Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi 9 ή samsung S10 ?????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

σαφώς το s10 είναι ανώτερο σε όλα αλλά αν είσαι casual χρήστης δεν αξίζει σε καμία περίπτωση η τιμή του s10. το mi9 προσφέρει τα πάντα σε λογική τιμή και δεν πρόκειται να καταλάβεις κάποια διαφορά. οπότε mi9 δαγκωτό από εμένα. 

Δημοσ.

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι κάμερες κ η οθόνη... mi 9 λοιπόν?? Αν κ είμαι φαν των Samsung...

8 λεπτά πριν, zeibei είπε

σαφώς το s10 είναι ανώτερο σε όλα αλλά αν είσαι casual χρήστης δεν αξίζει σε καμία περίπτωση η τιμή του s10. το mi9 προσφέρει τα πάντα σε λογική τιμή και δεν πρόκειται να καταλάβεις κάποια διαφορά. οπότε mi9 δαγκωτό από εμένα. 

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι κάμερες κ η οθόνη... mi 9 λοιπόν?? Αν κ είμαι φαν των Samsung...

Δημοσ.

Samsung Galaxy S10

• πιο premium
  • καλύτερο UI
  • πιο μικρή οθόνη
  • μεγαλύτερη ανάλυση
  • audiojack

Ορθά και επιχειρηματικά πιστεύω πως το S10 είναι η καλύτερη επιλογή σε κινητό αυτήν την περίοδο, άνευ τιμής.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση για ~200€, προσωπικά δε θα με εμπόδιζαν ώστε να μην το αποκτήσω σε σχέση με το Xiaomi mi 9.

• Like 3
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά..Αν το αντέχει η τσέπη σου πας στο Galaxy S10 καθώς μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των 200 ευρώ(τιμές σκρουτζ)

Σε οθόνη σαφώς ανώτερο το Galaxy S10 έχει και καλύτερη ανάλυση άλλωστε..σε κάμερες δεν ξέρω να σου πώ αν και προσωπικά το Galaxy θα διάλεγα και πάλι!

• Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

ακριβώς ότι λέει ο φίλος πιο πάνω. αν τη κάμερα τη θέλεις για social media τα 200 ευρώ επιπλέον δεν αξίζουν. αν τη θέλεις για κάτι παραπάνω τότε ναι. σε θέμα οθόνης δεν υπάρχει σύγκριση. s10 και γενικώς samsung. και μη πουν μερικοί εδώ για το oneplus 7 pro γιατί η οθόνη του samsung είναι. έδωσε το πείραμα της στην oneplus να δει πως θα πάει για να το βγάλει την επόμενη χρονιά στα δικά της μοντέλα καλύτερα υλοποιημένο. όπως και να έχει αν θέλεις να διαθέσεις τα χρήματα τότε samsung φυσικά. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ΑναστασίαΣαρ είπε

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι κάμερες κ η οθόνη... mi 9 λοιπόν?? Αν κ είμαι φαν των Samsung...

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι κάμερες κ η οθόνη... mi 9 λοιπόν?? Αν κ είμαι φαν των Samsung...

Και στα 2 είναι σαφώς ανώτερο το s10! Το είχα το mi9 και το έδωσα σε 3 μέρες γιατί η οθόνη και οι φωτογραφίες ούτε καν συγκρινοταν με του s9+ που έχω τώρα, πόσο μάλλον με του s10. 

Επίσης αν σε ενδιαφέρει 2ετης εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας τότε έχουν την ίδια τιμή, γιατί οι τιμές σκρουτζ στα xiaomi έχουν 1 έτος εγγύηση καταστήματος. Οπότε το s10 είναι μονόδρομος!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το Xiaomi Mi9 128gb απο αλυσιδες(οι μονες που δινουν 2 χρονια εγγυηση Infoquest)εχει αρχικη τιμη τα 549ευρω.

Το S10 128gb απο φυσικο καταστημα(πχ Kaiser,citisshop)εχει στα 577ευρω https://www.skroutz.gr/s/17444870/Samsung-Galaxy-S10-Dual-128GB.html

Προφανως και προτεινεται το S10 μιας και ειναι κυριολεκτικα καλυτερο σε ολα.

Ακομα και θεμα χρηματων να υπηρχε,υπαρχει και το φθηνοτερο S10e στα 460 https://www.skroutz.gr/s/17447995/Samsung-Galaxy-S10e-Dual-128GB.html

Δυστηχως το Mi9 πλεον δεν εχει λογο υπαρξης στην αγορα τωρα που επεσε σε τιμες η σειρα των S10.

Μονο απο Κινα αξιζει για αγορα,αλλα σε αυτη την περιπτωση εισαι με 1χρονο εγγυηση Κινας αν παθει κατι(κοινως το στελνεις Κινα και περιμενεις 1+μηνα για να φτιαχτει).

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους...με ενδιαφέρει η κάμερα κ πέρα από τα social φυσικά...πολυ κ η selfie, Θέλω  να ασχοληθώ κ με τοπία κτλ...άρα με πεισατε, πάω για s10 , έχω κ έρωτα με  τα Samsung καθώς ότι άλλο έχω πάρει το πούλησα κ γύρισα πίσω στα Samsung...😁😊😊

• Like 1
Δημοσ.

εφόσον παίζουν στα ίδια λεφτα (και δε θες να μπλεκεις με xiaomi παραεισαγωγής) πάρε s10 (έχε υπόψη οτι το s10 απο σκρούτζομάγαζο υποστηρίζεται κανονικότατα από αντιπροσωπεία) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...