Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα micra του 2003 σε πολύ κατασταση γενικα με πολλα καλουδια πανω του (ατρακαριστο  καινουργια λαστιχα, σερβις, ψυγειο αλαγμενο, αναρτησεις , φρεσκοβαμμενο) και σκεφτομαι να το πουλησω και να στραφω σε παλι καποιο μεταχειρισμενο απο 2015 μοντελο και μετα, αλλα να μη μου βγαζει ζημιες και να εχει ευκολο service! Δεν γνωριζω απο αυτοκινητα μπορειτε να μου προτεινετε πιθανες μαρκες η μοντελα μεταχειρισμενων;

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρήματα που διαθέτεις, ανάγκες σε χώρους, ιπποδύναμη κτλ Πως θα προτείνει κάποιος άμα δεν ξέρει αυτά :) 

Επεξ/σία από gthe
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gthe είπε

Χρήματα που διαθέτεις, ανάγκες σε χώρους, ιπποδύναμη κτλ Πως θα προτείνει κάποιος άμα δεν ξέρει αυτά :) 

Μέχρι 5000 ευρώ. Έως 1300 κυβικά, βενζίνη η πετρέλαιο, δεν έχω απαιτήσεις σε ιπποδύναμη. Ψάχνω ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο :) 

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, blueakamah είπε

Μέχρι 5000 ευρώ. Έως 1300 κυβικά, βενζίνη η πετρέλαιο, δεν έχω απαιτήσεις σε ιπποδύναμη. Ψάχνω ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο :) 

Μικρομεσαίο = ford focus, opel astra, huyndai i30, vw golf, kia ceed, toyota auris κτλ ... του 2015 με 5000?  ΔΕΝ θα βρεις ούτε καν βενζίνη, πετρέλαιο δεν συζηταμε καν. Κάνε μια μικρή έρευνα να δεις τιμές. Του 2010 ίσως και να βρεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...με αυτό το budget μάλλον σε κάτι κοντά στο δικό σου βρίσκεις(σίγουρα πριν του 2010)...κ σίγουρα όχι μικρο-μεσαιο.

....για λίγο κάτω/πάνω απο τα 10.000 ναι, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες.

Επεξ/σία από TechnoState
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oυτε σουπερμινι δε βρισκεις με 5.000 που να ειναι του 2015 και να μην εχει καποιο σοβαρο προβλημα, ποσο μαλλον μικρομεσαιο.

Αναθεωρεις ειτε το μπατζετ προς τα (πολυ) πανω, ειτε τις απαιτησεις προς τα (πολυ) κατω, ειτε και τα δυο.

Επεξ/σία από BackFromHell
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο και το πρώτο.

Άκυρο το δεύτερο λινκ

🙄😐

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα διαθέτεις τέτοιο budget για 2015 μοντέλο

Το δικό σου πόσο το δίνεις 1000 800? Μιας και είναι και 10 χρόνια παλαιότερο 

Ίσως βρεις κάνα citroen c3 αλλά τις πιο απλές εκδόσεις και ίσως να θέλει και κάνα μάζεμα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, blueakamah είπε

Εχω ενα micra του 2003 σε πολύ κατασταση γενικα με πολλα καλουδια πανω του (ατρακαριστο  καινουργια λαστιχα, σερβις, ψυγειο αλαγμενο, αναρτησεις , φρεσκοβαμμενο) και σκεφτομαι να το πουλησω και να στραφω σε παλι καποιο μεταχειρισμενο απο 2015 μοντελο και μετα, αλλα να μη μου βγαζει ζημιες και να εχει ευκολο service! Δεν γνωριζω απο αυτοκινητα μπορειτε να μου προτεινετε πιθανες μαρκες η μοντελα μεταχειρισμενων;

Σας ευχαριστώ!

Μεταχειρισμένο και να μην βγάλει ζημίες λίγο δύσκολο, αν το δικό σου είναι σε καλή κατάσταση χωρίς θέματα υπάρχει άλλος λόγος να το αλλάξεις;

19 λεπτά πριν, Xacti είπε

Άμα πάει από Nissan σε Fiat άστα να πάνε μόνο από τις λάμπες που θα αλλάζει τον μήνα θα τρελαθεί ο άνθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Klausx είπε

Μεταχειρισμένο και να μην βγάλει ζημίες λίγο δύσκολο, αν το δικό σου είναι σε καλή κατάσταση χωρίς θέματα υπάρχει άλλος λόγος να το αλλάξεις;

Άμα πάει από Nissan σε Fiat άστα να πάνε μόνο από τις λάμπες που θα αλλάζει τον μήνα θα τρελαθεί ο άνθρωπος.

Το δικό μου είναι κουκλί. Ατρακάριστο. Δεν καίει σταγόνα λάδι ,  ηχοσυστημα, ζαντες, αεροτομουλα, οικονομικό σε ολα του. Ο μονος λογος για να το αλλάξω είναι να πάω σε πιο σύγχρονο γιατί είναι τεχνολογία του 2003...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατάλαβα. Από δω το πάτε από κει το πάτε πάλι σε γιαπωνέζο και τογιότα θα καταλήξετε. Το φέρνετε λάου λάου βγάζοντας άχρηστα όλα τα άλλα που θα προταθούν 😂

Δημοσ.

Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση με 5.000€ δεν αγοράζεις αμάξι από το 2015 και μετά.. πέσε μια 5ετια και ισως βρεις κάτι να αξίζει. Και πάντα σε κάτι απλό μην περιμένεις πολλά πολλα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, blueakamah είπε

Το δικό μου είναι κουκλί. Ατρακάριστο. Δεν καίει σταγόνα λάδι ,  ηχοσυστημα, ζαντες, αεροτομουλα, οικονομικό σε ολα του. Ο μονος λογος για να το αλλάξω είναι να πάω σε πιο σύγχρονο γιατί είναι τεχνολογία του 2003...

Και πόση διαφορά προτίθεσαι να δώσεις ώστε να ανταλλάξεις το κουκλί του 2003 με ένα άλλο σύγχρονο κουκλί του 2015?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και πόση διαφορά προτίθεσαι να δώσεις ώστε να ανταλλάξεις το κουκλί του 2003 με ένα άλλο σύγχρονο κουκλί του 2015?

Κάτω από 1500€ δεν το δίνω. Θα έδινα επιπλέον μια διαφορά 4000€

FB_IMG_1526721528868.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...