kos71 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο αξιόπιστο Forum Insomania Έχω ένα ταμπλετ Lenovo S8-50f.Έκανα hard reset το έφερα στης εργοστασιακές ρυθμίσεις.Παω να το ανοίξω και μου βγάζει το εξής μήνυμα Boot Failed .EFI Hard Drive. Κατέβασα το Stock Firmware (flash file) αλά δεν μπορώ να το κλείσω από τα κουμπιά off kai +/- volume. Μπορεί κάποιος να με φωτίσει? ευχαριστω εκ των προτέρων Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από kos71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήγα τουαλέτα πριν λίγο. Φεύγοντας πάτησα το καζανάκι! (Εννοείται ότι έπλυνα κ χέρια!) Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από TechnoState 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Πατά το κουμπί off 10 δευτερόλεπτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kos71 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ φίλε μου για το ενδιαφέρον σου, το κράτησα πατημένο αλά τίποτα,όταν το φορτίζω τότε ανοίγει και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από kos71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) @kos71 .... τώρα μας διαφωτίζεις, γιατί αρχικά ανέφερες μόνο ότι έχεις το συγκεκριμένο τάμπλετ κ ότι του έκανες reset. Στο θέμα, κρατώντας πατημένο το power button μαζί με το volume up... μπαίνει σε bootloader η κάποιο άλλο μενού? Εάν ναι, τι επιλογές σου δίνει εκεί? Συνήθως εκεί δεν λειτουργεί το touch screen. Πλοήγηση γίνετε πάνω κάτω με τα volume up/down rocker κ επιλογή με power button. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από TechnoState Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kos71 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σας, συγνώμη που δεν ήμουν σαφείς από την αρχή, Δοκίμασα να μπω στο bootloader με των τρόπο που αναφέρεται αλά δεν μπορώ,επίσης δοκίμασα κλείσω το ταμπλετ κρατώντας πατημένα και τα 3 τα κουμπιά (το είδα σε ένα βίντεο στο youtube) αλά δεν ανταποκρίνεται.Το ταμπλετ κλίνη και ανοίγει μόνο όταν αποσυνδέω και συνδέω ξανά τη μπαταρία και μου βγάζει στην οθόνη Boot Failed .EFI Hard Drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Κοίτα εδώ ότι θες https://forum.xda-developers.com/android/help/lenovo-tab-s8-50f-stock-firmware-rom-t2989791 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kos71 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Ευχαριστώ πάρα πολύ,ολόψυχα, θα το δοκιμάσω και αυτό, και ο θεός βοηθός.Είμαι τόσο αγανακτισμένος με όλη τη φάση διότι σ'αυτο το ταμπλετ αλλαξα 3 φορές LCD και Digitilizer από κακή χρίση του γιου και της γυναίκας μου ,2φορες πλακέτα φόρτισης και 1 φορά το flex με τα κουμπιά ON-OFF και Volume.Εχω μέλλον απ'οτι φαίνεται.Ευχαριστώ για την κατανόηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kos71 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τίποτα απο το forum που μου πρότεινε ο φίλος saruman ,διότι το ταμπλετ δεν ανοίγει με κανένα τρόπο.Η τελευταία οθόνη από την οποία δεν μπορούσα να βγω ήταν Boot Failed .EFI Hard Drive.Μήπως ο δίσκος κάηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, kos71 είπε Καλησπέρα σας Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τίποτα απο το forum που μου πρότεινε ο φίλος saruman ,διότι το ταμπλετ δεν ανοίγει με κανένα τρόπο.Η τελευταία οθόνη από την οποία δεν μπορούσα να βγω ήταν Boot Failed .EFI Hard Drive.Μηπως ο δίσκος κάηκε Πολύ πιθανόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kos71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Συγνώμη αλά δεν μπορώ να κατανοήσω την παραπάνω απάντησή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Αυτό το είδες; Βοηθάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, kos71 είπε Συγνώμη αλά δεν μπορώ να κατανοήσω την παραπάνω απάντησή σου Για το δίσκο που είπες. Το έχω με μαύρα γράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kos71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα φίλε Doubt είναι το πρώτο βιντεο που συμβουλεύτηκα Καλημέρα φίλε saruman απ'οτι κατάλαβα να ξαναμπώ στο σάιντ που μου προτείνεις για να δω ? Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ανοίγει καθόλου, τελευταία άνοιγε μόνο όταν το έβαζα να φορτίσει και οχι με ON ,Off κουμπιά Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από kos71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, kos71 είπε Καλημέρα φίλε Doubt είναι το πρώτο βιντεο που συμβουλεύτηκα Από κάτω έχει έναν οδηγό και κάποιες παραπομπές. Επίσης έχουν και σελίδα facebook https://www.facebook.com/giaiphapandroid Δε στέλνεις μήπως βοηθήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα