίνει συνολικά 1270ευρώ. Έψαξα στο skroutz να δώ τι τιμές παίζουν αλλού και βρήκα οτι στο hellasphone μου βγαίνουν τα ίδια κομμάτια περίπου 1050ευρώ, αρκετά μεγάλη διαφορά. Η μοναδική μου ανησυχία είναι η περίπτωση που κάποιο κομμάτι χρειαστεί επισκευή (για DOA γράφει οτι υποστηρίζει εντος 7 ημερών). Υποθέτω πως για να έχει διαφορά τιμής 220ευρω απο κάπου πρεπει να έκοψαν και λογικά θα είναι απο εκέι. Υπάρχει κάποιος εδώ που να χρειάστηκε επισκευή πχ μητρικής,/vga/ram την οποία αγόρασε από hellasphone? Στις 2 περιπτώσεις όπου είτε υπάρχει αντιπρόσωπος στην ελλάδα, είτε δεν υπάρχει, τι διαδικασία ακολούθησε και πόσο διήρκησε όλο αυτό;
true_lucif3r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, Δεν μπορώ να βοηθήσω στη συγκεκριμένη περίπτωση αντικατάστασης απο hellasphone, Ίσως όμως με μερικά σχόλια: Doa 7 ημερών δίνει και το e-shop, όπως και το Mgmanager απο όπου ψωνίζω, φαντάζομαι οτι και τα υπόλοιπα καταστήματα που υποστηρίζουν DOA κάνουν το ίδιο, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως (όποιος γνωρίζει για παραπάνω ας με διορθώσει) Εκεί που μπορείς να συγκεντρωθείς είναι στο σύνολο της εγγύησης, (συνήθως τα φθηνότερα «σκρουτζομάγαζα» δίνουν λιγότερη, τυπικά αναγράφουν την εγγύηση του κατασκευαστή), και το κατά πόσο ασχολούνται πραγματικά με το πρόβλημα σου. Π.χ το Msystems αναλαμβάνει (εάν φυσικά σε ενδιαφέρει να ασχολείται το κατάστημα και όχι εσύ ο ίδιος) να στείλει/λάβει για αντικατάσταση ελαττωματικά μετά το DOA, και δίνει προσωρινό κομμάτι αντικαταστάτη για να μπορείς να λειτουργείς. Επίσης άν θέλεις να αναλαμβάνει το κατάστημα τη διαχείρηση κλπ, φαντάζομαι θέλεις και ένα φυσικό κατάστημα, προσβάσιμο κλπ Για Αθήνα, αυτά που προανέφερα, και έχω αγοράσει κομμάτια, και έχω μείνει ικανοποιημένος από service/επικοινωνία/αντικαταστάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα