mgiorgos984 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Όταν το συνδέω στον υπολογιστή, φαίνονται μόνο οι φάκελοι που είχε μέσα ο σκληρός δίσκος αλλά δε φαίνονται τα αρχεία. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για την ανάκτηση των αρχείων εκτός από το recuva;
Alexandros_D Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, mgiorgos984 είπε Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Όταν το συνδέω στον υπολογιστή, φαίνονται μόνο οι φάκελοι που είχε μέσα ο σκληρός δίσκος αλλά δε φαίνονται τα αρχεία. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για την ανάκτηση των αρχείων εκτός από το recuva; Πες μας πρώτα ποιος σκληρός δίσκος είναι.
Alexandros_D Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, mgiorgos984 είπε Είναι intenso ο σκληρός δίσκος. Σκέτο intenso? Τέλος πάντων. Δοκίμασε με Easeus Data Recovery από τον γνωστό "θείο".
chralexo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν δοκιμάζεις τον δίσκο και σε άλλο υπολογιστή; +1 για Easeus Data Recovery με έχει σώσει αρκετές φορές Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από chralexo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα