gapostolidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε καινούργια συσκευή Redmi note 7 που θα χρησιμοποιείται από την ανήλικη κόρη μου προσπάθησα να κάνω το αρχικό setup με την δημιουργία νέου λογαριασμού google. Μου προτάθηκε η χρήση της εφαρμογής family connect την οποία εγκατέστησα στο κινητό μου, οπότε εμφανίστηκε ο λογαριασμός της κόρης μου. Ωστόσο στην συσκευή rn7 αρχικά δεν προχωροϋσε η δημιουργία του mi account, και δεν γινόταν η εγκατάσταση της εφαρμογής family connect (εγκλωβίστηκα σε ατέρμονα βρόχο χωρίς να μπορώ να ολοκληρώσω το αρχικό setup). Τελικά για να γίνει η αρχική εγκατάσταση διέγραψα με εντολή της εφαρμογής family link που έστειλα μέσω του κινητού μου, την εγκατάσταση όλων των δεδομένων στο redmi note 7, και έδωσα το δικό μου email ως αρχικό λογαριασμό. Τώρα το πρόβλημα είναι πως θα μπορέσω να διαγράψω τον δικό μου λογαφιασμό -δεν βρήκα την επιλογή διαγραφής λογαριασμού στο xiaomi- και πως θα προσθέσω στην συνέχεια τον λογαριασμό google της κόρης μου, μια που δεν επιτρέπει η εφαρμογή family link να προχωρήσω με δύο λογαριασμοϋς στην συσκευή. Τελικά η απομακρυσμένη διαχείριση του family link έγινε με επιτυχία από κάποιον από εσάς σε συσκευή xiaomi; Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από gapostolidis Διόρθωση
zx1234r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μην μπερδεύεις το mi account. Αυτό είναι ο λογαριασμός της xiaomi. Το family link της google χρειάζεται τον google account για να παίξει. Αν μπορείς κάνε skip την δημιουργία λογαριασμού xiaomi.
saruman123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Όντως μην μπλέξεις με το mi account τις Xiaomi. Πήγαινε στις ρυθμίσεις στους λογαριασμούς και σβήσε από εκεί τον λογαριασμό σου. Εύρεση συσκευής Google δεν έχεις?
gapostolidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, saruman123 είπε Όντως μην μπλέξεις με το mi account τις Xiaomi. Πήγαινε στις ρυθμίσεις στους λογαριασμούς και σβήσε από εκεί τον λογαριασμό σου. Εύρεση συσκευής Google δεν έχεις? Ενώ στο δικό μου κινητό honor 6x βρίσκω την επιλογή διαγραφής, στο rn7 δεν την βρίσκω και δεν μπορώ να προσθέσω τον λογαριασμό google της κόρης μου ως ανήλικη εάν προηγουμένως δεν σβήσω τον δικό μου. 5 ώρες πριν, saruman123 είπε Όντως μην μπλέξεις με το mi account τις Xiaomi. Πήγαινε στις ρυθμίσεις στους λογαριασμούς και σβήσε από εκεί τον λογαριασμό σου. Εύρεση συσκευής Google δεν έχεις? Επειδή το αρχικό setup δεν ολοκληρωνόταν χωρίς τον λογαριασμό mi account αναγκάστηκα να βάλω την δική μου κάρτα για να ολοκληρωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα