Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά οτι λέει ο τίτλος..

Μπορεί να επηρεάσει την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου??

Καμία ιδέα για να βγει δεν το βλέπω καθόλου...

Κάτοχος citroen c3  II :)

Επεξ/σία από modechristo_13
Δημοσ.

Μόνο εγώ δεν είχα πέσει εκει μέσα στο δικό μου... Δεν παθαινει τίποτα. Στην απίστευτα σπάνια περίπτωση που θα σου τύχει  να μην κατεβαίνει το χειρόφρενο, θα είναι απο αυτο.

Δημοσ.

Εμένα μου έπεσε ενα 2ευρω πριν κανα εξαμηνο, ξεκούμπωσα και ενα πλαστικό που είχε μήπως το βρω αλλά τίποτα...

Όπως σου είπαν αν δεν παρατηρείς δυσλειτουργία στο χειροφρένο άστο. Αν πας για service το αμάξι πες το στο μάστορα και αν έχει όρεξη μπορεί και να ασχοληθεί...

Και μια συμβουλή όχι κέρματα σε τσέπες χωρίς φερμουάρ 😁

Δημοσ.

Εάν το βλέπεις και δεν είναι βαθιά μπορείς ισως να το βγάλεις με κανένα σύρμα που θα τραβήξεις από τη μια μεριά ως την άλλη. 

Κατα τα αλλά δεν έχεις πρόβλημα το πολύ πολύ να δυσκολέψει την κίνηση του χειρόφρενου εάν έχει κολλήσει σε σημείο της διαδρομής του. 

Δημοσ.

Γενικά αυτό το σημείο του αυτοκινήτου είναι σαν μια μαύρη τρύπα. Ότι μπει εκεί μέσα δεν ξαναβγαίνει ποτέ. :p 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Otter είπε

Γενικά αυτό το σημείο του αυτοκινήτου είναι σαν μια μαύρη τρύπα. Ότι μπει εκεί μέσα δεν ξαναβγαίνει ποτέ. 😛

Χαχα θα συμφωνήσω...

Μου φαίνεται μετά από ψάξιμο πως το βλέπω...

Θα δοκιμάσω με φακό και με ένα λεπτό τσιμπίδακι τύπου γραμματοσήμων για να φοράει στην σχισμή....

Δημοσ.

Τι μου θυμισατε τωρα.Ειχαν πεσει τοσα κερματα στο αμαξι μου, που οταν καταφερα να τα βγαλω πληρωσα με αυτα την Δεη.😄

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...