modechristo_13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά οτι λέει ο τίτλος.. Μπορεί να επηρεάσει την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου?? Καμία ιδέα για να βγει δεν το βλέπω καθόλου... Κάτοχος citroen c3 II Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από modechristo_13
G.bar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μόνο εγώ δεν είχα πέσει εκει μέσα στο δικό μου... Δεν παθαινει τίποτα. Στην απίστευτα σπάνια περίπτωση που θα σου τύχει να μην κατεβαίνει το χειρόφρενο, θα είναι απο αυτο.
chralexo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Εμένα μου έπεσε ενα 2ευρω πριν κανα εξαμηνο, ξεκούμπωσα και ενα πλαστικό που είχε μήπως το βρω αλλά τίποτα... Όπως σου είπαν αν δεν παρατηρείς δυσλειτουργία στο χειροφρένο άστο. Αν πας για service το αμάξι πες το στο μάστορα και αν έχει όρεξη μπορεί και να ασχοληθεί... Και μια συμβουλή όχι κέρματα σε τσέπες χωρίς φερμουάρ 😁
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Εάν το βλέπεις και δεν είναι βαθιά μπορείς ισως να το βγάλεις με κανένα σύρμα που θα τραβήξεις από τη μια μεριά ως την άλλη. Κατα τα αλλά δεν έχεις πρόβλημα το πολύ πολύ να δυσκολέψει την κίνηση του χειρόφρενου εάν έχει κολλήσει σε σημείο της διαδρομής του.
Otter Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Γενικά αυτό το σημείο του αυτοκινήτου είναι σαν μια μαύρη τρύπα. Ότι μπει εκεί μέσα δεν ξαναβγαίνει ποτέ. :p 3 1
modechristo_13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Otter είπε Γενικά αυτό το σημείο του αυτοκινήτου είναι σαν μια μαύρη τρύπα. Ότι μπει εκεί μέσα δεν ξαναβγαίνει ποτέ. 😛 Χαχα θα συμφωνήσω... Μου φαίνεται μετά από ψάξιμο πως το βλέπω... Θα δοκιμάσω με φακό και με ένα λεπτό τσιμπίδακι τύπου γραμματοσήμων για να φοράει στην σχισμή....
toyo73 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μπορεις το αφησεις και μετα απο καιρο η χρονια να γινει κουμπαρας.😀
Mr_Terror Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Τι μου θυμισατε τωρα.Ειχαν πεσει τοσα κερματα στο αμαξι μου, που οταν καταφερα να τα βγαλω πληρωσα με αυτα την Δεη.😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα