4saken Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Σε λιγο καιρο θα μετακομισω σε αλλο σπιτι, θελω να μεταφερω το τηλεφωνο αλλα στην cosmote μου ειπαν οτι αν κανω αιτηση σημερα το αιτημα θα προχωρησει αμεσα και σε 3-4 μερες μπορει να μην εχω γραμμη (χωρις αυτο να σημαινει οτι θα εχω στο αλλο σπιτι).Θελω να εχω internet στο desktop μου για την μεταβατικη περιοδο, βρηκα αυτο https://www.e-shop.gr/cosmote-internet-on-the-go-p-SYN.0009 αλλα απο οτι βλεπω εχει 12 μηνες ελαχιστη διαρκεια.Υπαρχει καποιος αλλος οικονομικοτερος τροπος για κανα μηνα που υπολογιζω θα ειναι το μεγιστο χωρις ιντερνετ? Αλλα σπιτια κοντα δεν παιζουν για να μου δωσουν κωδικο wifi.
zx1234r Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Αν κάνεις ελαφριά χρήση πάρε ένα στικάκι 4g με κάποιο πακέτο data. Κάτι σαν αυτό που είδες αλλά με κάρτα sim prepaid. 1
4saken Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Αναγκαστικα θα κανω ελαφρια χρηση, μονο email να απανταω για δουλεια...
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, 4saken είπε Αναγκαστικα θα κανω ελαφρια χρηση, μονο email να απανταω για δουλεια... Βάλε λίγα παραπάνω mb στο κινητό και δούλεψε με hotspot μέσω usb. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα