GeorgianK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. πρόσφατα αγόρασα μια κατευθυντική κεραία (grid) 24 dbi στα 2,4 Ghz, και θέλω να κάνω hot spot σε ένα σημείο το οποίο θα την στρέψω σε ακτίνα 1 χιλιόμετρο (άλλο σπίτι). Είμαι αρχάριος και μαθαίνω περί ασύρματων συνδέσεων κλπ. όταν είμαι πολύ κοντά στην κεραία μπορώ να συνδεθώ με το κινητό μου, όταν απομακρύνομαι γύρω στα 30 με 100 μέτρα ενώ βρίσκω το hot spot, μου βγάζει λάθος κωδικός καμιά βοήθεια? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από GeorgianK
jkoukos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Για συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων απαραίτητα χρειάζονται ίδιες συσκευές και στις δύο πλευρές. Μην περιμένεις μόνο με ένα εξωτερικό ΑΡ να καταφέρεις κατευθείαν σύνδεση από μια φορητή ασύρματη συσκευή. Απλά είναι αδύνατον. 1
GeorgianK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, jkoukos είπε Για συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων απαραίτητα χρειάζονται ίδιες συσκευές και στις δύο πλευρές. Μην περιμένεις μόνο με ένα εξωτερικό ΑΡ να καταφέρεις κατευθείαν σύνδεση από μια φορητή ασύρματη συσκευή. Απλά είναι αδύνατον. για να καταφερω να εχω προσβαση απο φορητες ασυρματες συσκευες τι θα πρεπει να κανω? και γιατί δεν μπορω να συνδεθω? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από GeorgianK
jkoukos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgianK είπε για να καταφερω να εχω προσβαση απο φορητες ασυρματες συσκευες τι θα πρεπει να κανω? και γιατί δεν μπορω να συνδεθω? Να μην προσπαθείς να συνδεθείς από μακρυά, κάτι που ήδη το έχεις καταλάβει. Επίσης ρόλο παίζει για την απόσταση, αν είσαι μέσα στο πεδίο εκπομπής της κεραίας, δηλαδή εντός του τόξου που κοιτά η κεραία και εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της.
GeorgianK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, chios είπε Καταρχήν πια κεραία έχεις αγοράσει; tel pan sat grid 24 dbi 2,4GHz
chios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δεν την βρίσκω, τόσο δύσκολο είναι να βάλεις και ένα λινκ από την κεραία;
GeorgianK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, chios είπε Δεν την βρίσκω, τόσο δύσκολο είναι να βάλεις και ένα λινκ από την κεραία; Οταν η κεραια αγοράστηκε απο κατάστημα πριν 3 χρόνια και δεν την ξέρει ουτε η μάνα της ναι ουτε εγω εχω βρει κάποιο λίνκ UPDATE: με android συσκευές κατάφερα να συνδεθώ μέχρι και χιλιόμετρο απόσταση, με το iphone δεν μπόρεσα τι φάση... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από GeorgianK
jkoukos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Κόψε ένα μηδενικό και είμαστε σύμφωνοι. Στην απόσταση που αναφέρεις, είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει σε αυτόν τον πλανήτη.
GeorgianK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 ενταξει πες 100 μετρα.. ενα λαθος καναμε αδερφε.
jkoukos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Αν δεν υπάρχουν καθόλου εμπόδια ενδιάμεσα, είναι δυνατόν. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση συμφωνώ απόλυτα ότι αποκλείεται να γίνει. Όταν ρωτάμε ή ζητάμε πληροφορίες και βοήθεια, καλό είναι να παραθέτουμε πραγματικά γεγονότα και δεδομένα, αν θέλουμε να μας αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα.
GeorgianK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, M@dB0x είπε Εγω πιστευω οτι ουτε 100 μετρα δε πηγε........ τραβα δες κανα βιντεακι φιλε για τις αποστασεις και θα δεις ποσο μπορει να παει, αναλογως την κεραια και τις συνθηκες φυσικα και τα εμποδια. 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Αν δεν υπάρχουν καθόλου εμπόδια ενδιάμεσα, είναι δυνατόν. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση συμφωνώ απόλυτα ότι αποκλείεται να γίνει. Όταν ρωτάμε ή ζητάμε πληροφορίες και βοήθεια, καλό είναι να παραθέτουμε πραγματικά γεγονότα και δεδομένα, αν θέλουμε να μας αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα. το οτι εκανα ενα λαθος ακομη και ακραιο η χαζο δε σημαινει πως πρεπει να μας κρεμασεις κιολας, ειδα βιαστικα την αποσταση και δεν υπολογισα καθολου και λαθος μου, φυσικα και για να βρεθει λυση χρειαζονται πραγματικα γεγονοτα. δωσε βοηθεια και αυτο αρκει, δε χρειαζεται να το ξαναπεις δευτερη φορα οτι εκανα λαθος το καταλαβα. jesus. 9 λεπτά πριν, GeorgianK είπε τραβα δες κανα βιντεακι φιλε για τις αποστασεις και θα δεις ποσο μπορει να παει, αναλογως την κεραια και τις συνθηκες φυσικα και τα εμποδια. το οτι εκανα ενα λαθος ακομη και ακραιο η χαζο δε σημαινει πως πρεπει να μας κρεμασεις κιολας, ειδα βιαστικα την αποσταση και δεν υπολογισα καθολου και λαθος μου, φυσικα και για να βρεθει λυση χρειαζονται πραγματικα γεγονοτα. δωσε βοηθεια και αυτο αρκει, δε χρειαζεται να το ξαναπεις δευτερη φορα οτι εκανα λαθος το καταλαβα. jesus. Υπολογισα μεσω μετρου google earth την αποσταση που εχθες καταφερα να πιασω σημα και ειναι 458 μετρα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από GeorgianK
jkoukos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Με κινητό (όχι άλλο ΑΡ) κατάφερες και συνδέθηκες σε απόσταση 458 μέτρα και μάλιστα με εμπόδια; Μήπως μας τρολλάρεις;
M@dB0x Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Εγω θα το καταπιω και αυτο και παιρνω και κανα ποπ κορν καλου κακου........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα