Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft ενισχύει την ασφάλεια για τα πολυτιμότερα αρχεία σας στο OneDrive

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Καλό για τ OneDrive [αν και το έχουν χακάρει κάμποσες φορές] βέβαια τώρα με το iCloud Drive που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έδωσε Shared Folden και FOD, νομίζω θα το αποχωριστώ

Το να σου κλέψουν με κάποιο τρόπο τον κωδικό δεν σημαίνει ότι χακαραν το onedrive

Όσο αφορά το.sharing, υποστηρίζει και link expiration το iCloud;

Επεξ/σία από Retromaniac
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Agmourk είπε

Πάντως, νομίζω, είναι η μόνη που δεν είχε καμμία σοβαρή διαρροή δεδομένων (όπως του icloud πχ) και που πρώτη εφαρμόζει αυτό το μέτρο. Αν μη τι άλλο δείχνει κάποια πράγματα για την εταιρεία αυτή καθ' αυτή. 

Είχε το icloud διαρροή; 

2 ώρες πριν, Black Demis είπε

ναι αλλά και πάλι θα εχει πρόσβαση ενω κρυπτογραφιμμενα @@

Ανάλογα την χώρα και νομοθεσία. Σε μερικές χώρες αν δεν τα ξεκλειδώσεις έχεις ποινή.  

• Like 1

4 ώρες πριν, guzel είπε

Personal Vault .... σα να λέμε filevault (apple). Άσε μας ρε m$ πάντα πίσω 

4 ώρες πριν, guzel είπε

το όνομα σχολίασα 

Δεν σχολίασες το όνομα είπες πάντα πίσω...

• Like 2
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, Magdalo2000 είπε

Μ'αρέσει πολύ.... Όλοι αππγπνειτου πασαρη 

.. εδώ μαζευτήκατε  με της κρυπτογράφησης... Σας και τα σπυπερ5 ευαίσθητα  δεδομένα χαχαχα

Αυτό το post είναι κρυπτογραφημένο πάντως 

• Like 3

Επιτέλους πρόσθετα storage plans αλλά θα περίμενα το 1TB να μη κοστίζει παραπάνω απ' ότι πληρώνω για το πρώτο TB (ως μέρος του office365).

Κατά τα λοιπά απόλυτα αξιόπιστη υπηρεσία το onedrive. 100/10 γραμμή έχω και όποτε κατεβάζω ή ανεβάζω αρχεία από/ σε αυτό έχω πάντοτε τη μέγιστη ταχύτητα. Και 100% διαθεσιμότητα. Δεν έχει υπάρξει ούτε μία στιγμή που δεν είχα πρόσβαση στα αρχεία μου λόγω μη διαθεσιμότητας της υπηρεσίας.

Και το Personal Vault πολύ χρήσιμη προσθήκη.

• Like 1

Το είχα δοκιμάσει παλιότερα, αλλά δεν με βόλεψε σε σχέση με το Dropbox. Έχει βελτιωθεί ως client;

Γιατί από τιμές σίγουρα είναι καλύτερο και το Dropbox άρχισε ένα σωρό χαζομάρες τον τελευταίο καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, costis ni said:

Ένα έχω να πω: Όπου βλέπεις "cloud", διάβαζέ το σαν "Το κομπιούτερ κάποιου άλλου".

Αν ανεβάζεις σημαντικά πράγματα χωρίς να τα κρυπτογραφήσεις πρώτα, είσαι άξιος της μοίρας σου.

σωστός, +1.

Τα σημαντικά πράματα καλύτερα να τα κόβουμε σε κομμάτια και να τα κρυπτογραφούμε χώρια, αυτό μπορεί να τα κάνει λίγο πιο ασφαλή, νομίζω, ίσως.

Επεξ/σία από eyw

5 ώρες πριν, eyw είπε

σωστός, +1.

Τα σημαντικά πράματα καλύτερα να τα κόβουμε σε κομμάτια και να τα κρυπτογραφούμε χώρια, αυτό μπορεί να τα κάνει λίγο πιο ασφαλή, νομίζω, ίσως.

Το convenience πάει περίπατο. Το θέμα είναι να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη. Τι μπορεί να θες να ανεβάσεις για να γίνεσαι τόσο μανιακός με την ασφάλεια;  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...