Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

Καλησπέρα φίλε μου, όταν δεν κάνω τηλεφωνική υποστήριξη

Φίλε μου, αποφάσισε. Τι μία τα λες έτσι, την άλλη αλλιώς:

4 ώρες πριν, tolhc1234 είπε

Απλώς λόγω της φύσης της εργασίας οι κλήσεις είναι κατά 70% τεχνική υποστήριξη.

4 ώρες πριν, tolhc1234 είπε

αλλά κυριώς κάνω υποστήριξη πελατών

Τέλος, προσωπικά δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας τυχαίος σε ένα forum. Μπορείς να λες ότι κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Σάμπως, με ξέρεις, σε ξέρω, ή θα με επηρεάσεις ή θα σε επηρεάσω σε τίποτα; Δεν υπάρχει λόγος να θειχθώ. 

Αυτό που υπάρχει, είναι η καλή θέληση να βοηθήσει κανείς τους άλλους. Βέβαια, η συνήθης αντιμετώπιση είναι να ενοχλούνται οι τυχαίοοι μεταξύ τυχαίων (γιατί και εγώ τυχαίος είμαι) όταν τους λένε τα λάθη τους. Λες και τους πείραξε που έκαναν ένα ανώνυμο λάθος σε μία τυχαία πλατφόρμα κάπου χαμένη στο διαδίκτυο. 

Όπως έγραψε και ένας: 

24 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

να θιχτεί για να δούμε και το ποιόν του

• Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απ ότι καταλαβαίνω σε ενοχλεί η επαφή με τον κόσμο. Θα σε βόλευε να είσαι σε ένα σκοτεινό υπόγειο που θα σε επιτηρούν 1-2 άτομα. Πραγματικά πιστεύω ότι θα τα πήγαινες καλύτερα. 

Αυτό που βιώνεις το περνάνε όλοι όσοι ασχολούνται με εξυπηρέτηση πελατών. Κουράζονται, πνευματικά, ευκολότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εργασιών και απαιτεί τεράστια υπομονή. Μην αισθάνεσαι άσχημα με το θέμα. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για εξυπηρέτηση πελατών. Αυτός είναι ο λόγος που κυκλοφορούν πολλές θέσεις εργασίας στο συγκεκριμένο κομμάτι. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Κανένας δεν αντέχει να ακούει για πολύ το μακρύ και το κοντό του καθενός.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν βρεις άλλη δουλειά, πάνω στο αντικείμενο σου και που να σου αρέσει, κάτσε καλύτερα εκεί που είσαι

32 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

APIs για σύνδεση e-shop με ERP

ETL με SSIS και δημιουργία OLAPs με SSAS για BI, καθώς και το front-end analysis των εν λόγω BI.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Salecon είπε

Τέλος, προσωπικά δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας τυχαίος σε ένα forum. Μπορείς να λες ότι κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Σάμπως, με ξέρεις, σε ξέρω, ή θα με επηρεάσεις ή θα σε επηρεάσω σε τίποτα; Δεν υπάρχει λόγος να θειχθώ. 

Αυτό που υπάρχει, είναι η καλή θέληση να βοηθήσει κανείς τους άλλους. Βέβαια, η συνήθης αντιμετώπιση είναι να ενοχλούνται οι τυχαίοοι μεταξύ τυχαίων (γιατί και εγώ τυχαίος είμαι) όταν τους λένε τα λάθη τους. Λες και τους πείραξε που έκαναν ένα ανώνυμο λάθος σε μία τυχαία πλατφόρμα κάπου χαμένη στο διαδίκτυο. 

Όπως έγραψε και ένας: 

Πω πω αδερφέ, ΕΝΑΝ πελάτη σαν εσένα να έχει για 10 λεπτά στο τηλέφωνο κάθε μέρα να υπεραναλύει κάθε λέξη και να πιάνεται από την παραμικρή λεπτομέρεια για να διορθώσει, καλοπρόαιρετα πάντα εννοείται (λολ!!!) τον άλλο, και δεν είναι περίεργο που τσαταλιάζουν τα νεύρα του και γίνονται κρόσια και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μετά σπίτι.

Δεν κάνει πληροφορική λέει, όχι το τάδε κάνει και προγραματισμός είναι αυτός και θεωρία παιγνίων και τι είναι το θεώρημα Fourier επειδή τόλμησε να πει ότι είναι προγραμματιστής.

Ένα κατεβατό ολόκληρο για το τίποτα.

Είσαι για να πας σε κανά ΑΕΙ Πληροφορικής την ώρα που κάνουν προγραμματισμό και να κάνεις παρατήρηση στον καθηγητή "μα γιατί λέγεται έτσι η σχολή, θα έπρεπε να λέγεται αλλιώς".

Επεξ/σία από Baator
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tolhc1234 είπε

Οπότε σκέφτηκα μήπως μπορώ να βρω μία δουλειά για λίγο καιρό (6 μήνες π.χ.), ακόμα και part-time, με την προϋπόθεση να μην μου καίει τον εγκέφαλο ώστε να έχω παραπάνω ενέργεια για το διάβασμά μου.

θα βαρεθείς αν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς το μυαλό σου, χαρακτηριστικό παράδειγμα ο στρατός όπου καις τόσο πολύ το μυαλό σου που παρακαλάς να βρεις κάτι να το χρησιμοποιήσεις

και τα χόμπι αν δεν είναι και δουλειά μαζί δεν αρκούν 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

θα βαρεθείς

Ρε προτείνετε δουλειές στον άνθρωπο που ζητάει και μη βγάζετε hate. Μλκς. Θα βαρεθείς λέει, λες και τον ξέρεις και από χθες. Ο άνθρωπος ζήτησε την γνώμη σας γιατί θέλει να κάνει μία αλλαγή στη ζωή του και τα comments, μόνο βοήθεια δεν του δίνουν. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Ρε προτείνετε δουλειές στον άνθρωπο που ζητάει και μη βγάζετε hate. Μλκς. Θα βαρεθείς λέει, λες και τον ξέρεις και από χθες. Ο άνθρωπος ζήτησε την γνώμη σας γιατί θέλει να κάνει μία αλλαγή στη ζωή του και τα comments, μόνο βοήθεια δεν του δίνουν. 

ποιο  hate βρε φίλε; τι λες; λέω απλά ότι θα βαρεθεί ή άντε να πω ότι ενδέχεται πολύ σοβαρά να βαρεθεί 

κι εγώ όλη μέρα με προβληματικούς συναναστρέφομαι, αλλά όταν δεν τους έχω βαριέμαι 

το να πας άνεργος ή part time χωρίς να έχεις οδηγηθεί υποχρεωτικά σε αυτό δεν το βρίσκω καλό σαν λύση , όπως επίσης δεν βρίσκω λύση γενικά την άτακτη φυγή από το όποιο πρόβλημα

ας ψάξει να πάει κάπου που είναι πιο ανθρώπινα και ίσως με καλύτερα λεφτά να πει ότι κάτι έκανε, αν είναι hate και αυτό και το θεωρείς λύση να υποστηρίξω το να αράξει σπίτι του ας το κρίνει στην τελική ο ίδιος

έχω διαπιστώσει πάντως από πολλά άλλα άτομα ότι αρκετοί μόλις μπουν στο τριπάκι της πολλής δουλειάς, ειδικά αν έχει να κάνει με τη χρήση του μυαλού τους εθίζονται και δεν τους αρέσει όταν δεν το έχουν . για άλλα πράγματα δεν ξέρω πχ να βάφεις. υπάρχουν και άνθρωποι που τους ικανοποιεί περισσότερο η σωματική εργασία, υπάρχουν και χαραμοφάηδες που πάνε και 8 ώρες κοιτάνε το άπειρο.. ο καθένας όπως τη βρίσκει 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Salecon είπε
1 ώρα πριν, tolhc1234 είπε

Καλησπέρα φίλε μου, όταν δεν κάνω τηλεφωνική υποστήριξη

Απλώς λόγω της φύσης της εργασίας οι κλήσεις είναι κατά 70% τεχνική υποστήριξη.

αλλά κυριώς κάνω υποστήριξη πελατών

Που είναι το περίεργο; Στο 30% λοιπόν της ώρας που δεν κάνω τηλεφωνική υποστήριξη κάνω τα.. (δείτε παραπάνω)

19 λεπτά πριν, logistoulis είπε

θα βαρεθείς

Μα ήδη βαριέμαι στη δουλειά όταν δεν ασχολούμαι με αυτά που με ιντριγκάρουν αλλά και ταυτόχρονα καίω και το κεφάλι μου, τουλάχιστον άμα είναι να βαριέμαι χωρίς να καίγομαι. 

50 λεπτά πριν, mrfan είπε

Απ ότι καταλαβαίνω σε ενοχλεί η επαφή με τον κόσμο. Θα σε βόλευε να είσαι σε ένα σκοτεινό υπόγειο που θα σε επιτηρούν 1-2 άτομα. Πραγματικά πιστεύω ότι θα τα πήγαινες καλύτερα. 

Αυτό θα ήταν το ιδανικό, πράγματι υπήρξε ένα project που ήμουν κυριολεκτικά απομονωμένος και δουλειά που είχαμε υπολογίσει για περίπου μήνα, βγήκε σε 1 βδομάδα. Αλλά δεν είναι ρεαλιστικό κάτι τέτοιο. Πάντα θα υπάρχει επαφή με κόσμο. Και είναι και επιθυμητή μέχρι ένα βαθμό φυσικά.

Επεξ/σία από tolhc1234
Δημοσ.
5 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

μην φυγεις χωρις να βρεις κατι που σου αρεσει.

2) απλα λες family reasons - or medical reasons :)

αρα εισαι στην τεχνικη υποστήριξη?

Δηλαδή για να καταλάβω η συμβουλή σου είναι όταν πάει για συνέντευξη για δουλειά να απαντήσει στην ερώτηση 

γιατι θέλει να φύγει από την εταιρία που είναι τωρα ότι έχει θέμα υγείας η οικογενειακά προβλήματα . 

Α καλά .....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tolhc1234 είπε

Μα ήδη βαριέμαι στη δουλειά όταν δεν ασχολούμαι με αυτά που με ιντριγκάρουν αλλά και ταυτόχρονα καίω και το κεφάλι μου, τουλάχιστον άμα είναι να βαριέμαι χωρίς να καίγομαι. 

α οκ, άλλο αυτό και δεκτό, άλλαξε δουλειά αλλά όχι απαραίτητα με το ψάχνεις κάτι που να είναι πιο εύκολο, αλλά πιο δύσκολο (και θα αμείβει καλύτερα) , φαντάζομαι σαν νέος άνθρωπος τώρα είναι να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου, γιατί όσο μεγαλώνεις πέφτει 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Δηλαδή για να καταλάβω η συμβουλή σου είναι όταν πάει για συνέντευξη για δουλειά να απαντήσει στην ερώτηση 

γιατι θέλει να φύγει από την εταιρία που είναι τωρα ότι έχει θέμα υγείας η οικογενειακά προβλήματα . 

Α καλά .....

ναι το εχω πει - family issues μαμα αρρωστη κτλ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

α οκ, άλλο αυτό και δεκτό, άλλαξε δουλειά αλλά όχι απαραίτητα με το ψάχνεις κάτι που να είναι πιο εύκολο, αλλά πιο δύσκολο (και θα αμείβει καλύτερα) , φαντάζομαι σαν νέος άνθρωπος τώρα είναι να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου, γιατί όσο μεγαλώνεις πέφτει 

Από την μία συμφωνώ σε αυτό που λες, όμως δεν έχω την γνώση για να με πάρουν σε κάτι πιο δύσκολο. Άλλωστε δεν θέλω να πάω σε κάτι εύκολο μόνιμα, ο στόχος της εύκολης (πνευματικά) δουλείας είναι να μπορέσω να έχω την "εγκεφαλική δύναμη" ας το πω ώστε να επεκτείνω την γνώση μου για να πάω ακριβώς σε αυτό το πιο δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ναι το εχω πει - family issues μαμα αρρωστη κτλ

Μαλλον μπερδεύτηκες . Ο φίλος ρωτάει τι να πει στην νέα δουλειά αν τον ρωτήσουν γιατί θέλει να φύγει από την παλιά 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Μαλλον μπερδεύτηκες . Ο φίλος ρωτάει τι να πει στην νέα δουλειά αν τον ρωτήσουν γιατί θέλει να φύγει από την παλιά 

αυτο ειχα 8εματα με τους γονεις- ειχα 8εμα υγειας τετοια κολπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεχνική υποστήριξη mugafon telecoms  μονο καλη φωνη και να διαβαζεις τις οδηγιες βαααλτε το ρουτερ ανοιιιχτε κλεεεεειστε . Ααααα να το δωωωωωω . Γιατι δε βαζουνε botακια να διαβαζουν τις καρτελες δε θελει και πολυ σκεψη ετσι και αλλιως τα δικα τους ποιηματακι σου λενε οτι και να τους λες  ...(Ρε ζομπι της nova μαθετε τι σημαινει snr και πως να μη χαλατε profile )

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...