Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ηθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω top up την Revolut μέσω alpha bank. Πρέπει να στείλω τα λεφτά σαν να τα στέλνω εξωτερικό; Επίσης μου ζητάει διεύθυνση της τράπεζας για την αποστολή. Τι διεύθυνση να βάλω; Ευχαριστω εκ των προτέρων. 

Υ.Γ. Εννοείται ότι την θέλω την κάρτα για Apple Pay :P 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hatsos είπε

Παιδιά ηθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω top up την Revolut μέσω alpha bank. Πρέπει να στείλω τα λεφτά σαν να τα στέλνω εξωτερικό; Επίσης μου ζητάει διεύθυνση της τράπεζας για την αποστολή. Τι διεύθυνση να βάλω; Ευχαριστω εκ των προτέρων. 

Υ.Γ. Εννοείται ότι την θέλω την κάρτα για Apple Pay :P 

Στο παρακάτω θεμα, εχει μαζεμένη πληροφορία για τη revolut, την εφαρμογή, την ενεργοποιηση και το πως κάνεις έμβασμα από ελληνική τράπεζα. Τα στοιχεία (του λογαριασμου σου στη revolut, διευθύνσηεις, iban, κλπ τα αντλεις μεσα απο την εφαρνογη της revolut)

https://www.insomnia.gr/forums/topic/682622-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-part-2/

Tip1 : Σε καρασυμφερει να κανεις ηλεκτρονικό έμβασμα μεσω ebanking (στο γκισέ εχει γερή προμήθεια)

Tip 2: Τη revolut μπορεις να τη χρησιμοποιήσεις για αγορες και paypal. Εχει τις καλυτερες ισοτιμίες και χωρίς προμηθεια μετατροπής συναλλαγματος

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...