Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε

Το σπρέι σιλικόνης κάνει για αμάξι για να προστατεύσει το ταμπλό?  (Αμάξι 1.5 χρόνου) 

Για το ταμπλό δεν ξέρω. Αλλά υπάρχει και σπρέι σιλικόνης χωρίς λάδι.

Εγώ αφού έπλυνα μοτέρ έριξα στα πλαστικά όπως και στα λάστιχα των παραθύρων στα κάθετα μόνο για να μην μου λερώσει το τζαμί στο ανέβα κατέβα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Το σπρέι σιλικόνης κάνει για αμάξι για να προστατεύσει το ταμπλό?  (Αμάξι 1.5 χρόνου) 

Τα εχουμε ξαναπει.ασε το ταμπλο ήσυχο.μονο πανί με νερό καλά στυμένο. Στον ηλιο βαζε ηλιοπροστασια και περνα οποτε εχει σκονες με ενα σουιφερ.ασε τις σιλικόνες.θα το χαλάσεις.αυτα.

• Like 3
Δημοσ.

Θα πρέπει να πας σε επώνυμα προιόντα και αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη χρήση και όχι σε ότι πιο φθηνό βρεις στα ράφια του jambo και των SM.

Το να ενυδατώσεις ανά διαστήματα τα πλαστικά δεν κάνει κακό ωστόσο δε χρειάζεται να τα λούζεις για να γυαλίζουν γιατί φτάνεις στο να μην τα αφήνεις να αναπνέουν και πετυχαίνεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή να σκάνε. Επίσης η προστασία που παρέχουν είναι υποτυπώδεις, ναι μεν βοηθάει αλλά πάντα κάτω από τον ήλιο βάζεις ηλιοπροστασία όταν το αυτοκίνητο δεν κινήται. Αυτό που κάνω εγώ είναι να ενυδατώνω τα πλαστικά με σπρευ σιλικόνης (χρησιμοποιώ το autoglym vinyl and rubber care) και με το που μπει ο Μάιος μέχρι και Σεπτέμβριο βάζω κάλλυμα στο ταμπλό.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Θα πρέπει να πας σε επώνυμα προιόντα και αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη χρήση και όχι σε ότι πιο φθηνό βρεις στα ράφια του jambo και των SM.

Το να ενυδατώσεις ανά διαστήματα τα πλαστικά δεν κάνει κακό ωστόσο δε χρειάζεται να τα λούζεις για να γυαλίζουν γιατί φτάνεις στο να μην τα αφήνεις να αναπνέουν και πετυχαίνεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή να σκάνε. Επίσης η προστασία που παρέχουν είναι υποτυπώδεις, ναι μεν βοηθάει αλλά πάντα κάτω από τον ήλιο βάζεις ηλιοπροστασία όταν το αυτοκίνητο δεν κινήται. Αυτό που κάνω εγώ είναι να ενυδατώνω τα πλαστικά με σπρευ σιλικόνης (χρησιμοποιώ το autoglym vinyl and rubber care) και με το που μπει ο Μάιος μέχρι και Σεπτέμβριο βάζω κάλλυμα στο ταμπλό.

Της motul έχω οχι φθηνό. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Αν δεν παρεμβάλλεται αερόσακος , προτιμηστε ένα κάλυμμα το οποίο θα σας βγάλουν πατρόν αν δεν έχει έτοιμο .

Εφόσον φυσικά μπορεί να μείνει σταθερό και δεν υπάρχουν πολλά εξογκώματα που να το εμποδίζουν να σταθεί . Το πολύ 15 ευρώ . 

• Like 1
Δημοσ.

Μην βάλεις σπρέι σιλικόνης δεν είναι γιαυτη την δουλειά άσε που πάει και κάθετε όλη η σκόνη. Υπάρχουν γαλάκτωματα και κάποια έχουν ακόμα φίλτρο για UV ακτινοβολία. Προτίμησε επώνυμες μάρκες που εξειδικευονται σε αυτά τα προϊόντα. 

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά φίλε χρησιμοποιώ swifter για την σκόνη και μωρομαντηλα για καθαρισμό... σπρέι και κρέμες τα αποφεύγω γιατί συνήθως μένουν σε σχισμές αεραγωγούς και μιλάει η σκόνη και φαίνεται ασχημα 

• Like 1
Δημοσ.

Η σκετο πανακι με νερο, η καποιο γαλακτωμα για αυτη τη χρηση.. +1 στο sonax που ειπε παραπανω ο Phoenix7 το εχω δουλεψει αλλα μου φανηκε καλητερο το Abro Protect All που χρησιμοποιω τον τελευταιο χρονο.. Γυαλιστερο τοσο οσο πρεπει και μαυριζει τα πλαστικα που εχουν ξεθωριασει..Τωρα που μου τελειωσε πηρα για δοκιμη το allegrini joly liquido που εχω ακουσει και διαβασει καλα λογια..αν σε ενδιαφερουν googlαρε και θα τα βρεις.. Αν εισαι Αθηνα στα νοτια μπορω να σε στειλω εκει που τα εχω βρει...  

Φυσικα για τα αντιστοιχα meguiars και auto glym, 1000δοκιμασμενα οτι κανουν δουλεια.. 

Δημοσ.

Μόνο και μόνο που μυρίζω τις σιλικόνες και αυτό το γυαλιστερό που παίρνει το ταμπλό που κάθετε η σκόνη τρελενομε.τα θέλω όλα original στο αυτοκίνητο μέσα.μεχρι και το άρωμα το βάζω στο πορτ πάγια ετσι να έχει ένα πολύ λίγο άρωμα το αυτοκίνητο.αλλα οκ μπορεί κιόλας γιατί ποτέ δεν είχα αμάξι πάνω από 5 ετών.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε πλαστικά εσωτερικά που είναι 10 αίτιας και οκ έχουν φάει πολύ ήλιο σκόνη και καυσαέριο ...τ μπορεί να κάνει κάποιος για να μην είναι σαν να έχουν μια μόνιμη  θαμπάδα και σκόνη? τα πλένω με βετεχ και σκέτο νερό και μετά σκουπίζω στεγνά, ο προηγούμενοs δεν ξέρω τ είχε κάνει άλλα δεν μπορώ να το διορθώσω  έχει μια μόνιμη ασπρίλα σε πόρτες και ταμπλό. και εξω που το πήγα για πλύσιμο τίποτα δεν έγινε .

συμβουλές και  προϊόντα?  είναι hundai i10 2010

ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...