Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, blitzNikos είπε

1) Όταν μιά 1600άρα μνήμη με cl9 παίζει στα 1333, αποκλείεται να αυξηθούν τα cas latencies. Αντίθετα υπάρχει περίπτωση να μειωθούν. Γενικά όταν λειτουργείς μιά μνήμη σε μικρότερη συχνότητα, μειώνεται το cl, ενώ όταν την υπερχρονίζεις αυξάνεται.

2) Οποιαδηποτε KINGSTON KVR1333D3N9/4G πάρεις, ψηλή, κοντή, χοντρή ή αδύνατη θα παίξει απροβλημάτιστα. Απλά οι "κοντές" (low profile) είναι βολικότερες στην τοποθέτηση και επιτρέπουν τη χρήση μεγαλύτερων ψυκτρών για τον επεξεργαστή. Αυτές με τσιπάκια "ELPIDA" θεωρητικά είναι καλύτερης ποιότητας, όπως και αυτές με τσιπάκια "MICRON" που έχουν οι crucial ballistix που σου προτάθηκαν.

Για το συγκεκριμένο επεξεργαστή που έχεις, αξίζει το κόπο να χαλαλίσεις 20-30 ευρώ γιά τις μνήμες, θα δεις διαφορά.

Οι απαντήσεις σου είναι σαφέστατες και to the point. Πραγματικά ελάχιστοι έχουν τόσο βαθειά γνώση σε τέτοια πολύ εξειδικευμένα θέματα όσο εσυ

Το να πω απλώς ένα σκέτο ευχαριστώ (για τις κάτι παραπάνω απο χρήσιμες απαντήσεις σου) είναι πολύ λίγο :)

blitzNikos "The Hardware Master" for president !

Στις 28/6/2019 στις 5:10 ΠΜ, TheDevilMayCare είπε

Υπαρχουν αρκετες αναφορες -> για ddr3 μνημες που παιζουν σε 775 (και 1156) :
απλως κανε μια αναζητηση στο φορουμ! Δυστυχως οι περισσοτερες απο αυτες
δεν ειναι πλεον [αμεσα] διαθεσιμες.. Συνηθως Crucial (και G-Skill). Πιθανοτατα,
οι παρακατω 1600 της Crucial ,να παιζουν κανονικα [και!] στη δικη σου μητρικη:
https://www.skroutz.gr/s/7380477/Crucial-8GB-DDR3-1600MHz-CT2K51264BD160B.html
https://www.crucial.com/usa/en/ct2k51264bd160b
😀

Από κομμάτι των Last Drive είναι το nickname σου? Ειμαι fan κι εγώ της συγκεκριμένης μπάντας :)

Επεξ/σία από eksw8esmikos_parakentros
Δημοσ.
2 ώρες πριν, eksw8esmikos_parakentros είπε

Από κομμάτι των Last Drive είναι το nickname σου? Ειμαι fan κι εγώ της συγκεκριμένης μπάντας :)

Ναι, ακριβως, απο το ομοτιτλο! 😀 Μεγαλωσα(με) Last Drive: θυμαμαι σαν να ηταν απλως εχθες, την πρωτη
συνεντευξη μαζι τους -κι εκεινα τα live στο "ΑΝ" που οσοι τα εχουν προλαβει αντιλαμβανονται "κοπανημα"! 🎸

Τελος φο-βε-ρη στιχουργικα η αντιστροφη νοηματοδοτηση στο "Devil May Care"
-που σαν εκφραση χρησιμοποιουνταν ηδη απο τα Αμερικανικα(sic) 1920 & 30s 😉

Ακομη, και γι' αυτο το εξωφυλλο-εμπνευση του Heatwave = τρελο λεμε respect
R-1651574-1422972764-2008.jpeg.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...