Iskaria Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Το Asus g752vl gc085t (laptop) μου, έβγαλε θέμα στην μητρική και δεν φορτίζει. Το έστειλα για επισκευή (παρεπιπτόντως μένω Γερμανία), είπαν θα προσπαθήσουν να την επισκευάσουν και δεν μπόρεσαν. Επίσης δεν μπορούνε να βρούνε καινούργια. Άσε που είναι και πανάκριβη. Κάποια λύση/άποψη/γνώμη? 1600 ευρώ το είχα πάρει. Δε λέει να το πετάξω.
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Αμα κρατάει η μπαταρία και λειτουργεί με αυτήν, τότε κοίτα μηπως βρεις καμιά πατέντα να την φορτίζεις εκτος λάπτοπ και να την τοποθετείς μετά να κάνεις την δουλειά σου.. Να σου πω την αλήθεια δεν το εχω ψάξει αυτό καθόλου αλλά πιθανόν κάτι να υπάρχει.. Για να μην καταφέρανε να το φτιάξουν , να υποθέσω οτι είναι θέμα μητρικής κι οχι απλά χαλασμένης υποδοχής πάνω στο λάπτοπ κτλ... Εννοείται οτι δοκίμασες και με άλλον φορτιστή και το πρόβλημα είναι όντως στην μητρική ε? Λέμε τώρα.... Αφου το κοιτάξανε και στην αντιπροσωπεία...🧐 1
Iskaria Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Αμα κρατάει η μπαταρία και λειτουργεί με αυτήν, τότε κοίτα μηπως βρεις καμιά πατέντα να την φορτίζεις εκτος λάπτοπ και να την τοποθετείς μετά να κάνεις την δουλειά σου.. Να σου πω την αλήθεια δεν το εχω ψάξει αυτό καθόλου αλλά πιθανόν κάτι να υπάρχει.. Για να μην καταφέρανε να το φτιάξουν , να υποθέσω οτι είναι θέμα μητρικής κι οχι απλά χαλασμένης υποδοχής πάνω στο λάπτοπ κτλ... Εννοείται οτι δοκίμασες και με άλλον φορτιστή και το πρόβλημα είναι όντως στην μητρική ε? Λέμε τώρα.... Αφου το κοιτάξανε και στην αντιπροσωπεία...🧐 Καλησπέρα. Δεν το κοίταξαν στην Asus. Πήγα σε ένα κατάστημα επισκευής υπολογιστών. Αν πάω στην Asus, θα πληρώσω έναν καινούργιο υπολογιστή άνετα. Είμαι εκτός εγγύησης. Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη. Δεν γίνεται να τη φορτίζω. Είναι θέμα μητρικής δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα