Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήρα το usb της φωτο για να περάσω λειτουγικα για εγκατάσταση 
 Πάντα το ανοίγω να το διαβάσω πριν το χρησιμοποιησω και πάντα το διαμοφωνω μόνος μου Tο εν λόγο usb έχει το διαμερισμα με το πρασινο χρώμα το οποίο εμφανίζεται μόνο σε liux το  οποίο δεν με αφήνει να το πειραξω αν και γράφει ελεύθερος 4,1 ΜΒ Τα windows δεν το βλέπουν αυτό το διαμέρισμα Ακόμα το στικακι δεν το έχω πειράξει Τι ρόλο παίζει και αν πρέπει να κάνω κάτι Το σκαναρα για ιούς δεν βρέθηκε κάτι

239040472_kingston.png.d5c754ee18152b7d505bb2a5bc81cbb6.png

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hp8 είπε

πήρα το usb της φωτο για να περάσω λειτουγικα για εγκατάσταση 
 Πάντα το ανοίγω να το διαβάσω πριν το χρησιμοποιησω και πάντα το διαμοφωνω μόνος μου Tο εν λόγο usb έχει το διαμερισμα με το πρασινο χρώμα το οποίο εμφανίζεται μόνο σε liux το  οποίο δεν με αφήνει να το πειραξω αν και γράφει ελεύθερος 4,1 ΜΒ Τα windows δεν το βλέπουν αυτό το διαμέρισμα Ακόμα το στικακι δεν το έχω πειράξει Τι ρόλο παίζει και αν πρέπει να κάνω κάτι Το σκαναρα για ιούς δεν βρέθηκε κάτι

239040472_kingston.png.d5c754ee18152b7d505bb2a5bc81cbb6.png

Ναι το partition που δεν βλέπεις από windows έχει φτιαχτεί σε linux. Αν χρησιμοποιήσεις κάποιο εργαλείο για φορματ θα το καταφέρεις να το σβήσεις 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ναι το partition που δεν βλέπεις από windows έχει φτιαχτεί σε linux. Αν χρησιμοποιήσεις κάποιο εργαλείο για φορματ θα το καταφέρεις να το σβήσεις 

άσχετο το στικακι ειναι καινούργιο το πήρα το πρωί  ήταν σφραγισμένο  και το διαμέρισμα ήταν από κατασκευής

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hp8 είπε

άσχετο το στικακι ειναι καινούργιο το πήρα το πρωί  ήταν σφραγισμένο  και το διαμέρισμα ήταν από κατασκευής

Α δεν κατάλαβα. Εγώ θα το πήγαινα πίσω, έχει γίνει κάποιο λάθος. Συνήθως έρχονται προφορμαρισμενα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Α δεν κατάλαβα. Εγώ θα το πήγαινα πίσω, έχει γίνει κάποιο λάθος. Συνήθως έρχονται προφορμαρισμενα.

τρέχω διαγραφή από το τερματικό τώρα  με εντολές όταν τελειώσει θα δω τι θα γίνει και θα γράψω

έγινε διαγραφή και διαμόρφωση Το μικρο διαμέρισμα έφυγε άλλα η απορία παραμένει  1441784480_kingston.png.dcf6077ecbae4992a139142f605b64a2.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...