Legga Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας, παίζω ένα παιχνίδι και προκειμένου να γλιτώσω χρόνο και κόπο προσπαθώ να φτιάξω ένα σκριπτάκι. Θέλω την βοήθεια σας καθώς δεν γνωρίζω τίποτα απο πληροφορική προγραμματισμό κλπ. Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες μου για να μην κάθομαι και το φτιάχνω μόνος μου;; Θέλω το scriptακι μου να πατάει κάθε 1 δευτερόλεπτο το shift και ταυτόχρονα να κρατάει το W παρατεταμένα. Έχετε καμία ιδέα;; οι χρόνοι είναι για παράδειγμα, με ενδιαφέρει να μάθω να το κάνω μόνος μου ώστε να τους αλλάξω στην συνέχεια μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! Γιώργος.
isay Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δοκίμασε το Auto Keyboard Presser v1.9 https://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Autosofted-Auto-Keyboard-Presser.shtml https://www.youtube.com/watch?v=WN_2i0X9Doo Υπάρχουν και αλλα αντιστοιχα
Volga Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Αν είσαι σε περιβάλλον windows μπορείς να ψαχτείς λίγο με powershell και να φτιάξεις ένα script που θα κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θες. Μπορείς και μέσω του Task Schedule Manager να ορίσεις και ένα task για το πότε θα τρέχει.
Στεφανος123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Πρεπει να δωσεις παραπανω πληροφοριες για το παιχνιδι. Web?Desktop?Mobile?
pitogiro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μπορείς να κάνεις ένα powershell script σαν αυτό: $wshell = New-Object -ComObject wscript.shell; $wshell.AppActivate('Google'); for (;;) { Sleep 1 $wshell.SendKeys('^{f5}'); } Αυτό κάνει το εξής: Καταρχάς, πριν το τρέξω έχω ανοιχτό τον Chrome στη σελίδα google.com και το όνομα του tab πάνω γράφει "Google". Αυτό το όνομα τοποθετείται ως όρισμα στη μέθοδο AppActivate η οποία ενεργοποιεί το παράθυρο που θες (το οποίο έχεις ήδη ανοιχτό). Αν, για παράδειγμα, είχες ανοιχτό τον Windows Explorer στο φάκελο Downloads, τότε στη μέθοδο AppActivate θα έδινες "Downloads". Μετά από κάτω είναι ένα for loop το οποίο τρέχει για πάντα. Το script μπορείς να το σταματήσεις πατώντας Ctrl-C. Στο loop αυτό τρέχεις ανά ένα δευτερόλεπτο το συνδυασμό πλήκτρων που εισάγεις στη μέθοδο SendKeys. Στο παράδειγμα παραπάνω το ^{f5} σημαίνει Ctrl+F5, δηλαδή ανά ένα δευτερόλεπτο κάνει refresh τη σελίδα της google. Για Shift+w θα πρέπει να βάλεις +w. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Τώρα αν θες παρατεταμένο πάτημα μάλλον θα πρέπει να βγάλεις την Sleep που έχω βάλει στο for loop. Επίσης, αν δεν έχεις ξανατρέξει powershell script στο pc σου ενδέχεται να μην σε αφήνει να το τρέξεις. Αν τυχόν σου πετάξει κάποιο σφάλμα, άνοιξε το powershell σαν administrator και τρέξε την εντολή: Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy Bypass 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα